Jel ima za kupiti Saga negdje jeftinije, od one ponude u Tisku za 99,90kn(tri dvd-a)?
Printable View
Jel ima za kupiti Saga negdje jeftinije, od one ponude u Tisku za 99,90kn(tri dvd-a)?
Ne sumnjam da je MS poslastica za Edwardove fanove. Ipak se dozna dosta toga iz njegove perspektive.Ja obožavam onaj dio Praskozorja koji je pisan iz Jacobove perspektive,a naravno i Mladi mjesec.Moram priznati da sam razočarana jer se Jacob u Ponoćnom suncu spominje jako malo.
Isusebože stvarno zvučim ko klinka.:mrgreen:
Za hard-core ljubiteljice Twilighta, NEMOJTE trositi novce na "The Official Illustrated Guide". Prolistala sam primjerak iz knjiznice, necete iz Vodica saznati skoro pa nista vise od onoga sto vec ne znate. Pozadine nekih prica su produbljene - no sve je to vec vidjeno na Meyericinim sajtovima, i zapravo je koncipirano na nacin da se na vec vidjenom zaradi dodatnih milijuncek-dva. :roll:
iii? :-) tko je gledao Breaking Down??
Dawn :-)
jedva čekam...
Za sve koji idu gledati film u kino,nakon odjavne špice postoji još jedna scena s Volturima (zato ne pale svjetlo u kinu dok traje odjavna špica). Od pune kino dvorane možda nas je 3-4 pogledalo taj kraj.Inače film je super.:heart::heart:
ja sam znala za to i ostala..svi se dižu a mi sjedimo hehehe uglavnom tko ne zna a većina ih je otišla....
Što je bilo u toj sceni? Ja ju nisam pogledala.
u toj sceni Volturi dobivaju pozivnicu za vjencanje Belle i Edwarda/obavijest da je Bella "promijenj2na" jedan od Voltura komentira da je sad razmirica gotova, al Aro na glas izgovori "naprotiv, zar nije jasno, oni imaju nesto sto ja hocu!"
ocito bi bilo tesko to napraviti osim uz naratora...
Breaking dawn odličan, nadmašuje sva 3 prethodna filma.
Sad treba preživit godinu dana do slijedećeg nastavka!
joj meni je taj breaking dawn katastrofa, prerazvuceno..bio bi mi pun pogodak da su taj i slj. nastavak napravljeni u istom filmu..animacija mi je puno losija nego prije..osobno mi je najbolji 1. dio sto se samog filma tice
ne znam, meni nije bilo prerazvučeno, kao što sam rekla, nadmašuje prethodne filmove koji su bili razočaravajući. S ovime su sve popravili, barem po meni. Al eto, ukusi su različiti.
Meni je isto razvučen zadnji dio a najbolji 1.!