Držim fige!
Printable View
Hvala Majoni974 .....ti skupi snage za novi pokušaj jer nema odustajanja.....pusa
Tibi, čestitam od srca :-)
Matahari,
ja ti preporučujem da dođeš oko pola osam pa kada doktor počne oko devet bit ćeš prva na redu, ja sam svaki puta tamo barem od pola osam pa do pola deset minimalno , a nekada doktor ima i posla dolje na odjelu pa zna kasniti ...jednom sam čekala tri sata...tako da stvarno nema pravila....
čestitke cure na beti..... to je pravo nadahnuće !!!! :heart:
I ja se pridružujem ćestitkama!:-D:-D
Ja bila jućer na transferu. Može li mi netko reć dali je normalno da malo boli taj dan, dan poslije???????????:-(
Evo opet loše vijesti tko čeka lijekove u Vinogradskoj - trenutno nema lijekova (menopuri) i meni su danas rekli da nazovem za mjesec dana (a trebala sam sve dobiti danas ili sutra, kako su mi rekli prošli tjedan).
Prioritet da imaju cure koje su već u postupcima?!
Malo sam razočarana ali eto, što je mjesec dana naspram dosadašnjeg čekanja...
ma znam , i ja sam sad zvala...ja stvrano možda poptuno odustanem ovaj mjesec od svega..baš sam ljuta...
hej drage moje,
meni su vraćene tri js , jedna morula i dvije lošije koje u više podrška ....tako da eto nisam uspjela doći do blastice niti peti dan....pusa
narnija ~~~~~~~~~~~~~~za tu morulicu :-)
TIBI.....čestitam....imat ćeš blizance.....!!!!!! :) Ja sam imala prvu betu 1600, kada mi je dr.A, rekao čestitam trudni ste sada ćemo samo vidjeti koliko ih je....!!!! Bili su blizanci!!!!
Pozdrav, uživaj i čuvaj se!!!!
Andream,kad su ti rekli da imaju prioritet cure koje su u postupku mislili su na one koje su već možda imale uzv,a trebaju dodatno menopure,pa da imaju za njih.Jer sam ja odmah dobila neki broj-na početku,ali sam išla na uzv čak 4 puta i svaki puta su mi dodavali menopure..to je zbog njih..to je jedino logično...hm,nadam se...
Da. Jer dobiju se lijekovi unaprijed, ali na korištenje do 7.dc, budući da se 8.dc ide na folikulometriju. Tada se dobije za dalje. Zbog toga uvijek moraju imati neku zalihu za ove koji su krenuli i imaju dio lijekova.
Ja sam npr.dobila 16 menopura još u 7.mj.jer sam odmah nakon godišnjih u 9.mj. trebala ići u postupak, ali mi se zakompliciralo s polipom, pa ću ići tek u 10.ili 11.mj.
btw...ima li tko gore u četvrtak, ja sam naručena u 10 i nadam se da krećem u akciju u 10. ja sam ti gore u cetvrtak ali jako rano sam gore jer moram juriti na posao ...
ema za skorašnji postupak ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
narnija držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Nadam se da budu brzo stigli lijekovi, pa da sve koje planirate i krenete u postupke.
...i hvala vam curke na čestitkama, samo da ovaj put bude sve ok do kraja....
Tibi čestitke, Narnija sretno, sad lijepo odmaraj i nek ti brzo prođu dani do bete :heart:
a ne mogu vjerovati da nema lijekova:-(:-(:-(:-(
Imam pitanje,budući da nisam iz ZG a na VV je strka nekakva(mislila sam njih zvati ali sad se dvoumim)druga mi je solucija Vinogradska pa me zanima kako je u Vinogradskoj.?Budući da bih se naručila zanima me kakva je procedura za prvi put?!Dali se naručujem s obzirom na dane ciklusa ili ne?Trebam li prirediti neke nalaze?!I kakvo je stanje s liječnicima neki poseban ili su svi ok?Imam hrpu pitanja sorry
Cure, jel dr. Tomic daje Cetrotide + Gonal? Jel koja bila na takvom protokolu?
Cetrotide nitko još nije spominjao ovdje
Drage moje, ja sam se jučer vratila u Split. Aurora, u srijedu ujutro sam išla u maribor i vratila se tek iza 10 navečer...Žao mi je šta se nismo uspile vidit, ali već krajem mjeseca sam opet u Zg pa se svakako vidimo. Kod Tomića sam bila u utorak, nije me ni pitao da mu pokažem bilo kakav novi nalaz, samo mi je dao menopure i decapeptyl i reko idemo u postupak u idućem ciklusu. Dali su mi odma terapiju pošto sam i Splita i pošto mi treba samo 6 menopura(do 8. dana ciklusa)....Eto...Bila sam i kod Radončića, on mi je dao cijelu listu pretraga koju još moram obavit(a ja mislila da mi je samo kariogram ostao uffffffff)...Od ponediljka startam s tim pretragama, valjda će sve bit obavljeno ovaj mjesec. Kaže Radončić da ne postoji idiopatska neplodnost. Ahhhhh.
Kinki, sretno s pretragama!!! Vidimo se krajem mjeseca svakako.
danas bila na 2. folikulometriji: folikuli 13/14/15, endometrij 6,2 mm-11. dc. u pon opet na folikulometriju, AIH planiran u četvrtak, petak...eto!
pitanjce-treba mi uputnica za AIH na moje ime koju podižem kod svoje ginekologice-pretpostavljam. što je s mužem, treba li njemu kakva uputnica?
MM nikad do sad nije trebao nikakvu uputnicu. Ne razumijem zašto... dođe tamo, dobije čašicu i to je to. Ili, kao mi, donese od doma napunjenu čašicu.
u KBO se mora na sve postupke bilo AIH ili IVF donijeti uputnica za spermiogram na taj dan.
U Vinogradskoj ne. Kiara, vidim da si ti na Sv.Duhu. Očito nema svaka bolnica iste običaje :-)
Matahari ,
ne treba ti nikakva uputnica za dragoga samo za tebe ....samo pazi da ti napiše ambulantno ili bolničko nisam sigurna liječenje jer se "kao" upisuješ u bolnicu iako ideš doma odmah poslije
hvala na informacijama. moželi mi samo netko tko je friško bio na AIH-u reći što treba pisati na uputnici, tj. ambulantno ili bolničko liječenje. hvala!