AUTOTURIST - PARK, Palmotićeva 3, 4829-474Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Voze sve dane osim ponedjeljka. Cijena 100kn.
Printable View
AUTOTURIST - PARK, Palmotićeva 3, 4829-474Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Voze sve dane osim ponedjeljka. Cijena 100kn.
oprosti al moram :lol:Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Nemoj se ljutit ali moram i ja :lol: Genijalni su, :lol:
koji je h&m najblizi zagrebu i koliko treba autom do njega?
Zrinka, meni treba 1.20min do Maribora.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
S tim da živim u zapadnom dijelu grada i nemoram proć grad ko oni koji kreću iz centra, dubrave, sesveta i sl.
Mislim da je to definitvno najbliži H&M.
kakav je h&m u amriboru, ok sto se tice djecje robice?
:shock:Citiraj:
Christy prvotno napisa
U 15godina koliko idem u Graz, nikad nisam došla ispod 2sata do Graza, a vozila sam se sa barem 10 različitih vozača i automobila.
Kak to uspiješ?
Meni je dobar.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Prvo idem u onaj u centru (3kat je samo dječji), a onda i u Europark.
Sad kažu ima i C&A u blizini hm-a u gradu.
bila neki dan u Mariboru.
ne možeš vjerovati, ali dosta slab izbor.
u C&A sam kupila više i po nižim cijenama. sebi nisam stigla gledati, radno vrijeme im je do 19 h, bili smo knap s vremenom.
kakve su cijene?
otprilike
ne znam, trenerka za decka, za curicu? recimo...
zrinka, imaju web prodaju pa tamo pogledaj cijene
zrinka, bit ces sasvim zadovoljna s mariborom
za decke poput mislava su majice 9, 17, 19 eura, a hlace su 19, 24, 29. eura
jakne su 34, 39, kako koje
ali puno ce ga vise veseliti remeni, kape, rukavice, ogrlice, narukvice, gacice, d. majice, tog se na kraju skupi hrpa novaca ali je i najvece zadovoljstvo
ne znam, meni je ovaj put u H&M-u bilo skupo. zato što sam u 7 mj na rasprodaji kupovala hlače po 3 i 5 eura (br 104 i 134), majice po cirka 3 eura (dugi rukav).
tako da mi je sad zbilja puno dati za majicu 13, a za hlače 16 ili 18 eura.
čekat ću slijedeću rasprodaju u siječnju.
usporedbe radi:
obična pamučna jednobojna majica - u H&M-u 5,90 u C&A 3,5
majica s likom Jurića - u H&M-u 12,90 u C&A 10,90
c&a nema online da vidm robu i cijene?
iki-Lako!
Mi smo u Grazu stalno za 1h.45min.Bez stajanja,of kors, ;)
Zavisi s kojeg dijela grada ides,mi smo na zapadnom djelu,tocnije blizu naplatnih kucica,pa eto ti ako ti ides sa istoka to ti je taman tih 15-ak minuta, ;)
Nema, nažalost.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
ima li c&a bodiće 92?
trenutno smo u potrazi za njima. najbolji bodići su mi bez premca bili HM, a ni M&S nisu bili loši. ali iz principa ih neću kupiti ovdje.
Ima!Citiraj:
Lapis prvotno napisa
Valjda jedino još oni i imaju bodiće veće od 86
Isto ovako. Prije par dana u HM-u centru Maribora za nas nije bilo veličina. DObro, jesmo nešto kupili ali ne sve što smo planirali. Onda su svratili do C&A (odmah pored HM-a) i tamo rješili ostatak i to za manje novce nego u HM-u.Citiraj:
mislava prvotno napisa
U kolovozu je u Murskoj Soboti otvoren novi HM, piše u Graziji.
Ima, ima!Citiraj:
zrinka prvotno napisa
http://www.cunda.de/
iii? kakav je?Citiraj:
zumbulmama prvotno napisa
To ne piše u Graziji 8)Citiraj:
donna prvotno napisa
Sanja :* :* :*Citiraj:
Sanja prvotno napisa
H&M ima u Ljubljani, Celju, Mariboru, Murskoj Soboti, Kranju i Novoj GoriciCitiraj:
zumbulmama prvotno napisa
http://www.hm.com/si/#/startpagedefault/
Bila sam na web stranici C&A i čini mi se da imaju jednako kvalitetnu (i lijepu) dječju robu kao i H&M, a dosta jeftiniju. Kakva su vaša iskustva s njima? Moja E. je na poklon dobila nešto njihove robice i baš sam bila zadovoljna.
Kakav je izbor u C&A u Sloveniji?
Meni opet nema do HM-a. MM je Nuri kupio hrpu stvari prije 2-3 tj. u C&A u Svicarskoj, brojevi mi se cine veci nego kod HM-a, a ni cijene nisu manje. 20-25 CHF majice, 20-30 CHF pidjame, 30 CHF tanka vestica, 30-40 CHF hlačice...
Pogledaj malo na njihvu stranicu, fakat su cijene niže.
baš sam gledala, je li moguće da se cijene u Njemačkoj i Švicarskoj razlikuju? Ja doma imam još neke stvari s etiketom ( kupio prevelike) pa sam baš pogledala kolike su cifre. No od tih stvari koje je on kupio nisam nista nasla u on-line shopu pa ne mogu usporediti :)
Nemam pojma, nisam nikad kupovala ni u jednom ni u drugom dućanu. Gledala sam jučer na netu i skužila da C&A ima niže cijene na netu. Mislim da ću na proljeće do Slovenije u C&A pa ću vidjeti (jesensku i zimsku robu smo kupili).
Dakle, ako je netko kupovao u C&A u Slo, molim iskustva!
naravnoCitiraj:
emira prvotno napisa
pa razlikuju se izmedju njemacke i austrije takodjer :)
Uopce nemogu H&M i C&A ici u istu klasu...
Ni meni nema do H&M-a. Jest c&a jeftijiji ali i slabijeje kvalitete,i ruznije su kolekcije.
Mi smo ljeti bili u Celju i tamo ima C&A,kupili samo jednu pidjamu,meni se tam nikad nista ne svidja, :/ za razliku od H&M-a.
Moj svekar bude u njemackoj i sad je bas donijeo djeci nesto oblekice,tu ima dosta C&A i vidjela sam sad na webu te stvari,tako da mislim da je isto.
A ako vec ides u Slo,radije produzi do Graza,izbor je veci i puuuno bolje,svega.
Ja nikad nisam vidjela da se u H&M-u cijene razlikuju,kupovala i u njihov ducanima u Italiji,Njemackoj,Slov.,Austriji i svi imaju iste cijene,moraju,jedan je brand.Bas sam par puta namjerno isla gledat dali ista majica kosta isto u IT i Aust. i kosta isto.
u potpunosti se slažemCitiraj:
Christy prvotno napisa
Ne znam...imam stvari iz C&A s kojima sam super zadovoljna, a imam i stvari iz H&M-a s kojima baš i nisam. I ova sad kolekcija C&A što sam vidjela na netu mi je jako lijepa.
Moji frendovi Slovenci tvrde da je h&m kod njih malo povoljniji nego u Austriji. Ne bih znala, nisam uspoređivala cijene.Citiraj:
Christy prvotno napisa
Što se tiče razlike u kvaliteti između c&a i h&m-a, mi imamo jako malo odjeće iz c&a i mogu reći da sam sa svime zadovoljna. Međutim, razlika između ta dva dućana mi je u tome što u h&m-u mogu kupiti većinu odjeće i znat ću da je od prirodnih materijala, uglavnom dobre kvalitete i sl. U c&a, s druge strane, treba dobro gledati etikete. Dosta odjeće je od sintetike i potrebno je pažljivije birati.
No, ono u čemu je c&a miljama ispred h&m-a su piđame, štramplice i veš. Cijenama je mnogo povoljniji, a kvaliteta je bolja. :)
I koje je još bilo pitanje? Brojevi? Meni se čini da su brojevi u c&a manji. Npr. kad su moje cure nosile 86 iz h&m-a, piđamice i štramplice iz c&a su im bile 92-98. Recimo, Fiona sad nosi 104 ili 110 iz h&m-a, a piđame i štramplice iz c&a su joj 110-116.
Svatko svog konja hvali, :lol:
Salim se,ali NE bi smjeli imati razlicite cijene jer je to jedan brend,jedna marka i svugdje moraju biti iste cijene.
U toj sam struci a i sama sam usporedjivala.
A i da je moguca razlika,kod Slovenaca sigurno nebi bilo jeftinije, :lol:
Kakve ima veze što je jedan brend? :?Citiraj:
Christy prvotno napisa
Sasvim pouzdano znam da su cijene h&m odjeće u Skandinaviji osjetno više od cijena u Austriji. Osjetila sam na vlastitom džepu. :mrgreen:
Većina brendova je kod nas osjetno skuplja nego u Austriji. Austrija je pak skuplja od Njemačke (opet isprobano na vlastitom novčaniku), i tako u krug. Da ne pričam o tome koliko je Amerika jeftina, čak i kad su europske marke u pitanju.
Jedno pitanje -
prije kojih mjesec dana procitala sam u Wienerinu (casopisu) da u H&M-u imaju nove, lijepih dezena, pamucne salove (ne sjecam se jesu li i kape spominjali, pamucne mislim, a i to nam treba) za djecu, znaci ne za bebe, vec bas djecu.
Jel ko od vas vidio takvo sta u onom u Mariboru ili Grazu?
Ovi na slici su bili predivni, onako fini mekani, puni, a pamucni.
Ne trebam do H&M-a, al cu otici samo po to, no da barem znam da toga ima.
E, da, ne mogu naci na njihovoj stranici pa zato pitam.
na nasem odjelu (od 134 pa povise) nisam ih vidjela