I ja sam zamijesila lagano slane, ali sam ziheraški stavila prilično malo soli. Danas ću ih ispeći, a mislim da ću napraviti još i kolač od rogača sa jabukama za najluđu noć :mrgreen:
Printable View
I ja sam zamijesila lagano slane, ali sam ziheraški stavila prilično malo soli. Danas ću ih ispeći, a mislim da ću napraviti još i kolač od rogača sa jabukama za najluđu noć :mrgreen:
Mada sam rekla da više neću peći kolače, ispekla sam tortu od naranče, badema i čokolade, a kako sam imala nugata od božića, kupila sam marcipan i napravila nekakve Mozart-talire (u biti, roladu od marcipana i nugata, zalivenu čokoladom; pistacije nisam mogla naći nigdje u kvartu :roll: ).
Imam u škrinji kolačića od Božića, ali mi se ne jedu ti isti (kuglice od lješnjaka i čokolade, kokos-rolada i bajadera). Bit će za krizne dane :mrgreen:
Puffy jel ide oštro ili glatko. U receptu piše glatko a par postova dalje kažeš da radiš sa oštrim?
Hvala
ide glatko,krivo sam napisala kasnije u odgovoru ms.ivy :oops:
radila sam dakle s glatkim,ali kao što sam i napisala mislim da može i oštro
cureeee s kojim ste vi radile?
Hvala na odgovoru. Kad sam postavila pitanje stavila peči prvu turu sa glatkim i ispali super svi ih hvale. Mislim da će gosti sutra na ručku biti zadovoljni.
ovi kolacici su se pokazali fenomenalni :DCitiraj:
Thlaspi prvotno napisa
super jednostavni za napraviti, jako fini, super se drze u kutiji, ne znam jesu mi bolji odmah, ili za par dana :mljac: