Ja cu ih zvati pa vam uskoro javim..cim prodje m,
Printable View
Ja cu ih zvati pa vam uskoro javim..cim prodje m,
Ja sam ICSI u CITU platila 9000 kn i prema mojim zadnjim saznanjima stimulirani ICSI je idalje ista cijena 9000 KN a priridni sa klomifenom ili femarom je 5000 KN.Citiraj:
gugi32 prvotno napisa
Citiraj:
Denny prvotno napisa
draga moja nadam se da ću ja vrlo skoro saznati pa ću ti javiti, možda već večeras :* :love:
Blekonja draga, želim ti što skoriji i što sretniji start! :D :D
Evo još malo i ovdje za našu Pinky ~~~~ :heart: :heart: i neka tulum u labu večeras bude nezaboravan. :*
poz
cure jel zna neka koliko je stimulirani IVF u Cita ( i jel ta cijena sa svim ljekovima ili ima i plus troskova)??? :tele:
Ja sam stimulirani postupak platila 9000 hrk i ta cijena ne uključuje lijekove.
E da, radilo se o IVF-ICSI :)
Stimulirani IVF je bio 7000 kn...
Zaboravih napisati da se dodatno plaćaju ljekovi, a uključuje sve folikulometrije i anestezijuCitiraj:
Ti prvotno napisa
evo ja stigla sa kesom punom lijekova uh.....kolika je to gomila, ali ako se isplati :mrgreen: brzo ću ja to zaboraviti
nisam saznala kolika je cijena ICSI-a malo sam bila zbunjoza, ali saznat ću nadam se uskoro kad budem išla kod njih da mi daju prvu injekciju :*
denny imaš pp
blekonjice kad pocinjes? koji si protokol dobila?
:D :D :D :D nek je krenilo!! :heart:
Ne bi li trebali sad biti blaži protokoli?
Mani je u četvrtak 10.dan ciklusa i idem na prvi ultrazvuk.
Idemo po smrzliće.. :D
Joj cure moje, ne mogu virovat, presretna sam što vas je toliko u postupku i što se sve tako dobro razvija. Bit će fešte za Božić!
Blekonja, pišem ti čim se dokopam kompića (sad sam na mobu).
POLJUBAC SVIMA U AKCIJI! :heart:
hej hej draga prvo čestitam na 3 lipe stanice :D :D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulumićCitiraj:
Pinky prvotno napisa
kako si, je li stalo krvarenje???
a ja sam dobila ako se ne varam kao i ti Gonale od 2. dana ciklusa i Cetrotide pa ćemo vidit, ja idem ko u tunel, uopće ne znam šta me čeka s druge strane, uh...baš sam u strahu...
:*
Danas u Slobodnoj dalmaciji članak prvi porod nakon umjetne nakon 6 godina u st-u. 25 postupaka su napravili od proljeća 33 % uspješnih.
GO GO SPLIT :D :D :D
Nisam još kupila novinu, javili su mi.
Bravo za split! :D :D :D
I čestitke toj prvoj rodilji! :heart: :*
Znam ja, BEBICA! :zaljubljen:Citiraj:
Blekonja prvotno napisa
I ja se često ovih dana pitam je li nam suđeno, a onda mi se nekako učini da ipak je...
Evo link
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...3/Default.aspx
:D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
za ekipu iz KBC Split i drago mi je zbog svih cura iz Dalmacije koje neće sada trebati putovati za Zagrb i druge udaljenije gradove u Hrvatskoj a dobro je nama iz BIH što ćemo moći ići za KBC Split, jeste da sve same plaćamo ali bar smo bliže kući.
Još jednom :D :D :D :D :D za KBC Split.
Super za KBC Split!
sta ovo znaci:
Do sada smo bili limitirani na klasičnu izvantjelesnu oplodnju, a od sada možemo raditi i najsloženije zahvate koji će omogućiti pacijentima liječenje steriliteta u Splitu.
kada sada? ovo zvuci ko da mogu raditi SADA icsi, a znamo da ne mogu dok se ne otvori rodiliste. ili sam u krivu?
I čestitke sretnim roditeljima na maloj Noli :heart:
Citiraj:
Pinky prvotno napisa
i ja sam to isto pitala, zna li tko nešto više, pišite cure, pišite!!!
i da čestitam roditeljima (i nonici) na maloj Noli :* :love:
u bolnici ne rade ICSI , čekaju novu bolnicu.
Nisi u krivu, to SADA traje već bar dvi godine, po meni samo pusta obećanja i malo propagande. Daj Bože da sve krene kako treba, ali to rodilište odugovlaće do u nedogled. Bilo je da će se otvoriti do jeseni, pa do Božića, evo sad kažu krajem sijećnja... pa nema osoblja, pa ima osoblja... o Bože! :?Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Pozdrav, cure, ja sam nova iako vas čitam već dugo. Čeka me postupak u Cita u siječnju i možda nekima zanimljiva informacija-dr. kaže da mogu zamrznuti jajne stanice dobivene stimulacijom, a to olakšava sljedeće postupke za koje se ipak nadam da neće trebati ni meni ni vama! Cijena ICSI-a je 9000 kn ( potvrđeno prije dan ), lijekovi negdje oko 5 tisuća, a treba platit i ona savjetovanja s Milinovićeve liste- kod psihologa i odvjetnika 400 kn + PDV!
Eto, ako sam nekome pomogla, super! Od KBC-a mnogima od nas nikakve koristi dok nema ove metode, a ZG mi se činio dalek i naporan..
pozdrav goa! nadam se da ce ti taj postupak biti prvi i zadnji!Citiraj:
goa prvotno napisa
zamrzavanje js uopce ne olaksava postupke jer se mogu baciti u smece nakon sta se odmrznu, zahvaljujuci milinovicu. ako te nesto vise zanima o toj tematici, idi na pocetnu stranu rode, pa na podforum ispod potpomognute koji se zve građani i građanke...
na zalost, nemoj se veseliti zamrznutim js.
Eto, nisam ni to znala, ja naivna početnica, hvala ti na lipim željama i informaciji, Pinky, baš ću izgnjavit dr. oko toga pri idućem susretu, vidim da si obavila transfer, čeka se beta, navijam za tebe samo mi iz potpisa i postova nije jasno jesi li još uvik u Cita ili negdi drugdi-kako mi se čini! :? :Svejedno, :D za veliku betu!
hvala goa :love:
nadam se da ti nece trebati smrzenke ikakve vrste ;) i da ces odmah dobiti bebicu :*
je i ovaj put sam bila u cita. lose sam reagirala na terapiju, nadala sam se da cu imati vise folikula i zavrsiti u sloveniji (da mogu zamrznuti zametke) ali sam opet hdz-ovski odreagirala sa 2 js....
Super, još jedna citašica! Ma nema veze, dvije, ali vrijedne, glavno da ih ima! Kod nas ista dijagnoza, spermići očajni, nema brzo pokretnih, a i malo ih je, milijunčić do dva u prosjeku! TSH mi je 3,51, ali doktor nije reagirao, valjda je to ok, iako me malo trta kad čitam sve ove postove oko štitnjače! Ja sam inače 75. g.
cure moje meni jos nije jasno koliko kosta stimulirani IVF 5000 +5000 lijekovi??? uh uh meni ce to biti previse :cry: :cry:
uh falila sam . dr je reka da je 7000 ali koliko su jos lijekovi???
IVF stimulirani = 7.000,00 kn
IVF + ICSI stimulirani = 9.000,00 kn
Ljekovi koštaju ovisno o tome koji protokol ti doktor prepiše. Svaki gonal je računaj oko 200 kn, netko ih primi 10, a netko 30, pa sad računaj.
Nekome tako ljekovi mogu doći 2.000,00 kn, a nekome 6.000,00 kn. Sve je to jako individualno. Ja računam barem 5.000,00 kn, jer uz gonale trebam kupit i štopericu (300,00 kn) i 3 Cetrotide (svaka je 500 kn), pa još dok povadiš papire tipa vjenčani list, psihologa, pravnika i sva ostala milinovićeva čuda... BOŽE UČINI ČUDO pa da za tu lovu uredim dječju sobu! :lol:
Lijekovi su individualni, ovisi od žene do žene, ali otprilike od 5000-6ooo kn, evo mene će moji koštati 5 ipo tisuća.Znam da je puno, i meni je, ali nemam izbora ni vremena, :(
goa dobro nam došla i što prije otišla trudna i sretna! :D
Nadam se i ja da će ti ovo biti prvi i zadnji postupak i da ćemo se ubrzo veseliti s tobom kad nam javiš veliku betu!
I mene nažalost čeka postupak, i ne kažem nažalost radi straha, doktora ni inekcija, nego nažalost jer smo upale u najgore moguće vrijeme - kad je Milinović donio najgori mpo zakon na svijetu i doslovno vezao ruke našim doktorima i ograničio im oplodnju na samo tri stanice i zabranio im zamrzavanje zametaka. Umjesto toga natjerao ih je da zamrzavaju jajne stanice, a to je tek eksperimentalna metoda koja daje jako loše (skoro nikakve) rezultate, ali je po zakonu MORAJU provoditi.
Ne želim te plašit ni obeshrabriti, znaj da si u najboljim rukama, i da će oni učinit sve da uspije, ali jednostavno takav je ovaj glupi zakon i realne šanse su nam smanjene.
Kako god bilo, djeca će se i dalje rađati, a mi ovdje na forumu imamo jako puno Cito trudnica i od srca ti želim da ti budeš sljedeća. (nakon naše Pinky, naravno! :D ) :heart: :*
Skoro zaboravih... i nakon naše BLEKONJE! :D :D :D
Hm, i Ti, i Sunčice... :heart: :*
MALO NAS JE, AL' NAS IMA! :D :D :D
Denny, lijepo si ti to sve posložila :D
Zanima me za šta služe Cetrotide?? :?
:love:
Kako sam ja razumila, Gonal, menopur isl. stimuliraju razvoj folikulam, a Cetrotide pospješuju sazrijevanje. Ispravite me ako griješim.
doktorice, mislim da si u pravu!Citiraj:
Denny prvotno napisa
anyway, dan d je prosao, 2 mrve vracene, ja lezim i crkajem od dosade. laptop pored mene, daljinski u ruci... uf i jos tako 14 dana iscekivanja..
Eeejjjj, pa šta ti fali! :D :D :D :D :D