Alma cestitam!!To je plusic iz FETa jel da?Krasno!!!!
Printable View
Alma cestitam!!To je plusic iz FETa jel da?Krasno!!!!
alma čestitke~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!!
tantolina držim fige za sutra nadam se da će sve biti super!~~~~~~~~~~
miba ~~~~~~~~~~~~~~za betu sutra!
seka35 ~~~~~~~~~~~~za što više mrvica i dobar transfer!
Drage moje cure,hvala vam na cestitkama,nadam se da ce u utorak beta biti dobra i da ce se pravilno duplati pa da mogu cicati od srece.MM jos na sve gleda sa rezervom jer su ga prosla beta i testovi izdrndali psihicki i mislim da ce vjerovati da sam trudna tek kad vidi na UZ da je srce prokucalo.
Tantolina i Miba,za sutrasnju betu vam saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~.
Seka 35 za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro kokice na odbrojavanju!
jeste se odmorile? spremne za novi tjedan? a kakav bi to tjedan bio da nema jutarnje kavice ili čaja :coffee: da nas pripremi za nove izazove?
evo i vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali kolektivnih za sve akcije i reakcije na ovom PDF-u
Dobrojutro!Ksena bas ti je dobra kavica..inace su odlicne,a danas jos mozda zato sto mi sunceko golica nos.
Kao da vjetric donosi mirise proljeca..a proljece donosi budjenje,preporod,novi zivot..A kad smo kod novog zivota
sve cestitke Petrovki Mazici na rodjenju sincica Mazonjića!!!
Cekalicama bete danas ~~~~~~~~~~~~~~~~hooo-ruuuk bete!!!
Almici cestitke na plusicu!!!
FETušama dobru sadnju!!!
Tikkici za plodonosan AIH!
Bab za dobro raspolozenje i pozitivizam u cekanju bete!!!
Snekici za njen D-mjesec!!!
Visibabi za nesumnjivo odlicne rezultate UZV!!!
ValaMala za testic!!!
Znam da je nezahvalno nabrajati i izdvajati samo neke od djevojaka,neka mi oproste one koje nisam,njima jedan mega:shykiss:
Danas sam isla po uputnice za sutrasnju betu.Rekli su mi da bih mozda i danas mogla da je vadim,ali bi mozda rezultati bili sumnjivi pa sam ja produzila jos jedan dan agonije.U medjuvremenu sam uradila jos jedan test(nije kao onaj jucerasnji) i on je pokazao apsolutni minus,tako da su mi emocije sa pozitive spale opet na nulu.Necu da se prestajem nadati jer znam da je beta jedini pravi pokazatelj.Izdrzacu jos 24h.Inace danas je 12dnt,nemam nikakvih dodatnih simptoma osim bolnih (.)(.) i bola u stomaku kao da cu dobiti.
alma, da je bar isti test kao jučer pa bi mogla usporediti, ovako ne mora ništa značiti, jako navijam za sutra!
Pozdrav curke! Stvarno je vani predivan dan, pravo proljeće. Sad će sve krenuti cvjetati, nije li pravo vrijeme i da u našim bušama procvjetaju naši cvjetići? :-)
Inače, ja sam jučer, ko glupson, usred dana zgrabila test i napravila ga. Naravno, druge crtice ni za lijek. Nemam pojma zašto sam to napravila, čak i na testu piše da je pouzdan od "prvog dana izostanka mjesečnice" a to bi meni bilo tek preksutra i na koncu da treba biti jutarnji urin... ne znam, test je bio tu, ja sam već luda od čekanja i eto, dobitna kombinacija. Valjda sam mislila koliko bi divno bilo vidjeti plusić konačno.... a eto... čekam petak
ValaMala nadam se da je testić ipak bio prerano :*
Alma_itd za sutrašnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tabtolina i miba gdje ste?? Čekamo vaše bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Innu~~~~~~~~~~~~~~~~
Sali~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam nakon jutrosnjeg minusa na testu uradila jos tri i na kraju se pokazalo da je onaj pozitivni od juce zapravo bio pogresan i netacan,jer sam danas evo naredala 4 negativna testa jedan pored drugog,raznih proizvodjaca,a crte se spojile na jedno pola metra duzine ukupno.Da mi se danas isplakati dok ne radim a ne mogu,samo imam knedlu u grlu koja me boli i jedno 500kg na prsima.Tantolina i Miba javite se sa lijepim vijestima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Hvala ti, marisela, u pravu si, beta će reći svoje. Ipak, od samog početka mi je teško biti ful pozitivna kad su mi vratili samo jedan embrio, a taj je bio tek dvostaničan i sporo se dijelio. Mislim dr. je rekao da ima šanse, ali nisam nigdje ovdje pročitala da je itko zatrudnio od transfera dvostaničnog embria... Naravno, navijam cijelo vrijeme za moju malu sporu mrvicu da pokaže svima kako se može izboriti... A vidjet ćemo, samo neka vrijeme brže prođe
Alma pa kako?Glupi,glupi testic!Ajoj koliko te razumijem...500kg na prsima...draga,znam da si bez nade jer si napravila 4 testica(jesi li radila
svaki iz drugog urina?),ali dozvoli si jos mrvicu nje do bete.Onda ces se isplakati i krenuti dalje..Cetvrti,peti,sesti,sedmi puta -nije vazno.Uspjet ces,Alma.
potpisujem Selu vrijednicu i svima vam vibrujem za što god trebalo nek' se nađe
Curke od mene ništa ovaj put......nisam jako tužna jer sam jučer odtugovala......sad imam sto planova u glavi i moram ih malo posložit....nadm se da ćim prije krećemo dalje....pusa
sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~u svemu
Zao nam je Tantolina!:-(
Valamala cekaj betu!
tantolina,jako mi zao
meni je transver u srijedu
Tantolina žao mi je :love2: ... odmori i u nove pobjede.
Tantolina :love2::love2:
tantolina, žao mi je... nadam se da da će se svi planovi lijepo posložiti uskoro:)
Valamala ~~~~~~ da je testić bio prerano i da te beta ugodno iznenadi!
Alma, još se malo nadaj... do sutra. A onda ako bude negativna, isplači se... i kreni u nove pobjede!
seka35, ~~~~~~ da se mrvice lijepo razvijaju i da transfer bude pun pogodak :)
ja sam imala inseminaciju danas, dosta me boli jajnik (nadam se da je to znak ovulacije) pa malo ležim i uživam :) beta je za 14 dana, dakle 21.2.
Tantolina jako mi je zao:( Idemo zajedno uskoro u nove pobjede.
tantolina:love2:
alma puno puno sreće sutra...
svima milijuni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart:
Alma nadam se da nećemo skupa...........mi odlučili.....čekamo maribor.......poslali smo papire lani 10.06. tako da ćemo valjda skoro doći na red.....taman da se 3-4 mjeseca nadam se.....
tantolina:love2: i ~~~~~~~~~ za nove planove
Ma nisam ja odustala od njega.....meni je on skroz ok.....ali kad mi se već poklopilo da ćemo doć na red u Mariboru (bar se ja tako nadam) htjeli bi probat i tamo....
Žao mi je što ni ovaj put nisi imala sreće ali valjda će i ona jednog dana pokucati na naša vrata. Ja isto jedva čekam kada će kraj marta da idem na prvi razgovor da odma početkom aprila startam nadam se da ću moći jer me još uvjek stomak boli i napuhan je mada je evo već 4 mjesec kako sam imala kiretažu.
A šta nam je ovo sa mibom ona nije radila nikakav test
Mislim da je miba nešto spominjala da će vadit betu u utorak....mislim da nije radila nikakav testić........
Alma i miba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno sutra
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alma i miba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno sutra
:heart:
tantolina :love2:
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
X
I svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite!
Kod mene danas (9dc 4-5 folikula 15 mm, 2-3 13-14 mm i 2-3 11-12 mm, endometrij 6.5 mm) i sutra po 3 Menopura + Cetrotide, a sutra navečer štoperica i punkcija u četvrtak (ipak dan kasnije u odnosu na prošli postupak) :) Jedva čekam !!!
medena8 sretno s punkcijom evo malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za puno js
Žurim skuhati :coffee: prije ksene (:-P-samo ne šalji ječmenac:-))
~~~~~~~~~za današnje bete
~~~~~~~~~za punkcije i transfere
~~~~~~~za prvi UZV friških trudnica
~~~~~~~~za školske trudnoće
~~~~~za puno veljačastih trudnica
i još :-D za 39+ trudnicu:klap: