Danas se spremam na Kristiana Novaka u 19, nadam se da ću uspjeti bar nešto i obići. Baš se veselim, ali bojim se da će gužva danas biti grozna :-/
Printable View
Danas se spremam na Kristiana Novaka u 19, nadam se da ću uspjeti bar nešto i obići. Baš se veselim, ali bojim se da će gužva danas biti grozna :-/
Za mlađu djecu (i njihove roditelje): Priče iz legla buha - prodavačica mi je jako nahvalila tu knjigu. Nisam je kupila jer nemam kome :| ovaj moj je već prevelik i ne pada više na taj tip literature.
Za osnovce, čini mi se zgodnim Duh.
Nisam otišla.
Odbila me gužva, zapravo- kaos. Totalni kaos u prometu.
Kći je bila i kupila je samo prvo izdanje Alana Forda.
Ništa drugo joj se nije svidjelo .
Putovala je nazad od Velesajma do Črnomerca dva sata.
Dva sata!
Prije bi pješke stigla.
Trebalo bi poraditi na prometnoj regulaciji u vrijeme trajanja Interlibera jer je to svake godine sve gore i gore.
Upravo se vratila, Kašmir promet ima danas popust 50% na sve
Bilo je jako jeftinih knjiga na Interliberu, znači popusti na nove knjige su slabi, ali zato je bilo stvarno svašta za kupiti po doslovno 20 kuna. Samo, ta gužva, vrućina .. I am too old for this s...
Ja sam recimo kupila Ammaniti onu knjigu o Rinu Zeni za 20 kuna, pa Sjajne zeznute godine za istu cijenu, pa neke vodiče po Hrvatskoj, i još sam našla za kćer Tri čovjeka u čamcu a o psu da se i ne govori (koja je bila oko 50 kuna).
Pikla sam dvije slikovnice. Bile su 50% manje. Dobra berba. Jedva čekam da porastu za sadržajnije knjige.
Ja sam u kvartu pa nisam osjetila gužvu. I bila sam u petak ranije popodne.
Ulovila u A.G.M. 50% sniženu Hrvatska bajoslovlja, slinim nad njom već mjesec dana, 300kn je daleko od onoga što si mogu priuštiti. Najstarijoj sam posudila u knjižnici, oduševljena, htjela bi imati svoju, ovako će mali Isus pod bor staviti, jeeeej
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
No krasno :roll: kupila sam na Interliberu novu knjigu u izdanju Znanja, "U okovima geografije", danas je počela čitati, i vidim da su nekih 30-ak stranica dvaput otisnuli, a umjesto toga fale stranice od 16 do 49 :evil:
Gdje se uopće žaliti, ima li tko ideju? U neku knjižaru Znanja? Račun imam...
Naravno, u knjižaru s tim.
Zanimljivo, i velika je dobila u školi Profilov udžbenik GEO u kojem fali 30 str. jer je prethodnih 30 dvaput otisnuto :mrgreen: .
I ja sam kupila istu knjigu, mm je sad čita, nije ništa spominjao :-/
Nego, upoznala sam Kristijana Novaka, jako je drag i ljubazan, potpisao mi je knjigu i onda sam ga odmah sljedeće jutro srela u Intersparu :mrgreen:
Evo, zamijenili mi jutros za ispravnu knjigu. Nikakvih problema. Očito je ovaj moj primjerak bio iznimka (srećom).
Sad mi zvoni da je tako prije par godina bio sličan slučaj s Franzenovom "Čistoćom" - da je bilo nekoliko bijelih stranica usred knjige? Isto je bilo "interlibersko" izdanje, znači, tiskano u zadnji tren.
Meni se to dogodilo s knjigama Vuković-Runjića i Naklade Pavičić pa su mi i jedni i drugi zamijenili za ispravne, s tim da Runjić čak nije ni tražio da mu vratim manjkavu, nego mi je samo poštom poslao novu.
Direktno nakladniku pisanim putem s računom u privitku.
Dužni su je zamijeniti.
i ja sam bila, upoznala K. Novaka, proćakulala malo s njim. Stigla sam na štand 15 minuta ranije, on je taman došao pa nije bila navala još
Presimpa je, donijela sam svoje knjige na potpis pa sam dobila i posvetu
pričali smo više o kazalištu, nego o njegovim romanima :mrgreen:
Črnu mati je gledao 4 puta, oduševljen je i kaže da ga svaki put izbaci iz cipela
Ciganina još nije pogledao, veli da ne može dobiti kartu, a ja ga pitam jeste li im rekli da ste vi napisali roman :lol:
Novi roman (još) ne piše, sad rade scenarij za Črnu mati, pa je time zaokupiran
Još par dana i Interliber. Kako bude prvi dan, ako je tko bio? Možda je manja gužva.
Hvala, tako ću.
A ovo za podmladak: https://www.rebootinfogamer.hr/
Ako imaju turnir u Candy Crash-u, mogla bih i ja tamo :)
Rasturam tu igru, grozna sam. U zadnje vrijeme više igram nego što čitam...
Prije par godina išla sam prvi dan na Interliber i razočarala se. Dosta novih najavljivanih izdanja nije ni bilo na štandovima jer nisu stigla iz tiskare. Sve se još uhodava. Istina je da nema gužve, ali nema još ni punog pogona.
Po mojoj procjeni, optimalni dani za obilazak su srijeda-četvrtak.
Sve je dobro, osim petak do nedjelja, jer su onda nesnosne gužve.
Ili prvi dan u utorak, ali ne odmah ujutro, nego popodne ili srijeda.
Ostale dane već kreću organizirano škole, pa je hrpa ljudi.
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Odem i ja dvaput, jednom sama kroz tjedan, i drugi put s familijom za vikend (jer prije ne stignemo).
Ali mene više zanimaju nova izdanja, i to ne da ih kupujem, nego ih stavljam na spisak. Zapravo na Interliberu zadnjih godina kupujem relativno malo, važnije mi je obići i vidjeti čega ima. Naročito kod malih izdavača koji nemaju vlastite knjižare, ne rade velike reklame ili imaju loše web-stranice (a većina ih ima loše web-stranice, osim Frakture).
Nekako mi je tanak sa sadržajima ovogodišnji Interliber :-/
Mislim, zvijezda im je Vjekoslava Huljić?!
Gledam kad bih išla i ništa me posebno ne privlači, osim nabavke knjiga, a baš mi je bezveze da Interliber postane sinonim za rasprodaju knjiga... :(
ja si umislila da to bilo prošli tejadan, i sva sretna bila jer mi je bilo teško izvedivo otići
ali budem malko
Mah, pa prave književne face ne treba ni tražiti na Interliberu nego na nekim drugim događanjima. Na Frakturinom festivalu koji je početkom rujna, ili na festivalu knjiga u Puli u prosincu.
Od malo zanimljivijih na ovogodišnjem Interliberu, vidim da su u četvrtak gosti Jasen Boko (i njegova knjiga Latinskom Amerikom uzvodno, preporučujem, odlična je!), Damir Karakaš, Maša Kolanović... Udruga Biom ima edukativne radionice za osnovnoškolce danas i u subotu, a imaju organizirano i promatranje ptica u krugu Velesajma u subotu (šteta što će padati kiša i baš me zanima hoće li vidjeti koju drugu pticu osim vrana :mrgreen:).
Ja svakako idem neki dan (ne znam još kad), samo se moram psihički pripremiti na razinu buke u paviljonima (nije mi problem žamor, nego preglasan razglas - prošlih godina je Profil bio karakterističan po tome da se s njegovog štanda nadaleko orilo).
[QUOTE=tanja_b;3132385]Udruga Biom ima edukativne radionice za osnovnoškolce danas i u subotu, a imaju organizirano i promatranje ptica u krugu Velesajma u subotu (šteta što će padati kiša i baš me zanima hoće li vidjeti koju drugu pticu osim vrana :mrgreen:).
QUOTE]
Meni je iskočio oglas na fejsu zsa predobrim značkama/broševima ptica i ostalih životinja. I sad ga nemrem naći. A taman mislim nekog žicat da mi ih kupi (Ja sam "svraka" - to sam pisala na drugoj temi, koja ne ide na Interliber)
Pa kad to i jest rasprodaja knjiga. Ono što mene privlači je slušaonica audio knjiga (moja mama je slabovidna i to je jedini način na koji može čitati). Obzirom na okruženje, dobro da još postoji i da je ulaz besplatan. Ja se otpremam u subotu sa sinovima, eventualno u petak popodne sama, tako da ću vjerojatno promašiti slušaonicu (okrugli stol s tom temom je u četvrtak). Ne kanim se opterećivati. Otići ću kad budem mogla, uloviti valjda nešto i gotovo. Ne očekujem ništa, a možda se ugodno iznenadim.
Ne bi trebala biti rasprodaja, ali da, na to se svede. Ja nisam o tome niti razmišljala dok mi prijateljica, velika ljubiteljica knjige, koja posjećuje i inozmeni sajmove, sva nesretna nije počela govoriti o tome. Isto sam to vidjela kao rasprodaju. Ako odem na prezentaciju, to mi je netko od poznatih umiješan u to, pa idem na osobnoj liniji.
Hvala Forka.
U međuvremenu je i meni iskočio opet. Sad još samo da izaslanik to pronađe - ima broj paviljona i štanda