bili smo u turbo limaču u subotu i kupovala sam neku trenerku kojoj je dva puta snižavana cijena
predzadnja cijena je bila 90kn, zadnja 70kn.
kad je blagajnica očitala barkod- na blagajni je izašla cijena od 90kn, ja sam pokazala cijenu od 70 i onda je blagajnica pitala kolegicu: "što sad?"
odgovor je bio da se onda upisuje šifra proizvoda (pa nešto kroz 100 i još nešto što nisam zapamtila) - uglavnom nakon cijele te intervencije, blagajna je pokazala upravo cijenu od 70kn
znači - blagajnica je na kraju i na blagajni vidjela zadnju cijenu proizvoda - ništa nitko nije platio iz svog džepa
samo ponekad ne znaju što trebaju napraviti da dobiju tu zadnju cijenu - da nijed bilo kolegice kraj nje, možda bi i "ova moja" mislila da će to na kraju morati platiti iz svog džepa i da nikako ne može na blagajni dobiti pravu cijenu
ne znam jel me tko kuži što sam htjela reći :oops:
i na druga 2 proizvoda koja su imala "sniženje na sniženje" blagajnica je ručno utipkavala šifru jer s barkodom nije mogla dobiti cijenu koja je pisala na proizvodu
s blagajnicom sam jako zadovoljna, s TL kao takvim nisam uopće - jer da nisam pazila ko kobac za svaki pojedini proizvod, ukupno bi mi TL maznuo preko 50 kuna