prekrasna mi je vaša blagavaona! :)
Printable View
kovčava, jako lijepo! Posebno mi se sviđa visilica/luster! I pod. Jako toplo djeluje, ugodno.
Meni je super kako na tim fotkama vasi stanovi izgledaju tip top.
MJM, ona fotka kuhinje, woooow, ko iz zurnala.
marta, danima se zezamo da živimo u žurnalu ;-)
MJM i ja bih na pp slike.
Gdje naći kožni bračni krevet?
mjm stan je prekrasan. Imamo isti kindać a nisam znala da se mogu skinuti šipke djelomično. Osim toga kad malog preselimo u njegovu sobu definitivno nabavljam one ormariće sa kutijama. Htjela sam od tog programa i komodu za prematanje ali mi je bilo koma sa trbuhom do zuba ljetos put do Ikee.
Meblo, baš sam nekidan gledala na web shopu predivne krevete od eko kože
ivana, pa daj tu fotku kuhinje i meni!
obecajem fotke kad sve bude gotovo, ova koju sam pokazala apri je radna verzija, na fejsu, samo za prijatelje
mjm...pliz pošalješ na pp kontakt onoga tko vam je radio kuhinju i točno naziv firme gdje ste stol i stolice kupili...tnx!!!:klap:
nama se sviđaju ovi stolci!
http://www.webgradnja.hr/lifestyle/galerija/domitalia/1380/
prodaje ih www.silinova.hr
imaju zgodnih stvarčica!
MJM, moze i meni fotke :-D na pp?
I imam jedno pitanje u vezi kaljenog stakla u kuhinji - da li mora biti kaljeno (ili moze biti neko obicno deblje staklo) u slucaju da tamo gdje ce biti nema ploce za kuhanje (posto je ona na otoku), tako da nece biti u blizini topline, ili to nema veze?
Moje staklo u kuhinji je kaljeno iz sigurnosnih razloga. Iako ne koristim plin za kuhanje!
dajte me nemojte coprati sada!
I da, zaboravih... MJM, super ti je stan :klap:!!!
Balkoni?! .
Kako ste ih uredili. Ja bi stavila drveni pod (balkoni nam još nisu uređeni) ali me frka zbog golubova koji su stalni gosti, zbog čišćenja.
Što vam je na podu balkona/terase?
mjm, rado bih vidjela vaše fotke, ako je moguće... mi smo prošli prve pregovore s majstorima i ono što me čini happy je da sam uspjela nagovoriti mm da prenamijenimo prostorije čime se on jako opirao jer je prije živio u tom stanu i sve bi najradje ostavio na istom mjestu, a meni je fakat glupo da dviej velike, svjetle sobe međusobno povezane velikim dvostrukim vratima pretvorim u spavaće sobe, a da u manji, uži i tamniji dio stana guram kuhinju, blagovaonu i dnev. boravak... (tloct šaljem na zahtjev :-))
No, ono što me muči je činjenica da ja sada moram znati gdje ću staviti koju sliku i gdje ću staviti koju lampicu da bi mi se to u radovima moglo omogućiti... a ja još nemam takvu big picture... kako ste vi to rješavale...
Mišić Pišić, mm je sve isplanirao i nacrtao. Sve utičnice, prekidače, lampe, sve moguće pozicije kompa, tv-a i sl. da ne bi bilo kabela po stanu. Mi smo promijenili sve, gdje nekad bila kuhinja, sad je dječja soba, a u budućnosti ta će soba biti spavaća, dječja će biti veća. Kad djeca prestanu s nama spavati ;-)
mjm možeš li molim te i meni poslati slike od stana :-)
MJM, jel i ja mogu dobiti fotkice?
Jel ima netko iskustva s onim laminatnim parketom, parket u tri sloja, koji se postavlja poput laminata.
mi bi išli s pravim parketom u dnevni, a u sobe bi stavili taj troslojni parket...
Ništa, metar u ruke i udri :-) Javit ću vam se opet ako me ne strefi nakon troškovnika :-)
mislim da mi ipak odustajemo od parketa u kuhinji (žali Bože tih par kvadrata koje smo skupo platili)!
s jedne strane mi je jako žao, a sa druge mi lakše jer nisam tip da ću ih stalno brisati, prati, čistiti...
mjm pogledala sam slike, super ste to napravili.
Tashunica hvala.
Jako je ugodno živjeti sad. Nekad ne mogu vjerovati da to je moj stari stan. Imamo puuuno više prostora zahvaljujći iskorištenosti istog.
ne kuzim te bucka - pa kaj plocice ne moras brisat i citit???
po meni je to isto - parket ili plocice - sve ovisi o tome kaj ti se vise svidja
ja sam imala parket u kuhinji, sad u drugoj kuhinji imam plocice - kaj se ciscenja tice - cistim ih potpuno isto - kolko puta sam obrisala parkete, nis manje ne obrisem sad ni plocice
Naš stan dobiva obrise doma. Danas su (neke) slike dobile mjesto na zidu.
Niste odgovorile što ste napravili na balkonima? Na podu?
Izgleda da moram opet u Graz. Trebam police za knjige (Ikea), košaru za rublje (Interio), okvire za fotografije i tako sitnica...
kod mene plocice na svim terasama...
nisam jos nista stavila na balkone, namjeravala sam plocice, ali kako me ova zima previse zeza, odustajem.
stavit cu onaj zeleni tepih. no ne bih to da imam golubove.
a sto se graza tice, ne sumnjam da cu se pocesto otpucivati i veselim se unaprijed.
planiram selidbu ovaj tjedan, drzite fige