Kako misliš dokumentaciju? trebam nešto nositi kod psih. ili? Ja sam u prošlom postupku bila prije ovog vrlog zakona pa ne znam kako ide ta papirijada. Ima netko kontakt od te psih. i od pravne službe, gdje se nalazi itd...
Printable View
Kako misliš dokumentaciju? trebam nešto nositi kod psih. ili? Ja sam u prošlom postupku bila prije ovog vrlog zakona pa ne znam kako ide ta papirijada. Ima netko kontakt od te psih. i od pravne službe, gdje se nalazi itd...
Kod psihologinje Ferenc treba se naručiti telefonom (ili kao ja nabasati i moliti da te primi). Iako nije bio kod mene slučaj, treba doći sa suprugom.
Kod pravnika treba ponijeti vjenčani list i ambulantni list (barem je meni to tražio). Bila sam sama (bez mm), i za par minuta imala sam potvrdu u rukama.
Nalaz za hiv i hepatitis sam dobila za otprilike tri dana.
Ferenc je na psihijatriji a za pravnika pitaj portira da ti objasni (inače u upravnoj zgradi KBO)
za dokumentaciju sam mislila preslike vjenčanog lista, osobne tvoje i TM i amb.lista. mislim, već sam zaboravila. e da, to ti treba za pravnika.
a za psihu se ne sječam jel to isto treba možda. al ond viška glava ne boli kad budeš fotokopirala dokumente. broj sam zaboravila, ali i mi smo otišli na psihu i tamo se naručili.
a detaljnije imaš na Forum hr. baš smo nas par pisale kad smo obavljale te stvari.
btw s tog foruma su me poslali na ovaj za još detaljnije stvari u vezi postupaka u Osijeku. :-)
Cure hvala puno!
evo da vam se i tu javim..trudna sam!! prirodnim putem..jucer sam vadila betu koja je 199.5, a kasni mi 5 dana..sad se malo bojim jer sad jucer kad sam bila na wc-u kad sam se obrisala ostalo malo sluzave narancaste tockice,ali je vise nema.u pon opet moram vaditi betu,pa cemo vidjeti sve,samo se nadam da se dupla..pozz svima i sretno!!!! nemogu naci smajlice :-(
Adriana-d, cestitam! reci, kako si skužila? mislim, simptomcići?
hvala Zedra!! isla sam svakih pola sata na wc,imam stalno mucnine,ali ne povracam i posumnjala,kasnila 3 dana,inace nikada ne kasni,i kupila navecer test u 22h i tada ga odmah i napravila i pojavio se plus
adriana d, čestitam! :-D
jel to u prirodnom ciklusu ili si bila u postupku nekom?
prirodnim putem draga :-) i ja sam sretna i nadam se samo da je sve ok.vidjet cemo u ponedjeljak opet jel beta narasla
adriana_d, drago mi je da je prirodno i želim ti školsku trudnoću do kraja! sretno! ~~~~~~~~~~~~~~:-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D~~~~~~~~~~~~~:heart:
hvala ti draga puno!!!!! sutra javim rezultat
adriana d čestitam ti od sveg srca i želim ti najuredniju i najdosadniju trudnoću. Sada uživaj jer trudnoća je jedno prekrasno stanje bez obzira na tegobe koje kakve. Uživajte ti i beba dok se ne sretnete i uživo :mrgreen:.
adriana-d čestitam od sveg srca. ovo je predivna vijest.:-D:-D:-D
hvala ti Bea!! upravo sam dosla iz bolnice.danasnja beta je 619.6 valjda je ok?! pozz
EVO NOVA AKCIJA!
AKO STE BILI U POSTUPKU NAKON DONOŠENJA ZAKONA I AKO to JOŠ NISTE učinile , MOLIMO DA ISPUNITE UPITNIK USPJEŠNOSTI (u mom potpisu) ... VRLO SU NAM BITNI PODACI KAKO BISMO IZNIJELI "PODATKE STVARNIH PACIJENATA"
A DETALJE POGLEDAJTE I OVDJE:
http://forum.roda.hr/threads/54392-JO%C5%A0-JEDNA-AKCIJA!-VA%C5%BDNO!-sakupimo-svoje-neovisne-statistike!
Ako sam dobro shvatila ..za psihologa treba uputnica od prim.ginekologa,a za pravnika nije potrebna?
Molim vas informaciju je li KBC Osijek započeo sa ICSI?Ako netko zna.
philipa tako je, za pravnika ti nije potrebna uputnica, a za psihologa da.
hvala:) možda uskoro i započnu s radom....
evo da vam se javim.danas sam bila na prvom uz pregledu..danas mi je 5 6/7. sutra ulazim u 6 tjedan. vidi se pravilna G.V sjedva vidljivim E.O. kaze doktorica da je to sve ok i iduci cet idem opet i da bi se trebala vidjeti srcana reakcija..samo se nadam da ce biti sve ok..
Nova sam ovdje. Par riječi o mojem iskustvu...
Trudnoću pokušavamo ostavriti 3 god. Ja ok, suprug oligoasthenozoospermija, odradili 4 AIIH, te prije 20-ak dana stimulirani IVF/ICSI na Vinogradskoj, rezultat je izostao...
Sada čekamo Maribor, i to me drži:-D
Ima li tko iskustva iz Mb ?
:-)
arbea, ja iden u naribor u srijedu na konzultacije....ne znam ni kada ću doći u postupak...ali mu se radujem jako....imaš cijeli pdf potpomognuta u sloveniji pa pogledaj
evo da vam se i ja javim.sinoc sam bila na hitnoj... probudila se i otisla u wc,i kad sam se obrisala imala sam sta vidjeti,narancasto-krvavu sluz i to dosta.uplasila sam se jako.kad e doktor pregledao rekao je da nevidi nimalo krvi i napravio mi UZV. nalaz glasi ovako,vidljiva pravilna G.V s za sada nejasnim E.O.cerviks zatvoren,uterus nesto povecan,smeksan..u 6 tjednu sam trudnoce.rekao mi je da mirujem i da se u ponedjeljak javim svojoj ginekologinji..krvarenja nema vise,ali sad je mene jako strah sto se jos uvijek nevidi embrio,da li se vec trebao vidjeti ili???!!!pomozite ako znate.uplasena sam jako..hvala unaprijed!!
adriana, u 6. tjednu trudnoće se u pravili vidi EO, ali kod spontanih trudnoća nikada ne znaš sa sigurnošću kada je bila ovulacija, tako da možda cijela trudnoća, da tako nazovem, kasni....
nemoj se još brinuti, polako...naravno, puno ovisi o uzv aparatu i onome tko gleda...odi kod privatnika, oni ti u pravilu imaju bolji uzv aparat...
adriana_d drži se. sve će biti ok.
adriana evo ako te to može utješiti ja sam sa 5 i nešto tjedana bila na kbo zbog hiperstimulacije, na uzv su vidjeli 2 gestacijeske vrećice bez vidljivih otkucaja iako mi je moj gin prije nego me poslao u bolnicu pokazao na uzv kako se naziru otkucaji. Bila sam tjedan dana u kbo i još nisu oni mogli vidjeti i htjeli su me ostaviti dok se ne pojave otkucaji, predzadnji dan dok sam bila kod njih naveče dok sam se tuširala pojavila mi se krv i to svježa, rekli su da je to vjerojatno samo krvarenje zbog formiranja posteljice.... ja sutra tražila da me puste doma. Sutra otišla kod svog gina i on odmah rekao tri srca kucaju, ja koja nisam doktor sam isto odmah vidjela tri srčeka kako kucaju. A što se krvarenja tiče ono je prestalo malo po malo, a za jedno tri tjedna se opet pojavilo i trajalo malko duže kao neka polumenstruacija, ali poslije toga više nikad.
Tako da ne sekiraj se unaprijed iako znam da sam i ja skoro umrla od straha kad sam vidjela krv.
adriana drži se. bit će sve super! :-)
nataša, ja sam danas u KBO čula da i dalje šalju svoje pacijentice na ICSI u Petrovu.
i još sam čula da sad imaju kvotu koliku smiju napraviti postupaka mjesečno, jer će samo toliko dobiti plaćeno. :-(
a to sam dobila odgovor kad sam se začudila da smo samo das dvije danas bile. ja inseminacija, i još jedno vađenje JS.
zedra, toliko svega pročitala o svim klinikama i zaključak........treba imati puno sreće i to je to...
Sretno u Sloveniji, termini su oko god...malo manje od prvih konzultacija...javi ishod.:-)
hvala vam cure!! ja sam na mirovanju do iduceg cetvrtka,onda idem na uzv.ne krvarim vise nista i samo lezim od ponedjeljka :-( samo se nadam da ce biti sve ok..pusa
evo ja sam jučer bila kod dr. P i uspjela sam upasti na postupak. Lijekove imam, sada samo da sve ide po planu.
Natuknuo je da su dobili opremu za ICSI. Sada se samo možemo nadati da će je početi i koristiti.
Super! Znači i Osijek kreće s ICSI, jako dobro !
Sada treba samo čekati da ispeku zanat !;-)
da se pohvali od danas se sama pikam. jučer su mi je to napravila sestra Ester, a danas ja na poslu bez problema.
Ma zakon je kad si sam daš pikice, nisi ovisan o nikomu i ničemu. Ja to sama i baš mi je super jedva čekam da krenem sada ponovo, svačemu se čovjek raduje u životu :mrgreen:.
Bok , cure.
Ja sam vam nova (sto se tice forma, a pomalo iskusna sto se tice kbo osijek). jos malo pa ce mi biti 2 godine kako se druzim s osobljem kbo osijek. pacijentica sam dr. P. Iza mene je laparoskorija, HSG , 4 homoinsjemenacije i 1 vantjelesna.
Danas sam krenula kod dr. na dogovor za 5 mjesec (vantjelesna) pa umalo da nisam pala u nesvjest kad mi je rekao da moram gore na 3 kat da se upisem na listu cekanja...nisam ni znala da su to uveli.....a gore su mi objasnili da mozda dodjem na red tek krajem ili pocetkom sljedece godine....sta se desilo od 2 mjeseca ove godine nemam pojma....jer ja sam bila na punkciji i vracanju u 2 mjesecu....pa cisto kao obavjest da se ne sokirate kao ja....
pozzzz
Ja sam tako bila šokirana sredinom 02.mjeseca, kada su mi rekli da me mogu upisati za 06.mjesec, mislim da su rekli da sam 4 na redu..., znači svaki mjesec jedna oplodnja. Iako sam u bolnici bila i sredinom 01.mjeseca nitko mi nije rekao da će biti promjena, mogla sam se i onda već upisati. Valjda nisu znali :zbunj:
Tako da je meni sada skoro prošla godina od zadnjeg postupka...
Sve mi dođe da se odmah sada probilježim negdje u Zagreb, pa malo da čekam tamo, a malo ovdje :coffee:
Martineza dobro nam došla(:klap:)!!!!!
I ja sam jučer bila na dogovoru za IVF,upisala sam se za 6.mj.,na listu čekanja za pikice!
Koliko sam shvatila upitni su lijekovi,a ne postupci,jer ću u svibnju na IVF prirodnjak,a
lipanj mi je za plan B...