ali morašpriznati da su fotografije beba predivneCitiraj:
petarpan prvotno napisa
pp.s-i ja tebe volim 8)
:lol:
Printable View
ali morašpriznati da su fotografije beba predivneCitiraj:
petarpan prvotno napisa
pp.s-i ja tebe volim 8)
:lol:
Trenutno....
1. Budizam za majke
2. Byron Katie - Loving what is
3. Witch of Portabello - Paulo Coehlo
Ja davim Dr. Zhivaga vec mjesec dana...
ja baš dovršavam "Kad je Nietzsche plaka" od Irvina Yaloma.
Roman je fenomenalan (u originalu When Nietzsche wept).
Budizam za majke
Rhonda Byrne: Tajna
jean ziegler: l'empire de la honte (carstvo sramote)
novo izdanje je superCitiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
ovo staro bas i ne, prastari savjeti za dojenje...
ali probaj nabaviti novo izdanje, stvarno je ok
Meni se pred koju godinu dopala knjiga Vesne Ivanović: Barkod. Tanušna knjižica, može se kupit u Znanju za 10 kuna sada (valjda nema prođu).
To je bilo moje najteže roditeljsko razdoblje, s djetetom u divljem predpubertetu. Ona je u sporednoj niti priče opisivala kako je njen pametan i osjetljiv sin postao član grupe u najmanju ruku čudnog imena, nadjenuo si totalno nedopadljivo umjetničko ime, pisao grube stihove - a ona se trudila uvjeriti se da je dijete na dobrom putu. Ganula me do suza pričica kako ga je nacimavala da ide u Međugorje, a uvijek se nešto ispriječilo, da bi na kraju završio tamo posve slučajno... Ma ja sam poznati cmoljo. :oops:
A sada čitam Marion Zimmer Bradley: Magle Avalona - dočepala se novih primjeraka u knjižnici. Zanimljivo je, ali me ne oduševljava koliko sam se nadala.
Davor Rostuhar - na putu u skrivenu dolinu
bas mi pase :heart:
ja čitam samo one knjige koje mi ni u ludilu ne mogu opteretit mozak :mrgreen:
tipa: Sheldon, Collins, M.H.Clark i slični.
Crveni šator - Anita Diamant
sigurna sam da će se oduševiti svaka koja ju pročita
Tjah... sram me koliko malo čitam u zadnje vrijeme, osim ako to nije o - vrtlarstvu :lol:
Ali omiljeno štivo mi je ono Carla Sagana. :)
Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Carl Sagan rulz!!!! :naklon:
"Kozmos" je prva knjiga koju sam u životu dobila. Tata mi ju je kupio kad sam imala 2 godine. Ali do dana današnjeg je nisam pročitala do kraja. :oops:
i moja 1mj. mala pokazuje interes za knjige.
Kad plače, samo ju uzmem i pokažem joj knjige, odma plakat prestane. Gleda u njih ko u čudo. :shock: - ovako nekako.
mala genijalka. još malo pa će počet kvadrirat, korjenovat i recitirat Homera u originalu :lol:
ja bih je preporucila porodnicarkamaCitiraj:
rahela prvotno napisa
jer ima još koja razlika izmeđ novog i starog osim dojenja?Citiraj:
zrinka prvotno napisa
jer imaš još koju knjigu o odgoju za preporučiti?
tenx
procitala ''Kratka povijest traktora na ukrajinskom''
ocekivala sam vise, valjda zato sto je svi hvale
Murakamijeva
"Tvrdo kuhana zemlja čudesa i kraj svijeta"
preporučam svima koji se žele čudom čuditi
Prije poroda pročitala "Spasite majku Terezu", zaboravila ime autorice - mislim neka Mađarica, to je sad kao nekakav hit. Nije mi se svidilo, previše chic lit i zbrčkano.
jucer posudila u knjiznici i procitala 10-ak strana "tajne 13-og apostola"
http://www.gradpula.com/c13004/miche...og_apostola/la
Patricia Cornwell: Trag
OT: ja bih bila presretna kad bih osvojila nagradu koju je jednom davao Algoritam, a to je toliko knjiga koliko si visok/a! :mrgreen:
i ja, i ja.... samo nisan bas visoka... :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
ja trenutno citam Hi-Fi od n. Hornby (on je napisao i sve o jednom djecaku)
ja bih poslala MM (192 cm) :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
čitam ''Snijeg'' od Pamuka i za sad mi je dobra
čitam u busu do posla i natrag, kod kuće ne stignem. Sad čitam jednu zgodnu knjigu Učite ih da budu sretni (djecu)
i ja, a još bi bolje prošla da daju knjiga koliko si težak/teška :xCitiraj:
bucka prvotno napisa
evo pročitala nevjernicu. i oduševila me. i opisom života u africi i njenim intelektualnim odrastanjem i današnjim razmišljanjima. smatrala sam da mnogo znam o tom problemu, al moram priznati da sam puno toga još naučila. ja sam mila majka prema njenim stavovima :lol:
i upravo danas kupila njenu (prvu) knjigu: optužujem. (na njemačkom).
Bogomdana domacica :mrgreen:
Gradjansko parnicno procesno pravo
tko ne mora nek ne cita :roll:
o da :yes: :mljac:Citiraj:
bucka prvotno napisa
dovrših toni morrison-the song of solomon, odlična.
počela sam od iste autorice beloved, ali nije mi baš sjela :/
sad krećem na fitzgeralda (spremam ispit, ako nisam napomenula :coffee: )
jesi citala ''lolita u teheranu''?Citiraj:
mama courage prvotno napisa
meni upravo stigle ''muke mikuline'' od svjetlana lacka, po cijoj je prici i reneova predstava ''vrata do'' koju nisam mogla gledati, a bas me zanima.....
nadam se da cu u knjizi uzivati za vikend :)
e da MC
evo kratko o loliti:
Citiraj:
Opis knjige :
Azar Nafisi je tijekom postrevolucionarnih dana islamske republike pokazala izvanrednu hrabrost okupljajući svakog četvrtka ujutro u svojoj kući tajni kružok od sedam mladih žena da bi s njima čitala i raspravljala o zabranjenim djelima zapadne literature - u vrijeme kada su ljudi uhvaćeni u čitanju djela s njezine književne liste, romana Vladimira Nabokova, Henryja Jamesa, Jane Austen, Scotta Fitzgeralda završavali u zatvoru. Nafisina sjajna priča prikazuje fascinantan portret iransko-iračkog rata doživljenog iz Teherana dajući nam rijedak uvid, iznutra, u život žene u revolucionarnom Iranu. Riječ je o knjizi ispunjenoj silnom strašću i poetičnom ljepotom, koja progovara izvanredno originalnim glasom.
svjetlan je muz od jedne nase drage forumasice!! :mrgreen:Citiraj:
zrinka prvotno napisa
i ja bih voljela pogledati tu predstavu!!
ma znam da je-al ne znam od koje...Citiraj:
bucka prvotno napisa
no, nije ni bitno, bitno je da mu prenese pozdrave zbog one njegove price uvrstene u antologiju hr prica-gdje nas spominje
:heart: :love:
ja idem dalje po svom rasporedu 8)
Azar Nafisi: Lolita u Teheranu
ja čekam skori izlazak "ruševina" u izdanju algoritma!! :D
jel? super :DCitiraj:
bucka prvotno napisa
cekam onda i ja
emily, cekamo izvjestaj
uclanila sam se u klub algoritma, pitala za knjigu, pa mi javili!Citiraj:
zrinka prvotno napisa
imam popust od 1% za on-line narudžbu, a kad potrošim min 500 kn popust mi je 5%!
ne znam kako to sve skupa funkcionira jer ak placam postarinu, to mi se ne isplati!
zrinka, nisam još bila u mogućnosti, al sam čula za tu knjigu, a o iranu inače saznajem iz prve ruke, imam dosta iranskih prijatelja (u egzilu). jednom im rekla da bih voljela posjetiti teheran, oni se začudili da je netko željan vidjeti njihovu zemlju, baš ih obradovao moj interes, mada su mi odmah rekli - malo ćemo sačekati s tom posjetom, dok ove budale ne slete sa vlasti. za žensko baš nije preporučljivo posjećivati našu zemlju :mrgreen:
mogu li posuditi kad pročitaš?Citiraj:
emily prvotno napisa
ja samo skupljam knjige po topicu :lol: anima, ti ćeš uskoro dobiti svoju knjigu natrag. :*
i da... koga zanima... pokazuju persepolis u kinu europa! :D
moze, naravno :)Citiraj:
emily je napisala/o:
ja idem dalje po svom rasporedu
Azar Nafisi: Lolita u Teheranu
mogu li posuditi kad pročitaš?