I meni se čini.
Ova kombinatorika sad je baš zanimljiva :kokice:
Printable View
Ljilja Vokić je lijepo sažela HDZovski tip žene; ne samo da ustajem kad muškarac uđe u sobu, već i kad vol ulazi u dvorište :roll: Tako mi često fali Feralov Shit of the week, naša je politička scena neiscrpno vrelo
A ova cijela Dinastija s Mostom mi tako loše miriši; em imam distancu prema single-issue stankama bez konsensusa oko osnovnih društvenih pitanja, em im je taj program onako zbrda-zdola napisan.... iako je ovo tek početak pregovora, nekako mi se čini da će jednostavno tražiti i prst i lakat i ruku, i jedno previše. Čisti overplay. Na kraju će "sjesti" Milanović i Karamarko, dogovoriti pravila igre kao veliki dečki, poslati ove u ropotarnicu sabora, i odrmati slijedeće 4 godine. Šta bi rekao Balašević, princip je isti, sve su ostalo nijanse.
BB kaj mi diras ravnateljicu :mrgreen:
vidis kak iz njene skole ispadaju fine zene :vidimene: :-P
A inace, i meni ovo s mostom ne mirise na dobro :-/
Ma hebaji ga, sa nasom politickom scenom i ne moze ispasti dobro...because it is not 2015...
Meni Most ne miriši loše.
Loše mi mirišu više puta dokazano neučinkovite, polukriminalne i sebične stranke.
Živcira me ocrnjavanje Mosta po medijima koje je krenulo iste sekunde. Tako prozirno.
Meni je njihov program super!
I ne paše mi svjetonazor kakav imaju neki članovi Mosta (no to i dalje ne znači da će gurati taj svoj svjetonazor u prvi plan kod donošenja odluka), ja sam ateist, pro-choice itd. Nisam glasovala zbog svjetonazora za Most, nego usprkos njemu.
Ja im dajem priliku. Mislim da će biti dobar korektivni faktor.
Koji ste za Most, možete li u par točaka koncizno koje ste prednosti prepoznali?
Za sve štovatelje Ferala:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/d...no/854996.aspx
http://pescanik.net/biljeznica-robija-k-izborna-noc/
bojim se ja da ćemo mi svi pojest g...
baš, i onda ćemo nakon četiri godine tražiti još
ne znam više ni sama što mislim o rezultatima, nekako mi drago da obojicu drže u šaci, ali ne vidim dobar ishod ni u jednoj varijanti. zapravo, počelo mi sve ići na živce, jer je odjednom presudno što oni misle da je važno, a sve ostalo nije bitno (dakle, bez obzira kakve bile ove dvije koalicije, iza njih stoji 75% birača, koje će se bez problema ignorirati). i taj stav - nećemo u koaliciju, samo ćemo vas držati u šaci - dakle, ucjenjivat ćemo bez ikakve odgovornosti...ne znam, nije baš obećavajuće.
Iskreno mislim da se s njima i jednima i drugima ne može drugačije. Bili su mi čudni ti mostovci dok nisam shvatila da skrivaju doslovno skrivaju svaki sljedeći potez jer ove dvije sebi svrha organizacije mogu ići niže nego što itko može ispod pojasa. Znači ovo nije lijepo ali je jedini način za izvući se iz dvoglavog zagrljaja.
Zapravo nisam sigurna niti da " Most" nije sam sebi svrha u osvetnickoj misiji, a raji kako bude...
A i hadezeovke i poslušnost :roll: riječnik im je ko u partizanskim filmovima po komentarima, postidjele bi Batu Živojinovića, a po probitačnosti gđu Sisak Merzel
Mislim da nisu dovoljno homogeni da bi izvukli neku korist. Ne vidim mogućnost da se hrpa ljudi koji nemaju ništa zajednicko osim nezadovoljstva stanjem u proračunu i gospodarstvu sad ujedini i pofarba dvaput tunele. Iako me optužiše da pušim teorije zavjere ova mi je ipak SF
Koliko se sjećam prije izbora su rekli, dapače i potpisali, da uopće i neće u koaliciju.
Ako sam dobro shvatila oni zele tehnicku, a ne politicku vladu. Ko sto Slovenci trenutno imaju. Zivi bili pa vidjeli. Ako ne vidjeli, iselili se.
Gledam Hrvatsku uzivo. Ako sam dobro shvatila prof. Podolnjak kaze da MOST zeli jednopartijski sustav tako da mogu sprovesti reforme bez otpora.
A zar nije taj Petrov izgubio u rodnom Metkoviću sad na izborima? Zašto, ako im je toliko dobrog dao? Ili sam ja nešto krivo pohvatala u ovoj izbornoj šumi :-)
Dobar, bolno dobar Mojca, hvala!
Ja sam pitao: „A ko smo to mi?“ Onda je barba Mario priko spikerfona rekao: „Mi smo pizde, Robi! Samo roditelji ti to neće otvoreno reć!“ Ja sam pitao: „Pa koliko vas ima?“ Barba Mario je rekao: „Dovoljno da uvik pobjedimo na izborima!“
Eto barba Mario objasnio u tri rečenice
Ako zaista sloze vladu od svojih clanova, te sdpovih i hdzovih pozeljnih clanova, i ako se nakon toga ne raspadnu velike stranke, onda nam je oporba Glavas i Pupovac.
Pa neka koaliraju HDZ i SDP. Tu će onda biti zadovoljena volja velike većine, ovako ili onako.
I bit će nam krasno.
Vlada nacionalnog jedinstva iz povijesti? :mrgreen: blago onima kaj su tako mlade, meni kao da je jučer bila.
vertex, ovo je bilo cinično
Pa da, znam. Ako sam te dobro shvatila, smeta ti što se pojavio netko tko nameće svoju volju pa nam je toliko loše da fali "samo malo" do diktature.
Pisem s moba,a to mi je koma. Ne smeta me netko treci, cak niti nametanje volje, do odredjene mjere. Referirala sam se na ideju jednostranacja. Prvi korak put diktature. Blast from the past
A mene baš jako zanima što točno misle kad kažu: mandatar neće biti ni Karamarko ni Milanović, Most ga treba predložiti, ali ne, to ne znači da on mora biti iz redova Mosta.
:zbunj:
Ja bih kao prvo rekla da je 80% onoga što ovih dana piše po medijima čista izmišljotina.
A ovo što kažu, ako kažu, mi baš i nije tako nejasno, rekla bih da to znači da oni misle da premijer treba biti nestranačka osoba.
Koja to nestranačka osoba može uživati povjerenje 76 izabranih zastupnika (što je definicija mandatara)?
Pa sad, stvar je u tome što nemamo stranačku osobu koja uživa povjerenje 76 zastupnika, kaj ne.
Bozanić.