PINKY evo još jednom čestitam:-D
Printable View
PINKY evo još jednom čestitam:-D
vi ste stvarno preeeeeeeeeeeedivne :heart:
vučem te draga tikice za nos, i sve vas redom :heart:
Pinky eto i tu malo :-D:-D:-D:-D:-D
Pinky baš divna vijest....čestitam!!!!!!!!!!!
Crvenkapice...žao mi je, drži se!
P.S. ja sam danas odradila punkciju, sad sam čekalica transfera
Pinky :-D:-D:-D:-D:-D
Pinky čestitam :-D:-D:-Dprekrasna beta.
pinky, konačno je došao i taj dan
čestitam ti od srca :heart::heart:
marti_sk prvotno napisa
moram rechi da me ova vest jako dirnula.....jako jako sam sretna
Jos bi sretnija bila kada i cure koje su duuugo tu docekaju ovakavu betu: Dodirko, tiki_a, Ksena28, TeddyBearz.....naravno da ovo isto zelim svim curama koji su tu, bez razlike dali su dosle ranije ili kasnije
ovo potpisujem :heart:
Pinky ludiloooooooooooo čestitam :-D:-D
Pinky čestitam i neka sve bude super do kraja:heart::heart:
Pinky, predivna beturina , čestitam!!!:-D:-D:-D
Svim ostalim dragim curama želim da uskoro dočekaju ovaj predivan osjećaj!:zaljubljen:
p.s. molim te stavi i mene na listu trudnica za 10. mj. (2.stimul.ICSI/ Postojna, nakon 2x aih i 2x prirod.ICSI kbc Rijeka)
Čestitam Pinky :-D:klap: prekrasna beta
Jeeeee Pinky, ČESTITAM :-D :-D
marti_sk :heart: ~~~~~~:angel:
crvenkapica, jako mi je žao :-(
Malo me propikava u mjehura valjda, i mokraća mi nekako tamna???? Joj samo da nije kakva upala. Pijem ja dosta tekućine i to čaja od brusnica i obične vode
Ja ću najvjerojatnije u srijedu imati punkciju i sada sam zbunjola jer će mi to biti 16dc, inače O 14dc, ili to nema veze s obzirom na stimulaciju??? Možda sam ja zbog godina, 38 (još 1 mjesec) slabije reagirala pa mi se sve malo pomaklo. Ma frka me da nebi stanice pobjegle
cure... ja prijavljujem 7-mi dan od inseminacije... gladna sam od jučer kao pas... ajme pa što sam već u pms-u? u p.m
linalena, ti i ja se znamo i s drugog foruma:) čitala sam te i tamo.. i baš mi se čini da si od starta dosta zabrinuta i konstantno osluškuješ svoje tijelo i bojiš se da se neće nešto loše dogoditi...
znam da nije lako, ali probaj duboko udahnuti i dan po dan dalje... biti će sve ok:-) samo polako....
ma da, ja sam kak se to lijepo veli STRAHOPEZDEC
Ali ima i pozitive kod mene nešto
Jesen je je to sam ja, Kata, a glad je i simptom T
znam ja da si to ti Kate moja:) ma znam ja da ima pozitive kod tebe! samo joj daj da izađe van:-D
znam da može biti simptom... ali imam sve simptome mojeg klasičnog pms-a, nervoza, glad, iscjedak... znam da moram stisnut zube i gurati dalje do bete ali nije lako:(
kako sam pročitala na jednoj drugoj temi da smo mi naviknule na nesupjehe kao magare na batine... i stvarno je... koliko sam negativnih testova popiškila i suza isplakala, molitvi odmolila u ove 3 godine koliko pokušavamo... i iako mi je ovo tek druga beta koju čekam.. ja sam naviknula samo na poraz u ovoj priči i želji za djetetom... više nemam snage niti plakati... nemam...uf.. a biti će bolje sutra
sad kad pročitam što sam napisala vidim da se uopće ne držim savjeta koje sam tebi dala:-)
Što kaže dok, hoće vas još više puta slati na AIH??? Naravno da je nada da je ovaj uspješni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni nekada drago da imamo loš nalaz pa smo preskočili i AIH i HSG
Pinky :-D :-D
ČESTITAM i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
od :heart: za školsku trudnoću :-*
Pinky čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:preskaceuze::jog gler::sing::-D:-D
Pinky juuupiii jeeee...:-D čestitke od srca!!!
crvenkapice draga :love2:...novi ciklus, nova nada...u nove pobjede!!!
i veliki milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za moju dragu loks, da sve prođe super i da dobijete najlipši Božićni poklon!!! :-D :-*
Prijavljujem da sam jučer počela sa bockanjem (Menopur), pa ne znam da li me treba premjestiti na listici (pošto se prvi put nalazim na njoj, ne znam kako to ide):roll:
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~, zagrljaja i cmokića!
jesen82 ja bila toliko gladna kad sam bila trudna da sam skoro nasrnula na konobara jer mi je zadnjoj servirao jelo, na poslu se rasplakala ko kišna godina nad nesretnom sudbinom jedne žene i onda se zaključala u sobi da me nitko ne vidi (nisam znala da sam trudna, ali to je fakat bilo jedini put nakon transfera da sam se tako neuobičajeno ponašala, uvijek pomalo čudno ali ovako ludo ne, e da to je bilo i jedini put da sam nakon transfera lutalo okolo, bila na Čolinom koncertu i skakala na stare hitove, bila na pogrebu i jecala glasno čitavo vrijeme kao da mije pomrla sva rodbina i prijatelji - fakat su mi emocije bile nabrijane do krajnjih granica).
po svemu sudeći i ti imaš velike šanse za trudnoću
može jedno pitanje?
pošto živim u mjestu gdje ne mogu izvaditi betu, dr mi je rekao da je ne moram ni ponavljati, da se ne truckam, jer da je dovoljno velika (859) već da dođem na pregled za 10ak dana.
ima li još itko tko nije trebao ponavljati betu?
:heart:
Pinky ja ne bih propustila provjeru duplanja bete nikako! Jer ako se beta u tako ranoj fazi pravilno dupla to je gotovo siguran pokazatelj da ce s trudnocom biti sve u redu. Zato bih voljela vec u pocetku znati sto realno mogu dalje ocekivati. Ali, to sam samo ja...
Ja nisam ponavljala betu, bila je 1073 15.dpt išla sam samo na uzv nakon 2 tj. i evo nas u 19.tj
Pinky:heart:
Pinky ni ja je nisam ponavljala, a 14. dnt blastica bila je nekih 400 i nešto. Meni se činila jako mala, ali isto mi se i nije dalo putovati sat i pol do najbližeg laboratorija (Knin-Split), pa je sve OK. Doc zna;-)
Stiže nedjeljna :coffee:
Pinky, i ja bi kao Aurora ponavljala betu, ali obzirom na truckanje sat i pola ipak bi poslušala dr-a. Ionako ne možeš ništa utjecati. ~~~~~šaljem
linalena normalno je da punkcija bude dan dva kasnije nego u prirodnom ciklusu, zapravo to je češći slučaj. Ipak je više folikula u igri. Sretno!~~~~~~
Za čekalice bete kolektivne ~~~~~~~+
Svima :heart:
sretna35, jako lijepo napisano, dani prije bete :-)
Pinky, ni ja je nisam ponavljala, a jedna sam od rijetkih:lol:koja ni test nije radila ( toliko sam ih zamrzila da sam taj put odlučila ne kupiti ga i ne pokleknuti), meni su vratili 2 zametka 3. dan i odlučila sam betu izvaditi rano ujutro 12.dan p.t. pa šta bude, ako je trudnoća mora se već vidjeti
i tako je bilo beta 342,2., nazvala Reša i on mi je čestitao i rekao da je beta za taj dan jako dobra i da je ne trebam ponavljati, nego da dođem za
15 dana na uzv (u međuvremenu sam ( nakon 7 dana) ipak otišla kod svoje gin. na jedan brzinski uzv čisto da se uvjerim da je gest. vreć. na svom mjestu.
Pinky ja se nebih truckala st i pol....beba je tu, trudna jesi i ništa to ne može promijeniti! Čuvaj se, mazi bušu i uživaj! To je najbolje za vas sada...
Ja prijavljujem transfer 2 osmostanična embrija (jučer) i od sad sam čekalica bete - 14.12.2010.
sretna hvala ti:) ali ja inače u pms-u znam biti jako cmoljava.. nisam već dugo ali bilo je ciklusa kada jesam.. danas pričam sa mojom jako dobrom prijateljicom i kaže ona da ako slučajno i nije da imam plan B i da idemo na IVF a meni suze na oči pri pomisli na još jedan poraz.... no dobro... duboko udahnuti i hrabro naprijed:)
Pinkyca... beta ti je prekrasna i Poljak ipak zna o čemu priča... poslušaj ga i nemoj se izlagati nikakvom dodatnom naporu ako ne treba.. znam da je teško vjerovati da će sve biti ok nakon svega što si prošla, ali moraš...trudna si draga.. trudna... uživaj i sigurna sam da će sve biti super na prvom ultrazvuku:-) ljubim te i malu mrvu naravno:-)
Pinky, tvoja beta je toliko visoka da je već dokazala da se pravilno dupla. Poslušaj doktora i ne idi nikud.
Pinky, ja bi s obzirom na uvjete čekala prvi uzv. znam, košta živaca, ali...
Šumskovoće, čestitam i želim identičan scenarij žena na studentskoj listi.
Evo i mene na odbrojavanju, mislila sam da je ovaj forum za odbrojavanje do poroda, ali evo, 26. transfer 2 osmostanicna. Po slicici jedan je prekrasan, izgleda kao cvjetic, a drugi nekako grbav, sigurno muski..Beta oko 10.12. jel to dosta, ili da cekam 13. 12 (izmedju je vikend, mislim da ga ne bi prezivila normalna)