ivarice, pa nije bilo baš tako mračno :)
Printable View
ivarice, pa nije bilo baš tako mračno :)
adminica ce odgovorti tocnje, i bolje, ali ne radi se o treniranju strogoce vec o tehnickim mukama :)Citiraj:
nisam čitala sve, ali nije mi jasno ignoriranje pitanje Mbee, i mene zanima zašto više nema mogućnosti izbora, je to tehnički problem ili treniranje strogoće?
trebao je ovaj tuzni smajl na kraju :(
I meni je sjeo. Nemrem bolivit, al je. (ja bih najradije da je crni ili sivi ili tak neka kombinacija... tolkiko o mojoj ljubavi pema bojama)Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Samo nemojte sad uvodit još i drečeće smajliće i dozvolit slike u potpisu i skakutavo koješta :P
mene muči ova bijela podloga, i fakat mi je teško gledati u ekran (dobro, što se mog posla tiče to i nije tako loše). Sa fuksijom i narančastom nemam problema, ionako je ima malo i začas ju odskrolaš.
koristila sam neki plavi skin, ne znam mu više ime, najmanje mi je iritirao oči.
Ne znam jel to od novog izgleda foruma, ali danima me boli glava :/
Ma, kakav Robin, ma kakve dvije struje?! To mi nije bilo ni u primisli!
Nema ti što biti žao, osim da sam ja (meni je žao) odabrala nespretan trenutak nakon obraćanja jednog moderatora drugom.
Moj doživljaj je nešto treće, a on mi nije nametnut poput ovog skina.
Inače, sa zanimanjem iščekujem ishod ove bezvezarije, trenutno na 7 strana. :)
smanjila svjetlost na ekranu i sad je bolje :D
Mene nakon duljeg gledanja bole oči i ne pomaže ni smanjivanje svjetline ni kontrasta.
Ima jedna zgodna opcija u Internet Expoloreru - ide se na Tools - Internet options - na tabu General se pritisne gumb Accessibility - označi se Ignore colors specified on webpages. Onda nema narančaste i fuksije.
e da, al onda mi ostanu ona drececa lonac-plava slova :lol:Citiraj:
VedranaV prvotno napisa
ova me boja podloge puno manje smeta, ostalo zanemarujem.
Ne ignoriram vas i vasa pitanja, svaki slobodan tren bavim se poboljsavanjem izgleda ovog foruma :mrgreen:
Odrzavanje 5 razlicitih zaglavlja skinova je zaista kompliciran posao. I sad u svjetlu uvodjenja bannera itd. odlucili smo da cemo imati samo jedan. Dakle, cisto tehnicki razlozi.
Ovaj cemo prilagoditi i napraviti ugodnijim za oci koliko god se to bude dalo. Bitno nam je da se svi osjecamo ugodno i ok. Nadamo se da cete svi biti zadovoljni ishodom. A ako ne budete, reci cu vam u kom smjeru da bacate jaja :lol:
Toooo, Vedrana, otkrila si mi cijeli novi svijet. Ima i u Firefoxu opcija, i ne vide se cak ni ove ubitacne narancaste i roza pruge koje mi tjeraju oci da skacu na njih bez obzira gdje ih ja zelim.....
Ja cu sad navuc bijes na sebe, al meni su ti banneri ruzni. Na kraju cemo morat skrolat 2 stranice oglasa da bi uopce dosli do foruma.
Idem si namjestiti kontrast. :mrgreen:
Ja svoja jaja bacam samo u jednom smjeru... :mrgreen:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
marta, imas i neku adblock opciju za firefox, zahvaljujuci kojoj ja ni bannere ne vidim :)
ustvari, vidim samo jedan - onaj asuibi.
:mrgreen:
zahvaljujem
Uljepsao si mi daaaan :lol:Citiraj:
Moover prvotno napisa
VedranaV:naklon:
je da mi je sad totalno nepregledno, ali bar nemam tahikardije
Meni je super! :joggler:
...jedino predlažem slova odnosno natpise narančaste boje na ovoj ciklama trakici staviti u bijelo da bude uočljivije...
Za one na Firefoxu:
Tools-options-content - fonts&colors - Colors - maknuti kvačicu na "Allow pages to choose their own colors, instead of my selections above" i odabrati boju teksta i pozadine po volji.
Napomena: ovo će se odnositi na SVE stranice koje posjećujete, ne samo ovaj forum.
jeeeeeee! stavila sam si zelenu podlogu!!!Citiraj:
VedranaV prvotno napisa
:klap: :naklon: :klap: :D :zaljubljen: :naklon:
:dancingfever: Tako je!!!Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Nego sad cu ja ko mali tupko..baner je sta? One reklame gore?
AAAAAAAAA koje olaksanje za oci!!! vedrana, spasila si me :heart:
zeeeeelenooooooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeee :D
sto se mene tice, problem je rijesen. :D mozete staviti kaj god ocete, dok god imam izbor i mogu si staviti ono kaj mi odgovara!
ajme, sedam stranica zalopojki, a zbog cega? zbog informaticke neukosti! :lol:
baš
:lol:
e sad me prosvijetlite
ja sam mislila da sam se spasila, ali mi je sve bezlično :/
i sve stranice
tako da sam si vratila na staro i sad imam osjećaj nelagode od ove odvratne boje
kako da ne bude bezlično, da bude boje, ali ne ove koja je sada?
sad sam i ja stavila nježno zelenu podlogu i spasila se
ali mi jako fale crte koje odjeljuju teme i postove
može li se tome doskočiti?
Baš htjedoh objasniti za firefox, ali vidim da je Amalthea to već obavila.
Baš mene briga za bezličnost! Nema kombinacije fuksija+narančasta :D :D :D
spasila se i ja :D
ovo je vec trazenje kruha nad pogacom! :mrgreen:Citiraj:
Imga prvotno napisa
ali, tko zna, mozda se i moze! vedranav?
VedranaV, Bog te blagoslovio :*! Na nepreglednost ću se navići, ionako sve radim automatski, a baš sam opet večeras mislila da fakat ta fuksija sijeva s mog ekrana, baš me gađa u oči.
A di se klikne za zelenu podlogu :oops: ?
kad klikneš na colors prikažu ti se kućice sa bojama: jedna za podlogu, jedna za slova, a ostale dvije za pročitane i nepročitane postove.Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Ja uživam u nekoj nježnoj tirkiz plavoj, zelenu ću guštati sljedeći tjedan :D
sad je bolje, ali ja ne vidim čemu inzistiranje na ovom skinu kad se svi domišljaju što napraviti da ga ne vide
ja ovako više ne vidim banere
pa sad ako je to cilj :/
nije mi jasno da se toliko forumaša buni, i da sve ostaje po istome, valjda po onoj staroj "psi laju, a karavani prolaze"
demokracija u stilu Alana Forda
pa nje bas svi, zar ne. necemo sad pretjervati.... ;)
ni cjepidlačiti :saint:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
nije, ja gledam broj korisnika i onih koj su se javili pa se cudim tome "svi" :P
a možda nisu svi neznalice kao ja pa su si sami poriktali boje.....
a možda su u šumi.............
da podebljam ovo svi
meni je roda skin grozan, stavite me na listu nezadovoljnih. čekala sam da vidim hoće li mi "sjesti", ali mi je sjela samo glavobolja...