evo, mene da 30 dan ciklsu počele boljete cice! pa ko je to vidio?? inače mi se par dana prije m ispuhnu. ko zna, možda će mi ciklus duuugo trajati...hmmm?
Printable View
evo, mene da 30 dan ciklsu počele boljete cice! pa ko je to vidio?? inače mi se par dana prije m ispuhnu. ko zna, možda će mi ciklus duuugo trajati...hmmm?
loš spermiogram ništa neće popraviti, nikakvi čudotvorni pripravci ne pomažu pa ni matična mliječ. samo se ljudi istroše na kojekakve preparate, izgube dragocjene godine i suoče da je put do željenog djeteta još teži i neizvjesniji nakon protoka vremena u kojem su se nade polagale u čudotvorne čajeve, matične mliječi, vitamine, minerale i drugo.
ako ne možet ostvariti trudnoću nakon godinu-dvije redovnih spolnih odnosa, ili nakon 6 mjeseci ako je žena starija od 35 godina-idite liječniku specijalistu za humanu reprodukciju.
ne nasjedajte na čudotvorne preparate i slatka obećanja medara, trava, bioenergetičara...
Ovaj mjesec mi je graf totalno lud, uopće ne kužim kako mi je O tako rano, i kakav je ovo pad bio jučer, jel moguće da je fulao???
E sad bi ja stavila slikicu da mi netko iskusan prokomentira ali ne znam ju stavit :zbunj:
HK nadam se da ćete čim prije uspjeti! I da ćeš se relaxirati jer ti ne trebaju nikakve dodatne dg. Psiha nas sviju ubi. Ja sam mislila da to sve skupa neću preživjeti, a gle me sad-u 2. stimuliranom postupku sam, u međuvremenu smo naravno pokušavali pa sad na kojem putu upali, odlično! Moj savjet je da se prijavite u neku od klinika i dok čekate na red pokušavate i prirodno. Al prije svega iš iš mjesoviti depresivno-anksiozni poremecaj :storma:
ljubilice, optmisitica naša:)
Drage moje, moj prijatelj koji je inace sportista vec 15-tak godina, a disciplina kojom se bavi je body buliding. Inace je prvak BH u bodybuildingu. Kad je pokusavao sa svojom zenom da naprave bebicu nije islo. Uradio je sgram, dg:azospermia. Od tog momenta je poceo da koristi Proviron, L karnitin, l arginin, vitamin e, selen, cink, magnezij... Sve pojedinacno.
Napravio si je smjesu koji je nasao na netu sa medom i po 100 gr raznih sjemenki... I tako 6 mjeseci. Ponovio sgram, progresivnih 35%. Sada ima prekrasnu djevojcicu koja puni 4 godine.
Tako da smo mi odlucili krenuti tako nekim putem sa prirodnim preparatima, pa cemo vidjeti.
Mada mislim da je svako individua i da za svakog vrijede druga pravila, ali vrijedi probati...
curke u sredini ciklusa, jeste vrijedne?? da ne budem direktna, jel te??:lol:
kod mene cice i dalje velike&teške, ali ne bole pretjerano, trbuh boli nešto malo, stalno neka blaga mučnina (pogotovo ujutro kad se vozim na posao)...neznam da li brijem ili...??
temperaturu imam preko dana - oko 37C. ujutro ne mjerim, zaboravim i/ili ne stignem...
za test nemam hrabrosti! imam osjećaj da ću procuriti čim ga kupim! ovako nekako odgađam nadanje...
danas je 31dc. ciklusi su mi inače 26-32 dana...prosjek nekoliko zadnjih ciklusa je bio 30 dana, tako da ću još pričekati!
i da, kao i svaka od nas, naravno da se nadam i potajno veselim i istovremeno bojim da se ne razočaram ponovno!:love2:
kudri :fige:
Kudri :fige: :fige: i na rukama i na nogama :)
ajme kudri pišni više ;-) :mrgreen:
lista za 12.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Prvo želim dobrodošlicu za mravak,ne spustila se više dolje :-)
kudri,:fige::fige:,piiiišaj koka,viš da smo željne pluseka :mrgreen:
anđeo,dobro nam došla na listicu!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas,grabite koja treba!
sara,ima novosti?
Kudri idemooooo piskiti :fige:
Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Sad sam vidjela za našu Anku :cry:
Kudriiii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
baš sam karakter, eno ga u torbi:mrgreen:
Oooo pa i to je napredak, došla si iz apoteke, a nisi procurila :lol:
eh da! sam rekla, čim ga kupim, bum procurila. očekujem ujutro...pusa svima i laku noć!!!
Ne vjerujem! Test je pokvaren, a ti si T dok se ne dokaže suprotno! :kiss:
lista za 13.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
hihi, nisam procurila - JOŠ.
čak izmjerila jutarnju temp - 37C, cice bole i velike su. trbuh napuhnut fuuul!! u pon ću svakako ponoviti test, ako ne stigne...
pusa curke i nadam se da radite vrijedno!!!! pogotovo alef, šiškica, vucica i zeljana02!!!
navijamo za tebe draga!
Jesam ti rekla da test ne valja :)
Go kudri go! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
lista za 14.07.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
Trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Tiia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
carmina burana ~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
anđeo26012013 ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kuuudri :fige::fige: Da nas razveseliš sutra ujutro!
Hello Kitty,Trapava,dobro nam stigle među ljubičice!Kaj ima kod vas,simptomi kakvi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ svima potrebnima!
i saam sebi držim fige da ne stigne sutra...danas se budila cijelu noć i provjeravala. i nema je još...:-)
inače, u posljednjih godinu dana, imala sam dva puta ciklus od 33 dana i to je bilo najduže! danas je 33.dc
dakle, sutra je dan D! puuusa!
:fige: samo da ne dođe
Kudri :fige:
Kod mene nista. Ni S od bilo kakvih simptoma, nema cak ni PMS-a ;)
Muz je poceo da jede onu smjesu sa 12 vrsta sjemenki i medom.
Pije vitamine i minerale.
I isli smo jednoj travarki koja nam je dala caj narednih 40 dana.
Tako dok to sve popije i pojede jadan vise nije ni gladan, a ni zedan ;)
Danas izlazimo iz trznog centra muz i ja, a ispred stoji ciganka i prosi. I prosli smo pored nje, a ona povika za mnom "ubrzo ces ti roditi i to sina".
Sva sam se najezila. Pomislih samo "iz tvojih usta u Bozije usi".
Tako da eto mi smo se naoruzali svim i svacim, nadamo se da ce nam uroditi plodom.
Spremamo se i na odmor za koju sedmicu, potrebno nam je malo relaxacije.
Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Nadam se da tvoja vjestica nece doci narednih 9 mjeseci!!!
Ima li novosti od sare?!
Jutrooooooooo!
Kavica za sve!
Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!
Jutreko!
MAMI,fala na kavici!
Došla sam zavibrati još malo kudri prije posla,tipkamo se kasnije s listom.
:fige:
Kudri piškaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoćemo novo odbrojavanje :-D
dobro jutro drage tete, evo i mene na koffici :coffee:
kudri :fige: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mravak, hellokitty, trapava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pluseke