Bok svima! Imam jedno pitanje koje me muči već par dana pa da vidim koja su vaša iskustva. Imam redovite cikluse od 28 dana vec 5,6 godina. Nikada nisam rodila ali sam prije 2 godine imala spontani jer nisam znala da sam trudna. Sada mi se dešava sve isto. Zadnju m sam imala od 16.-20.4. a 30.04. na dan ovulacije nezaštićeni odnos, on misli da mu je malo pobjeglo a ja nisam sigurna. Par dana nakon odnosa sam dobila bijeli iscjedak koji je trajao uz bolove kao pred m sve do 14.05.kad sam trebala dobiti novu m i mislila sam da jesam međutim trajala je 2 dana i bila manje obilna. Imam temp 37-37.3, bolove u cijeloj zdjelici, grčevi kao da ću dobiti, donji dio leđa kao da će se raspasti. Osjećam to i dok hodam, sjedim, preko noći se stalno okrećem jer se ne mogu namjestiti. Imala sam strašnu glavobolju tjedan dana i ne mogu si normalno kuhati ručak jer mi smeta sirovo meso i dođe mi zlo, tako da sam već tjedan dana na pašti s nekim umakom, povrćem. Radila sam jučer ujutro baby check test kojeg sam nakon 5 minuta pogledala i vidjela dosta jako kontrolnu liniju a druga je bila jako slaba, jedva vidljiva. Sad jednostavno neznam na čemu sam. Ponoviti ću test za koji dan jer me i dalje prate grčevi. Zanima me šta vi mislite o svemu tome? Unaprijed zahvaljujem. Imam 24 godine pa neznam baš o tome.