~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno, hrabrice! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:hea rt:
Mala Mila,
idi naprijed. Mi ti vibramo od srca :heart:~~~~~~~~~~~~
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo, sutra bude naša princeza operirana. Sad samo da to sve prođe. Dr. su rekli da bude oporavak onda brži...
Danas sam bila kod nje i dragala ju i rekla joj da je borac i neka još to izdrži, a ona se samo nasmijala :heart:.
Mislite na nas...
~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Drži se, malena! :heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Za brz oporavak maloj hrabrici :fige: ~~~~~~~~
Puuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malenoj Mili da operacija dobro prođe , brzo se oporavi i čim prije ide doma svojim roditeljima!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za našu hrabricu :heart:
Sretno, hrabra djevojčice! :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno sutra!~~~~~~~~~~~~~~~ malenoj princezi, roditeljima:love2:
::heart::fige::fige::fige::heart::
Vibrice do neba i nazad.
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Mislimo na vas puuuuunooo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno Mila! budi prava fajterica :heart:
Čuvaj se, srećice!
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
da malena djevojčica uskoro bude dobro!
palčice mala budi jaka i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Malena palčice Mila - velika borčice, šaljem vibrice od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ u mislima :heart:. :fige:
Evo, naša princeza je danas u 13.30 otišla u salu i operacija je bila gotova u 16.30. Veli dr. da je bila teška operacija i da ju je izdržala. Sad budu pratili stanje kroz noć jer je to vrijeme koje je još kritično. Ali znam da je ona naš mali borac :heart: i da bude oporavak ubrzo krenul. :heart:
mrvica mala...velika je to hrabrica sve će ona to izdržat :heart:
Ajoj hrabrica...tako je mala i sitna a već je toliko toga prošla...ma bit će to sve ok. Već je dokazala da je borac
Pravi mali borac :heart:
Vibram od sveg srca za što brži oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:fige:
Hrabrom malom borcu puno snage za večeras, da noć prođe odlično i da ujutro imate samo pozitivne vijesti! Bit ćete u mojim molitvama! Držite se!
za malog borca~~~~~~~~~
Draga maybe baby, nadam se da sada uživate sa svojom curkom i da je prošlo kritičnme nakon operacije. Šaljem puno puno vibrica za brzi oporavak!!!!
Mila, hrabrice mala, želim ti brz oporavak i da uskoro ideš doma svojoj obitelji. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Za malu Palčicu:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:z aljubljen:
Palčice hrabra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako je Mila danas? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brz oporavak a tebi :love2:
treba ostati jak onda kad te najviše strah.. Hrabra mama :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart::heart:
Kako je malena?Gledala sam emisiju kad je bio koncert za palčiće,to je stvarno nešto nevjerojatno koliko su predivni,tako maleni a tako jaki,plakala sam...milijun pozitivnih misli i molitve princezici i tebi i tm...
Naša malena se polako oporavlja, poslije operacije se opet desio problem s mokrenjem i dosta je naotekla ali jučer se vidlo da je dosta tekućine iz tijela izašlo jer je hrabrica promokrila. Sad joj rade limfnu drenažu da bi se i ostatak tekućine što prije maknuo iz tijela.Dr. je rekla da je zadovoljna s oporavkom i s tim da je izdržala samu operaciju jer joj je to već druga u mjesec i pol. Ona je naš veliki borac :heart:.
~~~~~~~~~~~~~~ za velikog borca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart: