Tako je.
Naravno da je uvjet živo i zdravo dijete, i najvažniji cilj.
Onima koji ne mogu zanijeti jedini je uvjet trudnoća, bilo kakva, dijete željeno iznad svega i mogu svima nama stalno poručivati -
što vi hoćete, šta vas briga kako roditi, da je meni bilo kakvo dijete, rodila bih bilo kako, samo da mi ga je živog i zdravog!
Bilo je i takvih poruka, znam da je, ali u većini smo i mi koje imamo sreću da možemo zatrudniti svim srcem i s punom potporom uz one koje to danas ne mogu, ali svi nastojimo da im se taj put olakša.
A mogli bismo dići ruke-šta se to mene tiče.
Isto tako bi mogla žena koja boluje od teške bolesti reći - pa o čemu vi, valjda je život najbitniji?! I bila bi u pravu. U usporedbi s tim, i ovo su tričarije.
Ali, i oni koji danas nisu bolesni isto se zalažu da onima koji su bolesni budu dostupni lijekovi i liječenje, da svima bude lakše.
Svima, svugdje.
Ja neću više rađati, barem se nadam:mrgreen:, ali mi je stalo da naša rodilišta budu ugodna mjesta, zbog drugih žena i zbog djece moje djece.
Namjeravala sam ovo puno pametnije reći, ali jednostavno mi nije uspjelo:oops:.
Jednostavno, ne može se najtežom situacijom (gubitak djeteta) obezvrijeđivati nastojanje da se poboljšaju uvjeti za rađanje sve druge djece.