silly kao potpuna neznalica pitam da li se na iPhone moze zamijeniti baterija. negdje sam u nekoj raspravi cula da mu je to nedostatak, ali pojma nemam.
Printable View
silly kao potpuna neznalica pitam da li se na iPhone moze zamijeniti baterija. negdje sam u nekoj raspravi cula da mu je to nedostatak, ali pojma nemam.
Moze naravno. Mi smo na petici promijenili bateriju za 300kn u jednom malom servisu ma Voltinom.
super, MM ima trenutno neki iPhone, klinci nase stare, dakle nasljedjene.
Ovo nema veze sa icime a kamoli sa stvarnoscu. Najosnovnija PC se moze izvesti preko chroma i gmaila. Dovoljna je email adresa i ti sa svog moba mozes upravljati i pregledavati/locirati/zakljucati mob svog djeteta. Takoder sa svog moba mozes pregledavati i njegov komp/lap/tablet pa cak ga i ugasiti po potrebi. Odavno postoji zastita na internetu od neprimjerenog sadrzaja ali ju roditelji ne znaju/ne zele koristiti. Takoder sve te postavke mozes podesiti i na kucnom routeru pa ce mu neprimjeren sadrzaj biti blokiran ali isto tako ce biti blokiran i ostatku korisnika :mrgreen: Ovo su samo osnove a na dalje imas hrpu aplikacija za PC.