kudri prvotno napisa
cure, kad ulovim vremena, napisat ću vam oriđiđi ruski recept za medovik. ide i vodka, a tijesto se kuha na pari.
presavršena je, ali fakat treba imati iskustva. mami je ispadalo i po 19 kora. moja je imala samo 9 i s tima sam se namučila pošteno da ih izvaljam. uopće ne mogu zamisliti kako je mama uspjevala toliko tanko razvaljati da bude 19!!!?? ali je.
zadnji put smo radile tortu zajedno, otprilike pola godine prije njezine smrti. bila je već dosta slaba, ali je vjerojatno htjela mene naučiti prije nego ode. nije to tada rekla, ali sad kad vrtim film shvaćam da se opraštala i na taj način...
tad je bila već toliko slaba(cca 48 k je tad imala) da je uspjela razvaljati par kora i onda sam preuzela ja. vidjela sam da ne može više. točno se sjećam cijelog tog dana, procesa. kako pitam: jel dovoljno tankko? a mama meni: neeee, valjaj još...ma daj mama, mislim da je stvarno dosta. nije, ajde, ajde, ne cendraj! uf, cijeli idući dan sam imala muskulfiber i pitala se zašto sam pobogu pristala raditi tu tortu??!! a sad bi sve dala da ponovim taj dan :heart:
uživajte u svakom danu sa svojim roditeljima, mužem, klincima! tek kad izgubiš shvaćaš koliko nam nedostaju i trebaju!:cry::cry::cry: