:* malom Karlu, a vama želim puno radosti i lijepih trenutaka, zbilja ste zaslužili
Printable View
:* malom Karlu, a vama želim puno radosti i lijepih trenutaka, zbilja ste zaslužili
Pa da, igrat se treba! Lijepo je čitat da kod vas sve fino napreduje.
...evo mame samo malo..-dakle..čitam i čitam forum,trudim se svakodnevno ali postam nešto rijeđe.jako mi je drago što je ovaj podforum konačno živnuo....-vidim da ima posvajanja sve više..ma super- a mi smo ok,i dalje smo živahni,brbljamo puuuuuno,sve nas zanima..najviše volimo kopati po tatinim ladicama u potrazi za raznoraznim alatima,kabelima,daljinskim upravljačima i sl. :roll: ...a da,stabilizirali smo se oko 17ak kila.
..he he,a kad ga pitaju čiji je-izvali ko' iz topa-mamin i tatin.tatin i mamin.... :roll: ....slijedeće jeseni ga planiramo dati malo u vrtić jer vidimo da mu jaaaako paše društvo ostale djece.
Ma eto,toliko.Samo da vas sve pozdravim.
:bye:
Pozdrav i vama LeeLoo,
Lijepo je čuti vijesti od vas. Vidim da će Karlu uskoro rđendan, jeste li što planirali? Bliski smo po uzrastu, a i po kilima.
..helou..ahhh-mama ima viziju rođendanske torte i to- 3 D torta u obliku bagera/motora-hmmm..-jeli to moguće proizvesti????? :mrgreen: :roll:
jeste!
ima super recept za kompaktnu masu na forumu,moram ti to naći :/
zovnut ćemo još haribo i brigitu2 da ti daju koji savjet oko dekoracije(presvalaka od marcipana)
ma može se,pomoćemo ti pa barem savjetom :*
karlu :love: :heart:
evo ti osnovne mase:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...675&highlight=
a dekoraciju ćemo već smisliti :*
Ja razmišljam o gusarskom brodu. 8)Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
(ak mi uspije, javim tips&tricks)
:* Karlićku!
...malo smo bili bolesni ( http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...asc&highlight= )ali sada je sve OK.Karlo tutnji 100 na sat.
i migulica je mahericaCitiraj:
white_musk prvotno napisa
http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t...er=asc&start=0
...kao i njene sljedbenice s linkanog topica.
leeloo, moraš brzo u akciju jer se dan bliži! :love:
zaboravih karlu poslati :* što je bio hrabar i otrpio braunilsku torturu.
Za Karlića :heart: , sa željom da ostatak zime bude zdrav.
:sing: Danas nam je divan dan, divan dan,
nasem Karlu rodjendan, rodjendan.
Ziveo, ziveo i sretan nam bio,
ziveo, ziveo i sretan nam bio!
Ziiiiveeeeeooooo! :heart:
he,he-hvalaaaaa,hvala...... :mrgreen: :DCitiraj:
Zorica prvotno napisa
Sretan rođendan, Karlo! :D :D :D
Sretan ročkas slatkom Karlu ! :sing: :heart:
Sretno slatkom malom Karlitu! :*
Sretno! :heart:
:D
:D :heart:
Sretna rođendan Karlu
:*
karlo sretan rođendan!!!!! :*
:D Sretan rođendan!!
Sretan rođendan :D
...sretan rođendan malom bombončiću...
SREAN ROĐENDAN KARLO :heart:
Karlo sretan ti 3. rođendan :heart:
Hvala svima na čestitkama.Budući da smo pred par tjedana bili u bolnici-feštu smo odgodili za sada ovaj slijedeći vikend a jučer smo imali samo u krugu familije-he he što Karla nimalo nije spriječilo da se dobro provede.Od cijeta i cije je dobio na dar trokolicu-motor tako da se sav raspametio kad ju je vidio pa ju je vozikao cijeli dan po kući i trubio.Bio je full vesel.Svijeće smo puhali sve u 16 i to u jedno 5,6 navrata-stalno smo ih palili i gasili.
Eto toliko.Pa se čujemo.
Smile
:heart: !
S zakašnjenjem:SRETAN ROĐENDAN KARLO!
Karlo :heart: !
...da ne otvaram novi topic-znate li gdje se može nabaviti crtić PETAR PAN???...Karlo vidio par scena i sad stalno pita i pita....
I Keti je obožavateljica. :mrgreen:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
(Kupila sam ga u TL.)
...jučer,11.01 moj sin mi je po prvi put samostalno rekao one dvije čarobne riječi....-čitali smo neku knjigu i nakon nekog vremena me pogleda i kaže."mama,volim te!"..... :love: :heart:
rastop od miline!
karlo :*
Ajme :heart: !
To je trenutak za pamčenje :heart: za sve mame.
:zaljubljen:
Volim da čitam Karlove vragolije.
A ovo je :zaljubljen:
Sećaćeš se toga uvek :love: