ni meni nije jasno zašto čekaju... Samo neka sve bude ok i da konačno Špiro bude u maminom i tatinom zagrljaju :heart:
to me podsjetilo na moju situaciju kad ništa nisu poduzimali i čekali da "priroda napravi svoje" :-(. Kasnije su mi 2 ginekologa potvrdila da smatraju to lošom odlukom odnosno da se trebalo probati sa serklažom. Stalno se grizem zbog toga što nisam inzistirala na tome da mi naprave šav nego sam slušala i radila kako su mi govorili. Naime, ja sam ih pitala da mi naprave serklažu, ali su mi rekli da to više nije praksa jer može doći do infekcije ili se roditi djeca za težim oštećenjima, pa je bolje čekati... A onda sam na pdf-u blizanci pročitala priču od ane koja je isto u tim tjednima otišla na serklažu i prije par dana rodila prekrasna dva dečkića. Ajde sad ti znaj. Sve me to iznutra razdire... Možda bi sve bilo drugačije, možda bi uskoro odbrojavali i moj termin :cry:
ma samo da taj naš maleni više dođe Rozi u zagrljaj, ovo čekanje me ubija jer stalno razmišljam da li je ta njihova odluka ispravna ili ne.... Znam da je i Roza imala loša iskustva sa doktorima, tako da ne mogu ni zamisliti što ona sirota sada proživljava.
Roza i Špiro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~