Potpis na ovo... :)
Printable View
crna ovca i elena 85 za veeelike bete vibram.......................
linalena stavi me na listu hrabrica i cekalica kojecega...
Crna ovco sretnoooooooo!!!!!! :-))
sretno cekalicama bete!
ja pak imam molbu za jedan savjet. razgovarali smo hubby i ja sinoc i ne znamo ni sami sto nam je raditi pa je svaki savjet dobrodosao: buduci da sam ja sad isla sa smrzlicima, dakle nije bilo stimulacije, ako dr ponudi, dal da idem odmah ili da pauziram? ZA: po meni je uvijek bolje odmah jer nekako si mislim dok u tijelu jos ima tog estrofema i utrica koliko hoces, + dok mi je sve svjeze i dok smo u tome. PROTIV: ponovni izostanci s posla na kojem sam zamjena do svibnja, cekanje novog zakona. Pomagajte!
PS. Dr je rekla da joj se javim cim procurim pa eto, mozda i ona zeli da idemo odmah
Geceta, ja sam još uvijek u fazi kad mi je svaki propušteni mjesec pokušavanja muka. Tako da bi ja odmah nastavila dalje. E sad, ne znam kako se ti osjećaš psihički i fizički, a i zbog posla ne znam koliko si izostanaka možeš priuštiti. Ja bi u mojoj situaciji sigurno odmah pokušala. U svakom slučaju , sretno!!
Pala je i druga jutarnja :coffee:, pa poslužite se
Našoj ovčici i eleni držim fige za danas i javite nam čim prije da nismo u ovakvom iščekivanju. I dalje ~~~~~~~~~
@geceta: jučer je ministar u emisiji otvoreno rekao da je zakon završen u ponedjeljak, tako da se detalji uskoro očekuju u javnosti, pa ako ti to nešto znači za donošenje odluke... Osluškuj sebe, svoj feeling - doktorici usprkos, mislim da svatko najbolje zna svoje tijelo (i psihu), i da ćeš samo ti donijeti najbolju odluku za sebe.
joj i ja bih kavu da mi se ne gadi vec 10tak dana :/ Slusam se i nekaj mi govori da idem odmah dalje. Hubby je isto uz mene ali on opet ne moze podnijeti da me toliko boli odmah. Jedino se premisljam zbog posla, u biti najvise. Do sada sam svaki puta uzela tj dana bolovanja, dakle u prosincu i sada u veljaci, i mirovala, a cemu :(
joj, Bigblue, pratim ja njegove izjave i stalno je : " evo za 7-10 dana " i tako je od prosinca i sve se nekako bojim kako nas opet veslaju ;(
Moja beta 15dnt 449!!!
crna ovca:-D:-D:-D bravo!
crna ovca čestitam :-D:-D:-D
Crna ovco :-D, čestitam i odmah šaljem ~~~~~~~~~~~~ za duplanje! Beta ti je woow!
Ovčice, čestitam na prekrasnoj brojčici
:-D:-D:-D
Da vam se i ja pridružim,
Crna ovco , čestitam i svima šaljem ~~~~~~~~~~~~
I ja se pridružujem ~~~~~~~~~~~~
Crna ovco čestitam !
Elena 85 ~~~~~~~~~~~~
Elena a da vadiš betu???
crna ovco-čeeeestitam!!!!!!! slažem se s mare, elena odi vaditi betu.
sa sonjom( ne s mare)hahhahahaaa
evo i mare se slaže:-)
iskrene čestitke
bravo iskrene čestitkeCitiraj:
crna ovca
;2077129 prvotno napisa
eto da i ja prijavim 8 IVF u petak punkcija imamo 13 folikula i još puno mali ko zna do petka
usput sretno svim curama
Bravo ovčice, čestitam!!
Toliko lijepih vijesti danas, upravo mi je i prijateljica javila da je trudna nakon AIH-a.
Sretno i svima ostalima i da se nastavi ovaj dobar niz pa da popravimo listu za veljaču i ožujak :-)
Ovčice, čestitam!!! :-D
Ovčice, čestitam!!! Bravo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje!!!:-D
čestitam i ovdje objema!
geceta ja sam tako mislila za svoj zadnji postupak, da idem ili ne? nekako sam ja bila za Ne u stilu bolje da se malo odmorim .. i onda kad mi je dr.rekao da mu se javim kad dobijem nisam imala srca da ne idem. i eto taj put mi je bilo sve ravno nisam se nadala ničemu a ostala sam trudna.
ja bi na tvom mjestu išla..vrijeme čekanja je najteže, vjeruj mi ..
Ovčice, čestitam!!!
crna ovca čestitam!:-D
Ja sam danas bila na prvom uzv. Odlično sam reagirala. Imam više od 20 folikula pa kaže dr da bi moglo doći do hiperstimulacije :roll: Sutra opet uzv.
Crna ovco, cestitam na lipoj beti:-D
Lijepo je vidjeti nove, velike bete ovdje - cure čestitam od srca! :-D
Kolika bi mi trebala biti beta u petak? Pomozite barem s okvirnim rasponom, ja sam veliki tudum za matematiku!!!
Cestitam!
tikice,hvala na odgovoru:) a ne znam,i sad mi je bilo sve ravno do zadnjih par dana pa eto,opce nisam pametna.btw,nema naznaka vjestici,nikakvih
svim novim trudnicama čestitke:-D
moja beta danas na 13 dnt iznosi 1424!!
sutra kontrola pa budemo vidjeli..
ne bi se ja ljutila, samo nek je sve u redu!:zaljubljen:
slavonke su nam lijepo otvorile ovaj mjesec još da i duge/i krenu vašim stopama i bit će super:-)