trebam femaru za frendicu sve opcije ostvorene,zamjena.....
Printable View
trebam femaru za frendicu sve opcije ostvorene,zamjena.....
nije ne znam što ali ako nekome slučajno treba trisequense imam tri kutije,i folacin 5mg dvije kutije
Cure, LH trakice i testove za trudnoću imate na ebayu stvarno povoljno, zašto da ih plaćate po komadu 3 kn (mislim da sam vidjela tu cijenu) kad možete dobiti 25 LH trakica + 5 trakica za trudnoću za nekih 10-ak dolara. Ja sam nekoliko puta naručivala i sve uredno stiglo.
Nana, ti ne pitaš svog ginekologa za mišljenje pa se on izjašnjava da je to glupost, postupi odlučno i traži da ti prepiše estrofem po nalogu specijaliste, kad imaš stav i odlučan si nema toga šta ne možeš dobit, nedaj se pokolebati i biti nesigurna, to nisu stvari o kojima se pregovara, imaš pravo na liječenje i na recept.
Poklanjam utrogestane pa ako kome treba neka se javi!
poklanjam 6 ampula menopura i jedan gonal-0917887624
Ako kome trebaju LH trakice, jedino je bed kaj je rok 10/11, pa ako si netko mož iskoristit, šaljem
Cure, meni bi trebalo menopura10 i femare, 10 tabletica, pa ako netko ima bilo što, bilo bi odlično!!!
Poklanjam 50 tabletica DHEA i dvije kutije klomifena.
Može, naravno, pošalji mi adresu u inbox.
Meni bi dobro došle DHEA tablete:) ako ih već nisi dala.
Vedre tebi šaljem DHEA. Samo mi pošalji adresu.
tanja75 kako još nemaš dovoljno postova nemogu ti poslati pp.molim te javi se na moj mail brane42@net.hr
Poklanjam:
- 4 decapeptyla
- 5 tabletica clomiphena
- 2 menopura
- 1 gonal
- kutiju (30 tableta) gluformina (metformin)
- kutiju (16 kapsula) cefaleksina
- dosta iglica za puregon-pen
i
- pola velike pikse Twinlab prenatal kapsula (iz nekog razloga mi iritiraju zeludac, pa sam morala prijeci na drugi prenatal
Ako moze preuzimanje lijekova u Zgb., decapeptyl svakako jer mora biti u frizideru. I uz sve dodajem obilje trudnicke prasine, neka vam uskoro kao i nama vise ne trebaju lijekovi. :-)
Otisli:
gonal, menopuri, decapeptyli
I dalje tražim menopure i femaru....:-)
Tanja75, nemogu ti poslati pp, molim te javi se ti meni na lana.banana333@gmail.com
Tanja75 imaš pp:-)
Vala Mala imaš pp.:-)
ja još imam za poklonit 3 kutije klomifena i potrazujem kontracepcijske tabl. logest, jasmin, diane, cilest bilo koje. i femaru
imam ti ja logest - fali par komada na kartici, ako želiš, pošalji mi adresu na pp
još trazim kontracepciju( diane, logest, cilest, yasmin) i femaru a ostala je još kutija klomifena ako netko hoce moze i zamjena
Otisli klomifeni, cefaleksin, prenatal i testovi na trudnocu. Ostala kutija Gluformina.
Poklanjam pola bočice Suprefact spraya, rok 10/2011.
potražujem lh trakice i testove za trudnoću ako netko ima za pokloniti:-)
hej, meni je ostalo par (3 ili 4) testova za trudnoću, s rokom trajanja 11/2011, pa ih neću stići iskoristiti
ako ti odgovara, javi mi se na pp
ivica imaš pp:-)
ok, šaljem sutra ujutro, ima 7 kom
Imam viška merionala i cetrotide.
Draga, mogu ja cetrotide?
Poklanjam kutiju Tribestana 250 mg, od Sopharme, 60 tbl.
imam 2 kutije klomifena, ako nekome treba.
imaš pp