On ti je godinama glavni u Mariboru, vjerojatno najpoznatiji reproduktivac Balkana
Printable View
On ti je godinama glavni u Mariboru, vjerojatno najpoznatiji reproduktivac Balkana
Beta općenito mi je super. Drago mi je da dolazi njima.
Auf, to je veliko pojačanje. Nadajmo se da će i potrajat.
Mene je sad ovo zaintrigiralo. :)
Darkice, da li se kod L. onda plaća i puni stimulirani jednako s obzriom na broj dobivenih stanica za oplodnju?
Inače, HZZO produljio Škvorcu ugovor do 31.12. 2014.
Da,kod L-a nema veze koliko imas js, cijene ovise o vrsti postupka (polu ili puna stimulacija)
Meni je ovo zapravo losa stvar
Jer, ako netko, tko je low responder, utrosi hrpu lijekova, koje naravno placa svojim novcem, i dobije samo tri stanice, taj svejedno mora platiti cijenu punog stimuliranog
U Beti je, po mom misljenju, realnija cijena - oni imaju manje rada pa manje i naplate
Sta ih boli koliko sam ja gonala potrosila
Arđo :lol:
Ja bih ipak isla ponovo kod R. :mrgreen:
Da, ne čini se logičnim. Složila bih se da je u Beti realna cijena.
Ima li netko saznanja o Škvorcu? Formiraju li i oni cijenu punog stimuliranog po broju dobivenih jajnih stanica za oplodnju?
Nadam se da su već stekli nešto iskustva, kako dr tako i embriologinja.
Nadam se da će u postupcima koje plaćamo mi-porezni obveznici biti više trudnoća nego li ih je bilo u dosdašnjim postupcima koji su odrađeni na teret hzzo-a.
Nadam se da će privatna poliklinika koja jedina u Hrvatskoj sklapa ugovor sa HZZO-om uskoro objaviti rezultate postupaka koje je provela u prošloj i ovoj godini.
Vidim da je poliklinika Škvorc dobila produljenje ugovora sa HZZO do kraja godine pa bi stoga bilo u redu da i objave rezultate za protekli period...
jel zna netko od cura kad dr.L ide na GO?
Mislim da je 18.07. zadnji radni dan.
Molim vas info...Jedne prilike sam se raspitivala o ovome, ali je već podavno to.
U koju kliniku mogu otići dr.Radončiću na pregled i konsultacije, naravno, privatno, ne preko fonda, da ne bi bilo zabune? dugooo me nije bilo na forumu, pa nikako da popratim ove silne transfere.
Hvala puno unaprijed :*
U polikliniku Vili.
Tamo radi postupke, a sve ostalo u Viliju.
Ima li koja curka koja je kod Radončića a da joj je spominjao/predložio ili možda prepisao Elonvu za protokol?
I koja je cijena? Odnosno razlika u cijeni u odnosu na gonale?
Vidim da je ova tema potpuno zamrla! Zar se nitko ne sprema u postupak privatno?
Gledajuci stranice nasih privatnih poliklinika, vidim da je dr Lucinger preselio u novi prostor
http://ivf-centar.hr/kontakt-i-lokacija.html
Ja uredno idem na postupke privatno, od ožujka do srpnja 4 puta. Zadnji put uspješno. :) Ali ne idem kod Radončića il Lučija, već u Betu+
Sadie, kod kojeg si dr u beti? Moze i na pp. Beta je moj izbor za privatnu polikliniku ako ce trebati jednog dana, konkretno dr. dmitrovic, imas li iskustva kod nje?
bubekica, ja sam ostvarila trudnoću kod dr. Dmitrović
E jesam biser :D jos mi se nije pamcenje oporavilo.
Bas me zanima jel kod L-a sve osim prostora isto,il ima jos nekih promjena
Bas Vrci, mene isto zanima ovo za Lučija!? Jel bio tko ny novoj lokaciji??
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure ja sam na VV i razmišljam o privatnim klinikama, koju bi vi preporučili u Zagrebu. Znam da ih ima, ali opet ne bii bas u svaku. I otprilike cijene za IVF/ICSI? U Splitu ima Cito i tamo sam vršila neke pretrage i čula sam o njima dosta pozitivno.
venera, eh, pa to je pitanje svih pitanja :mrgreen:
čini mi se da će ti svatko od nas ovdje preporučiti baš svog aktualnog ili "dobitnog" mpo-ovca...a ovako odokativno rekla bih da će najbolje kotirati 3 reproduktivca/klinike: random slijed - L., R., beta+ (D. ili B., po novom imaš i V.). preostale 2-3 Zg klinike obično ovdje dobiju zero points i ne plasiraju se u finale... rekla bih - s razlogom, ali nemam iskustvo iz prve ruke, pa možda netko demantira.
da krećem iz nule, birala bih s obzirom na više stvari - kako dosadašnju dijagnozu i preporuke, tako i filing s konzultacija (ako bi mi financ. mogućnosti dopuštale, otišla bih na prve konzultacije kod nekoliko njih)...a o cijenama se pisalo baš nedavno, tu na temi :)
jel imaš već neki uži izbor?
A živiš u Splitu?
Kad smo mi išli u mpo vode čitala sam što se piše po forumima i dosta su hvalili Betu+ (B. i D., oboje su dobri) pa smo otišli tamo i nismo požalili.
na forumima hvale sve "finaliste" :) mislim da je, kad dodješ do tog zadnjeg vaganja, svaki izbor ok...i ovisi o tome kakav si ti tip pacijenta/osobe i kako ti sjedne nečiji liječnički pristup i osobnost. ipak je u cijeloj priči faktor sreće dosta velik, a liječenje specifično, pa i ti ne-medicinski faktori imaju ulogu na kraju dana. tako mi se čini :)
ali venera, ako si u Splitu, zašto ne Cito?
Ako si možeš priuštiti obiđi par adresa, ja sam obišla Vili (Radončić), MAribor (Vlaisavljević), IVF polikliniku (Dmitrovićka je tad radila tamo) i Cito (Šparac). Odabrala sam Cito i nisam pogriješila, evo mojih kriterija: jedan od tri top biologa u HR (Lana Krile, Pavle Romac, Patrik Stanić), dobar suvremen lab i doktor koji mi je sjeo.
Što je sa Škvorcom?Jesu li oni stvarno tako losi da ih nitko ne spominje i zanima me da li itko zna kakav biolog radi kod njih?
Sushi – znam da će mi svatko preporučiti svog dobitnog, svako iskustvo dobro će doći. Čula sam za neke poliklinike, a mislim da se najviše spominju: cito (tamo sam i bila), IVF centar i beta+, te tri su mi u izboru.
Klinike: L – da li je to IVF centar, R- ne znam koji je dr. ni koja je klinika?
Dr. R je doktor Radončić (pol.Vili), a Patrik Stanić je biolog. Zajedno rade postupke u poliklinici Škvorc u Samoboru.
Venera, ako ti je Split bliži, vjerujem da nećeš pogriješiti odlučiš li se za Cito. Sretno.