TanjaN prvotno napisa
To je onda već sve gotov svršen čin. Vjerojatno će biti sve u redu, to od srca želim. Ja imam samo OSOBNO iskustvo a ne sa svojom djecom. Ja sam naime isto na preporuku dotkotra operirana ali na 6 rođendan. Valjda im je moja starost tada nešto značila. Samo znam da je moja mama poslije govorila da joj je žao što tada nije znala za jedan lijek jer poslije kojeg se više nikada ne ponavljaju upale krajnika, a koje vjerojatno imaju vezu i sa upalama uha. Naime na stroj za meso samelje se domaći limun sa korom i to dva puta. U omjeru 2/3 meda i 1/3 tako samljevenog limuna se pomiješa i jede u što većoj količini ali KAD JE UPALA NAJJAČA. Tada je to i najteže jesti jer jako boli i grize, ali kad jedanput izgrize, više se ne ponavljaju upale. Naravno da je to teško objasniti malom djetetu, ali ako su veća djeca u pitanju možda i poslušaju. Znam da ovo trenutno neće pomoći Vama, ali možda nekom drugom bude. U svakom slučaju to obadvoje je prehrambena namirnica pa nema nikakvih rizika ni od čega, čak ni od količine, ne može se ni pretjerati.