Tata! nagovori svoje frendove da se učlane na naš forum...
(ali samo ako su slični tebi.... komadi) :lol: :lol:
Sa puno mišića i snage.
Dosta nas ovdje je zagorilo.
Treba zapaliti koju vatru.... i onda zvati vatrogasce :lol:
Printable View
Tata! nagovori svoje frendove da se učlane na naš forum...
(ali samo ako su slični tebi.... komadi) :lol: :lol:
Sa puno mišića i snage.
Dosta nas ovdje je zagorilo.
Treba zapaliti koju vatru.... i onda zvati vatrogasce :lol:
he he he he....tata pozuri s tim vatrogascima dok cure ne izgoreCitiraj:
newa prvotno napisa
jao koje ste vi ovdje nevaljalke i nevaljalci...kakvo cerupanje oko Tate!!!!! sad cu ja napraviti reda
prvo -Newa tutanj da ti sad ne dojdem tamo-ajde na stiskavas znas gdje i s kime-sic :P
drugo-sinlica-zbilja ti hormoni divljaju-il bus po guzi il cemo ti kupiti duracel :lol:
trece.sorci mila nemoj se brinuti ja cu ih ocerupati oma 8)
TATA-dovedi kokosinjac u red!!!!!!!! i kaj sad babe cuce na jajima i to je to...niti jedna neda fotku ( to ide onu kustravu :mrgreen: ), a ak smo kod toga moj potpis pun sezonskih fotki-ja se ne sramim-sam vidim da koke kokodacu a kad je akcija bris :P :P
i kaj je sada!!??? di ste se rastrcaleeeeeeeeeeee
Muškarci u uniformi :D :DCitiraj:
newa prvotno napisa
Tata! ja sam lijepa u duši, ostalo dovodim u red.... Proljetna pospremačina. 8)
Jassi od viška glava ne boli :mrgreen: :mrgreen:
Jedan u slavoniji, jedan u tvom kraju....
Moram se malo iživit.. ipak nisam dugo :lol: :lol:
ajme što blonjam gluposti...
evo me.....ma ja ne znam ubaciti tu fotku.....budem jednom proucila......ak neceju sada divljati hormoni kada ce??? i zasto se ne prepustiti hormonima?Citiraj:
jassi prvotno napisa
tata jesi nasao vatrogasce za nase cure?
ja bih izmijenila u: sorci ne brini...naci ce tata sjajnu dusicu...nemoj samo mene ocerupati imam previse kose :lol: :lol: bilo bi prebolno
Nema Tate......
Da se nije uplašio? :mrgreen:
to se i ja razmisljem :lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
newa prvotno napisa
Ma nije valjda...
Pustimo ga malo, možda radi popis i skuplja fotke 8)
Ma tu je on.
Vidim ja da je online.
Sakrio se i samo nas gleda. 8)
Tata ulio malo ulja na vatru... ajme al se rasfrcalo na sve strane, ko kad Prle i Tihi "obrade" skladište švapskog magacina... mislim da je vrijeme da se sad sklisne s ovog mjesta, u vidu magle, "tako mi mlijeka u prahu"...
:predaja: :predaja: :predaja:
Ma newa neg kaj, se razme!!! :love2:Citiraj:
newa prvotno napisa
voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan... :xCitiraj:
single prvotno napisa
:!: preporučam okorijelog morskog vuka, netom skinutog s prekooceanca, dok mu se još ljuljaju bokovi za ekstra "hula hula" efekt, a i s praktične strane - lakše je takvu stijenu od čoeka "oborit s nogu"... kaj duša, kaj srce, ma to je prava vekerica u njega! :mljac:Citiraj:
single prvotno napisa
reko bi ti i Gobac: Hey honey nije to sam tak' Pod nama su pucali kreveti... :oops:Citiraj:
single prvotno napisa
Tooooo jassi rastjeraj konkurenciju, iskopaj im oči, potrgaj noge, pošalji vužganu kosilicu v kokošinjac... ma sreži im svaku pomisal na Tatu vu korenu... uf kaj se digla prašina, ovo je bolje od OK Corala i Točno u podne, skup! to kad se slegne bu bilo za 2 prsta prašine po kredencu... gdo bu to pospremal ak mi se vi tam poštrapate?Citiraj:
jassi prvotno napisa
ps. čuj "one" fotke ipak čekamo ko ozebli sunce! :mljac: mislim normalne kak i ja, tak i još pokoji skrivečki japa, a i konkurencija navek gladna za tim, vu evergreen akciji NNNI*! (*niš nas nesmje iznenadit)
a tek šmrkovi?!? :lol:Citiraj:
stea prvotno napisa
Joj poludil bum, mam idem k Žnidaršiću po jednu kupicu, ma kaj kupicu ovo je vredno peharčeka! :lol:Citiraj:
stea prvotno napisa
Živili!!!
Žive bile, drage moje, naj te se sam tu sad pokefat i raščerupat - Tata! je tu za sve!!! ... :taps: ... :love: ... :love2: ... :shykiss: ... a i ima ga fala bogeku. Sam čekam :cekam: kad bu ju ovi pozivi na ručkove usledili i domaću papicu, da nisam navek na sendvičima... nemre se definicija furt sam zis sendvičima održavat. kaj je je! kaj ne?
:bye: :bye: :bye:
:lol: :lol: :lol:
Tu sam te čekala!!! :mrgreen:
:lol: :lol:
Svaka je dobila svoje.... :)
i ja :lol: :lol: :lol:Citiraj:
newa prvotno napisa
voajerka... znam te, znam te!!! ti si ona kaj u kapuljači po jarunu kakti "jogira" s infracrvenim senzorima u cvikama!!! tan tan...
evo me 8) :D :D :D
Pod nama su pucali kreveti...
:lol: :lol: :lol: :lol:
jesi popravio krevete?
ajde cure...priprema domace papice za tatu...bacite se na posao
jasi...sta si finoga skuhala za taticu?....hoce li vec jednom tog sastanka biti?
ajede tata pozuri sa potragom za prijateljima..ima tu jos mnogih kojima treba vatru gasiti dok ne izgore.....
ma kaj prijatelji, pa tu ni "Joe protiv vulkana" više ne pomaže!!! :lol:Citiraj:
single prvotno napisa
a dobro kaj je s ostatkom ekipe?!? *ebemu miša, kad sam ispričo svoju životnu priču slilo se 6000 klikova u 3 dana... a na kaj? na crnu kroniku u celofanu! a sad kad je veselje na repertoaru, kad se treba otkačit do j*j* ni "mu" ni "me"!!! svi se posakrivali, ko da na banderi brojim do 100...
pa di je ta ekipa sad kad je narodno veselje?! jučer sam gledo neku političku na hateveju, pa razglabali kak ljudi psihološki radije čitaju osmrtnice, crnu kroniku, tragičnu ljudsku sudbinu, neg viceve i šale, komedije i romantike, jer im crnjaci više adrenalina potiču! MA DAAAJ!!! Pa mi smo onda vrsta za izumrit najbolje! A di su ti dopamini, endorfini i serotonini koje izaziva smijeh i dobra volja?!?!?
ajmo ekipa vamo da vas klještima ne dovlačimo iz učahurenih školjki u kojima sami sebe oplahujete patetikama i davite u sumornostima i bezvoljostima! ajmo živo živooo...
Linđoooo! Evo vam kola, kog je volja, mladosti moja Ko se krije za kola nije nek mu se ovaj narod smije... ajmoooo Udri Linđo samo živo, živo živo živo živo...
:D :bouncing: :D :bouncing: :D :bouncing: :D :bouncing: :D :bouncing: :D :bouncing:
Ma cure drage, kom je do kuhanja :shock:Citiraj:
single prvotno napisa
Kod mene vatrogasac neće dobiti niš za jest..... Samo vode da mi ne dehidrira. Al ak ima svoje crijevo, pa ni to mu ne treba 8)
Ručak treba zaraditi 8) 8)
joooj fuuuj pa to je skroz nehigijenično! :sick: bljaki bljak...Citiraj:
Stea prvotno napisa
kak bi bilo da ja tebi velim da za žgance ne buš dobila mlijeka, ak ga nosiš sa sobom?!? :mljac: :mljac: :mljac:
:lol: :lol: :lol:
Niš neću reć.... To je i tak manje kalorija :)
joj stea ma moras nesto pripremiti ili naruci od nekud da se ima snage za ugasiti tu vatru.....ne moze covjek od vode zivitiCitiraj:
Stea prvotno napisa
ili bolje nek prvo obavi posao pa ce nase cure skakutati oko stednjaka
Citiraj:
single prvotno napisa
:naklon:
:yes:Citiraj:
Stea prvotno napisa
hajde tata dovedi vatrogasce na zaradu odlicnog rucka...vjerujem da nitko od njih nece pozaliti
Tata zbunjen i sav usplahiren, pa od silne nervoze nezna kome prvo krenut gasit... a da mi fino proglasimo elementarnu nepogodu?!
ako sad ne krenes gasiti kada ces?Citiraj:
Tata! prvotno napisa
sad imas priliku a i vatrica na raspolaganju
zaboravila napisati da trebas rucak zaraditi
Nije Tati ni toliko loše! Tako puno žena na njega jednog :mrgreen:
i to sta kazes....sigurno vam zato ne dovodi prijatelje i ne nspaja vas s njimaCitiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
Trenutno ogladnih!Citiraj:
jassi prvotno napisa
Daj recept!
vidi tata koji fini rucak si dobio...sta cekas malo zadovoljiti nasu jassi...ma uzivo..pa ti pripremi tako nesto na tanjuru?
a šta san se poveselio... ja mislio jassi coolinarka šalje prizor iz kuhinje s pregačom i kuhačom... mislin oću reć "samo" s pregačom i kuhačom :oops:
...a kad ono makaroni s parmezanom... ajoooj ajoooj... :zaljubljen:
vi se curke zezate, a jedino jassi i sarajka ušle u konkurenciju... pa nećemo valjda na neviđeno :mrgreen:
uh kaj se zakuhalo :sick: ! do ponedjeljka će sjevat vatra i kroz windowse! :lol: wooow koja geekovska fora - zamisli kroz windowseee :naklon:
Hoćeš sliku iz kuhinje???
Poviri za koji minut u album! :mrgreen:
nemoj ti kroz windowse, vec lijepo rezerviraj mjesto u restoranu, ili u nekom lijepom kaficu i nasu lijepu jassi pod ruku...i ako zasluzis jednom ces dobiti domace makarone na tanjuru.........a i puno puno vise ako se potrudis dobivat ces svaki dan nesto na tanjuru...naravno pokoji dan ces i ti nesto morati sprckati...glavno da je jestivoCitiraj:
Tata! prvotno napisa
Ja mislim da se mi svi trebamo naći i dobro zapit.... :raspa:
Uh, uh, to bi jaaako dobro bilo! Jedan ludi provod!Citiraj:
newa prvotno napisa
Ja sam ZA, ja sam ZA! :D :D :D
i ja..ali ja sam daleeko, ali bi bilo lijepo jednomCitiraj:
Nataša,Sarajevo prvotno napisa
ok vidim nitko nece kuhati :P sem nas par veijedniz-ok newa ajmo se napiti i zapit i opit i to bu to!!! ja sam za!!!!!!! i nek budem ko hrust na ledjima i sva otupjela...ajmooooooooooooooo,,,znam jesnu stanciju u Istri...mrak klopa, vino i odmor za pet :raspa: :yes: :klap:
joj.. kako ću ja iz slavonije doći do istre... kad radim dvokratno i svake subote.
Jedino mi je nedjelja slobodna.
Ček... :!: imam ja još 4 dana od prošlog godišnjeg, a jedan kolega ima kuću u červaru...
Dalo bi se nešto iskombinirati... :dancingfever:
ček ček malo, jel vi to svi aludirate na onu sado mazo swinger kuću u Istri??? jeste ludi! opet sam vas odšacao ko iz topa....
Pa diš u istru, ajmo lijepo u europu u deželu... i to čamcima, ma šta čamcima, sandolinama i pedalinkama, pa fino stazama Zerpa, eto baš za inat!
pssst. e još samo jedna - ja NE pijem! :shock: kaj bumo sad? svi mi vele da bum dobil cirozu jetre jednog dana, al od coca-cole!
:!: a niš, prijavljujem se za šoferiranje onda i za brentaša! :saint: