uiuiui.. nema me par dana i ono već 3 stranice :) drž betice, drž crtice... čestitam svima, a ostalima naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dragoj Bublici šaljem veliki zagrljaj i potporu da sve dobro prođe te da smogneš snage da što skorije budeš ponovno na Rodinom odbrojavanju!
što se mene tiče... odlučila sam se na test, koji sam napravila jutros u 4 jer nisam više mogla trpit :)... kako je podsvijest zanimljiva! Bez obzira što je 4 ujutro, što ništa ne vidim i doslovce teturam u zahod, ali ne, ne... prpa se po torbi, kida se omot i ! čak se čeka srednji mlaz! ali...
ništa od ovog puta! nema druge crte... svjetlila sam mobitelom i badala po tipkama da se ekran ne izgasi cijelih 5 minuta, ali džaba ona druga crta ko da mi se ruga i postaje sve očitija, dajući mi do znanja da je test ispravan a moja beta negativna. MM se samo privio uz mene i šutke smo ležali dok nismo trebali na posao.
Onda ustajanje, spremanje na posao.
'A šta'š!' kažem sebi 'Idemo dalje' MM veli samo 'Žao mi je jube, ba sam mislio da nosiš jednog malog pišonju'
e hebi ga... odmah suze na oči...
pogledam na sat.... obrišem suze i ajmo... nema druge... vađenje krvi u čet mi je sada smiješno, čak ni utriće nisam stavljala, mislim da bi mi normabel sada više odgovarao :) ali nema tu neke filozofije, sve je to sastavni dio nas ovdje, zar ne?
pusa svima!