Spooky, í moji pilici spavaju zajedno u sobi. Jest da ja u neka doba noci prelazim kod Samija, jer se on jos uvijek budi. :mrgreen: (ja spavam na relaciji MM- Sami)
Edi i Sami su ko blizanci. Igraju se skupa, ali se svakodnevno i pomlate. Uglavnom, Edita mu otima igracke, a onda on dreci. Kad mu dojadi to otimanje, zvizne je, pa se onda ona rascmizdri :mrgreen:
Ja ti tu dodjem ko UN :mrgreen:
Sami je prava pricalica. Prica ko dijete od 3-4 godine. Valjda je uz Editu rano propricao. I pelene je skoro skinuo. Ustvari, ima tu jos mnogo piskenja po stanu, ali je na pola puta da ih se rijesimo.
Edita je izasla iz analne faze, pa vise ne kaki u gacice. Jos da se rijesit nocne pelene.
Najgore od svega mi je sa njima dvoma izaci napolje. Posebno kada sam bez MM-a. Jedno trci na jednu stranu, a drugo na drugu. Jos je Sami trenutno u fazi bjezanja.
Neki dan sam umrla od straha kada mi se istrgo u basti MC donaldsa i izletio na parking. Jedva sam ga stigla. :roll:
btw. Jesam li vam rekla da je Edi primljena u vrtic :?
Slike cu postavit dok mi brat posalje fotke iz Sarajeva. Na njegovom su aparatu.