hvala svim curkama!
..sad treba dočelati subotu za pregled...
Printable View
hvala svim curkama!
..sad treba dočelati subotu za pregled...
Sad se opusti i uživaj u činjenici da si trudna.
Tvoja beta raste pravilno i sve će biti OK na pregledu iako je lako moguće da se na ovom pregledu neće vidjeti :heart:
Kod mene se prvi put vidjelo:heart: na 5+4, a drugi na 6+5.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled.
MALECKA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju ß
Držim ti srećke da su blizančeki....i da će nam objema sve biti ok, da bumo lijepe debele i trbušaste, a naše mrvice zdrave i lijepe...
Javim poslije kakva je današnja beta. No moj ginić je rekao da bi trebala biti i ta dobra jer lijepo se dupla i vrijednosti su super, nisu jako visoke, ali su baš onak čista zlatna sredina u navedenim intervalima ;-)
Za sve nas skupa malo dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i jedna fina :coffee: bez kofeina :yes:
Da li netko zna kako se kreću cijene kod dr. L. privatno za prirodnjake?
Evo javljam beta je danas 167 znači u dva dana je narasla samo za 25 i to nije nikako dobro...veli doktor da jesam trudna i da su se valjda primili svi, a da se valjda jedan gasi...a što ako je samo jedan....u petak opet ponovit betu...tužnica sam :-(
Čisti prirodnjaci oko 5000kn, a za polustimulirani (klomidi i par gonala) se cijena povećava za oko 1500kn, no po meni je to isplativije jer su šanse veće,obzirom da se može dobiti više od jedne js.
Malecka... strpi se još do petka i nadaj najboljem.. ja držim fige da ipak bude sve ok....
evo samo javljam 3 mrvice su kod mame i čuvamo se ,betu vadimo 24.11 :)
malecka drži se iza kiše eto sunce sve bude bilo ok .
Situacija je sljedeća:"Odbijam biti tužna i sigurna sam da je barem jedna moja mrvica žilavica i hrabrica i zato neka beta u petak bude velikaaa i gotovo!". Ja sam sretna jer već sad sam mama ;-)....Previše brinem i strahujem i to više neću raditi jer želim uživati u ovim slatkim trenucima.
Cure vi ste mi velika podrška i prolaziti ovo s vama najvrijednije je blago. Hvala vam!
malecka-držim fige da bude sve uredu u petak :vibriram:
jo1974....vibriram i za tvoju betu
sretno cureeee!
...ja još 2 dana do pregleda :trta:
Cure da se malo ubacim kod vas, molila bi vas, ako mi koja može reći ili provjeriti, da li dr Lučinger možda neće raditi sada pred blagdane i od kada do kada?
Ja bi trebala krajem 12.mj na pregled prije stimulacije, jer će me dr pripremati za prag, pa me zanima kako će raditi?
Stvarno ti ne znam, ja sam bila kod njega prošli tjedan, ali nitko ništa nije spominjao za praznike.Ali, vjerujem, ako te priprema za Prag da će te primiti bilo kada bez obzira na praznike. Radi i subotom, i nedjeljom i praznikom.Kažem praznikom, jer je mene naručio 1.11. iako je taj dan neradni.Mislim da ne trebaš brinuti.
Nadam se da će ti se javiti druge curke koje znaju više od mene...
U svakom slučaju, želim ti puno sreće:love2:
http://forum.roda.hr/threads/58128-P...quote_icon.png angel 1 prvotno napisa http://forum.roda.hr/threads/58128-P...post-right.png
Čisti prirodnjaci oko 5000kn, a za polustimulirani (klomidi i par gonala) se cijena povećava za oko 1500kn, no po meni je to isplativije jer su šanse veće,obzirom da se može dobiti više od jedne js.
uh,znači 6500 kn polustimulirani...malo skupo...na Cito-u sam plaćala 4000 kn takvu kombinaciju ,ali dobro Luči je malo bliže srcu!
Hvala ti Darkica i ja tebi želim od srca da ti je sretno!
čestitam svim trudnicama... bravo!! :heart::heart::heart:
mi sutra idemo na prvi ultrazvuk. iskreno se nadam da ćete i meni čestitati za manje od mjesec dana! :-D
pusa svima!!:heart:
Mary26 i mi smo sutra na 1. UZV u našem 1. IVF-u (nadam se i posljednjem)
malecka sretno sutra!
pusa svima
Cure recite mi da li je tko bio kod Škvorca? Dogovorila sam se za konzultacije kada budem imala nalaze hormona.
U postupku nisam, ali sam radila kod njega briseve i sono hsg. Jako sam bila zadovoljna pristupom, samim doktorom, općenito mi je kod njega bilo jako ugodno.
Ja sam bila kod dr Š. i moram priznati da smo MM i ja bili jako zadovoljni
Dr. je detaljan i ne promakne mu ništa.
U klinici rade biolozi K. i nadam se da si ih već upoznala
Biolog K. je nakon punkcije uvijek ostao s nama u sobi za odmor i puno tema i pitanja sam mu znala postavljati.
Ja ti baš nisam dobar primjer jer nismo 2x uspjeli al to ne mogu pripisati njemu,
nego prirodi koja nije bila na našoj strani.
Nadam se da ćeš uspjeti :)
Ja sam se samo došla pohvaliti da su naše curke stigle 18.10. - glasne i jasne! :)
Hvala cijeloj ekipi Vilija - svima koji su trenutno u postupcima, il planiraju, il kaj god - želim ovakvu sreću, besane noći, bolno cickanje i tak!!! Nek vam postupci budu dobitni i donesu ovakve srećice! :) :) :)
M_i_D, Palcicazg hvala Vam što se podijelile svoja iskustva. U šest godina prošli smo puno i više
nemamo vremena za pogreške, jer je meni 40. dr.Š mi se činio u redu u telefonskom razgovoru, kada izvadim hormone idem na konzultacije. Kniewalde nisam upoznala mada sam puno dobra čula o njima. Što bude biti će, ništa više nije u mojoj moći. Želim Vam sreću objema.
bila na pregledu kod dr L.
za sada je sve uredu, vidi se samo žumanjak-kak ja to kažem. :D za tjedan dana opet..
doktor L je toliko drag i dobar..izgrlio me i izljubio nekoliko puta.. presretan je bio..mogla bi ćak reći i sretniji od mene
:lol:
ima li broj faxa netko dr L
mislim da nemaju fax
samo mob i mail
Prekrasan doktor! :klap:
Da nema njega ja bi davno odustala.
cure svoje komentare na dr. Lučingera možete napisati i na njegovom web siteu
Cure,večeras je u Latinici (8:15) tema MEDICINSKA OPLODNJA-TKO IMA PRAVO NA SREĆU pa pogledajte,sigurno će biti zanimljivo,pozdrav svima
Juče bila kod dr. L i krećem u postupak prvi da mc (danas, sutra najkasnije). Netko od vas je pitao da li radi za praznike, meni je rekao da neće raditi pa me uzima sada jer bi čekala do 2 mjeseca. Možda se to odnosi samo na postupke. Eto cure neka nam je sretno:-)
Pa kako to da dr L neće raditi do 2.mj to je malo dugo?
Mene bi trebao početkom 1.mj pripremati za Prag,pa ću vidjeti, pa nije valjda da neće raditi
Cure ja sam poslala meil dr L od kada do kada ne radi, uglavnom dr bi me trebao pripremati za prag za postupak ivf sa donorskim sjemenom, e sada neznam što ću ako ne bud eradio početkom prvog mj jer bi onda trebala kod njega.
Nije mi još odgovorio na meil.
Neznam ako bi išla na vuk vrhovac tamo sam išla , ko mjenja i da li ko mjenja dr L i da li s emože kod dr Alebića, ma meni samo treba priprema, a ko zna od kada do kada su oni na godišnjem
Hop, nazovi i druge klinike (Radončić u Viliju) i pitaj rade li ako Lučinger ne može. Ja iskreno sumnjam da će početkom srpnja Vuk Vrhovec raditi, tako da su ti privatnici bolji izbor, a imaš i dr. Dmitrović koja je počela raditi u klinici NovaMed, ona je do sada bila MPO liječnica u pol. IVF i ima dugogodišnje iskustvo u MPO, sigurna sam da te može adekvatno prirpemiti, pa kontaktiraj i nju:
http://novamed.hr/ginekologija.html