samo bilježim temu
Printable View
samo bilježim temu
Može. Već sam slala i sadnice i sjeme i sve dođe OK.
Koristim Plantella Rhizopon za zakorijenjivanje. Sada imam onaj za odrvenjele reznice.
a jel si probala s medom, negdje sam čitala da je on isto hormonki jak
Beti, kakvu imaš pasifloru-isusovu krunu?
jel vanjska ili ova sobna?
i koje boje, ima ih više
Jel ima netko snježne grude? http://i51.tinypic.com/2ahkb9.jpg
ako ima netko s korjenom za posadit?
ima li itko išta za udijeliti od sjemenja?
bundeve imam ja
da ti se to slati?
naravno na moj trošak
ako da poslat ću ti pp
ako ne, opet ok. ne želim nikoga zamarati...
flopica, napisala sam i ja sta imam, pa jel hoces nesto od toga?
preko vikenda opet idem doma pa cu sigurno povecati jos popis
penny sve mi je dobrodošlo
pravo si :heart:
Ima li tko sjemena za cvijeće, pogotovo koje može biti vani (balkonsko), jer mi se jedino karanfil održao preko zime?
A može i povrće raznorazno za moj mali vrtić. :mljac:
Pozz. ja bi ove godine zasadila svoj mali vrt za potrebe sina, supruga i sebe.. pa bi htjela nabaviti staro sjeme( ne ovo kupovno) pa ako netko ima sucajno sjemena bilo koje vrste od ovoga povrca: mahuna, graška, luka, kelja, kupusa, tikivica, paprike i htio bi pokloniti ili prodati molim vas javite mi se.. HVALA ja cu sljedece godine biti dobra dusa i prosljediti dalje :)
jesam, šaljem!
Penny, imaš li još kadifica?
Ja nudim u zamjenu: sjeme špinata, blitve, suncokreta, različitih tikva
A tražim: sjeme raštike, poriluka, pasternjaka, korabice, kelja pupčara, cvjetače, starih salata, rotkvica
ostalo mi je: kadife, chilly papricice2,fina mesnata crvena paprika(20ak sjem), neke (jako) ljute papricice 2x10sjem
jos dodajem na popis:sitna rajcica, pelat, patišon(bijela okrugla tikva), rajcica-marglobe2
ovo sto sam dodala je obicno kupovno sijeme, ali sve je kupljeno sa onom oznakom da nije tretirano, tako da sam od svega uspjela zadrzat sjeme i dobiti plodove dalje...
flopica-salji adresu da ti mogu sutra poslati, odvojila sam ti sitnu rajcicu, papriku i marglobe rajcicu, ako hoces javi sto ti se jos svidja s popisa gore
gugolina-imam jos taj jedan mali paketic kadifa, pa te biljezim za njega, imam ti kupovog sjemena poriluka i cvjetace pa ti mogu udjeliti ako hoces i to
jel suncokret niski? ja bi bas niski :)
Suncokreti su visoki. :/ Poslala sam ti poruku u inbox.
imam hokaida oćešli to?
Ja molim bilo kakvo sjeme cvijeća ili povrća, zauzvrat nudim vrtno cvijeće (nažalost, dobila od susjede koja isto ne zna kak se zove), a skupit ću i karanfila (balkonski, koji lijepo pada i još ljepše miriši, tamno crveni i bijelo-crveni).
Ja bi karaNfile bu skoro, pa da na pol puta složimo u 1. Obilasku
morat cu sad opet sredivat popis svega sto je ostalo...
a cudi me sto nitko ne trazi ljute papricice :lol:
ugl...mogu jos odrezati koju reznicu ruzmarina, lavande, karanfila
i mogu cupnuti s korijenom malo mente, aster ili alou
Tražim sjeme butternut tikve, te one spušvaste tikve koja se osuši i dobije se prirodna spužva. Također me zanimaju rajčice cherry crvene i žute, te veće plave i žute. Imam nešto sjemena salate za dati, te sjeme luka domačeg mičevečkog.
Cure, sve sam zapisala, ali sam još u gužvi, jedan rođendan obavljen, drugi za koji dan, i onda će biti više vremena.:-)
gugolina, flopica, ivica_k, petit, jelena- poslala sam vam :)
Hvala:-D