nanimira prvotno napisa
Bok,
ja sam se liječila i nadam se dovoljno izliječila...iako ne potpuno,ali guram i dosta dobro mi ide...imam rizičnu trudnoću,krvarenja i tako,pred svaki pregled mislim da ću umrijet od nelagode i straha koji me operu pa se lagano počnem tresti kao da mi je zima i cvokotati zubima. Ne znam,meni to samo prestane od sebe kad dođem doktorici, ona je jako pozitivna - čak i prepozitivna za moj ukus :joggler:. Problem kod mene je da sam i kontrolfrik i imam osjećaj da sve moram znati i imati pod kontrolom inače ludim...al vidim da to tak ne ide,pa se učim prepustiti slučaju,prirodi,sreći i tak....ali-mene je najviše smirila činjenica da je moje dijete apsolutno vezano uz mene,osjeća isto što i ja, prolazi kroz iste procese kao i ja, i to tokom mog zadnjeg krvarenja gdje sam se toliko prepala i uzrujala da je i bebi na UZV srce lupalo preprebrzo pa su mi dali normabel da se smirim jer sam mogla dodatno ugroziti trudnoću. Odjednom-zen (i to ne zbog normabela). Ako me opere strah, samo se toga sjetim...kažem ti,dok to nisam vidjela nekako nisam ni shvaćala da je to toliko jako povezano. Nadam se da će ti moje iskustvo pomoći :peace:.