I kolko traje sad ću i budem?
Printable View
Kod moje djece nije nikad bilo "neću", kćerka skoro sve napravi odmah čim je se zamoli, sinu se nekad treba ponovit nekoliko puta. Sad ga malo "uvježbavam" da dobije na brzini :mrgreen: (svako malo ga zamolim da mi nešto donese, odnese i sl., popravlja se zlato malo), pa čak i iz prve odmah napravi.
Ako moram ponavljat, pretvorim se u aždaju i krenem urlat, a to baš ne volim.
"Najstariji" član obitelji zna bit u otporu povremeno :mrgreen: (kaže da mu previše "naredbi" izdam odjednom, a to su zamolbe da nešto napravi) i nekad neće odmah, al čim ja okrenem glavu prione ...kukulele...:lool:
Edit:
i kćerki bi dala i par sati da kaže "sad ću" jer je inače uvijek spremna pomoći svakome :heart:
Iskreno, ponekad poželim da čujem taj "neću", bilo od sina, ili od muža, pa da onda na licu mjesta raspravimo zašto neće i što predlaže kao protuprijedlog.
Ovako, stalno slušam to "dobro" i "evo sad ću", samo da me se riješe, a onda bude kao u onom vicu "Fifi, dođi il' ne dođi" :roll:
kad moj darling ne bi napravio taj tren ono što sam ga zamolila, ja se toga sigurno ne bih latila.
Ono bolo mi je oči za poludit, al stisnula bi zube i prošla pored toga da ne dodirnem. Izdržala sam par puta (teškom mukom) pa je shvatio da ga to svejedno čeka a ovako u međuvremenu dobije još i bukvicu, mislim da mu je ljepše bez bukvice :mrgreen:
ah, pa ni moja ne veli eksplicitno da neće, ali "kasnije", "zašto jaa", "de, budem", "zašto sad" i tako pola sata znači: neću, šta ne? :mrgreen:
Ovo je moralo biti o mužu
ih, po tom pitanju bih se mogla samo hvaliti, moj muž je bez premca: kuha, čisti, savršeni je organizator, samostalan je, ne moraš mu ništa uprijet prstom - ali neću ga hvaliti da se ne urekne.
a i nije baš uvijek red i poslušništvo za hvaliti - dok je takav tu, znaš da drugdje mora imati neki feler :mrgreen:
tako da, nemoj ni ti djecu previše hvaliti, izmetne ti se to začas, moraš paziti da ne urekneš :lool:
vidiš da samo malu uvijek hvalim (ne mogu dušu griješit, kad je dijete za poželit, al fakat puj-puj), mali ima prostora za poboljšanje :lool:
mužić isto svašta radi, al za dosta toga mora mu se prstom :mrgreen:
Ja sam nekada zamišljala muža koji radi sve.Sad vidim da to baš i nije najidealnije.Kad ima oko za čistoću,onda vidi sve moje propuste :).Meni nikad,ali nikad ne bi zapala za oko npr.čaša za vodu na stolu(zaboravljena).On to odmah sklanja,jer voli da je sve zategnuto:roll:.A onda ja ispadam manje vrijedna,a to nije istina :) .Samo sam opuštenija:lol:.
I moja starija je divna,a manja ima prostora za poboljšanje.
Ima nešto u tome da su mlađa razmaženija.A stvarno se trudim da imam isti odnos.Mrzim ono:"Ona je mlađa,pusti je" ili sl.I opet džaba.
silkice, pa moj je muški :lool:
ima da ga istreniram da bude jednog dana dobar ženi ...a ha..
Ajd ga istreniraj ,pa da mu podmetnem moju neistreniranu curu:lol:.Nekad u budućnosti,mislim :).
a da se ne opustili oboje u kombinaciji :lool: