drage trudnice-čestitam!
bugaboo, molim te da me makneš s liste trudnica...
naša nas je mrvica napustila u 10. tt...
maloprije se vratili s kiretaže!
pusa svima!
Printable View
drage trudnice-čestitam!
bugaboo, molim te da me makneš s liste trudnica...
naša nas je mrvica napustila u 10. tt...
maloprije se vratili s kiretaže!
pusa svima!
eva,ipak se držimo bete i evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!
matahari,žao mi je,jako... :-(
matahari:love2:
matahari žao mi je. Mogu misliti kako ti je. Drži se draga.
Kiki hvala ti na podršci. Čekat ću ponedjeljak da budem sigurna, ali nisam ja te sreće.
Matahari žao mi je:love2:
eva,draga ovaj put će sreća doći do tebe...ma mora,evo još malo ~~~~~~~~~~~~drži mi se...
matahari, žao mi je :love2:
eva133 meni je test na betu od 300 i nešto bio negativan...tako da...strpljenja i ne otpisuj postupak prije vremena
i meni je test bio negativan, a drugi dan beta 185! tek dan iza bete se na testu pokazala jedva vidljiva crtica... svasta je moguce - ne oslanjajte se samo na testove...
sretno!!!
jao, matahari... zao mi je...
Cure drage da bar tako bude.
Malo sam se smirila i u meni još gori mali tračak nade.
Pogotovo kad vidim vaša iskustva.
Meni je test bio negativan, a beta to isto popodne preko 1500.
eva, nadam se da hoćeš!
Matahati, tek sad vidim ovu tužnu vijest. Evo šaljem ti odmah ~~~~~~~~~~ za daljnje uspjehe.
matahari,što reći,drži se:love2:
matahari, strašno mi je žao :love2:
Matahari strašno mi je žao :cry: drži se draga i neka vam je sa srećom, da uskoro dočekate svoju bebicu koja će imati anđela čuvara da ju pazi...
Svim novim trudnicama čestitke od srca :D sretno!!!!
Ja se prijavljujem na on go listicu za 8 mjesec :) još koji tjedan i nadam se da krećemo :raspa:
matahari, uh, kako tužno, srce mi se cijepa kada tako nošto čujem :-(
eva, evo ti da je test pogrešno pokazao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Novim trudnicama iskrene čestitike :-D od srca vam želim uredne trudnoće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja se vratila sa GO, u sub. bila u svatovima u kojima su valjda sve žene osim mene bile trudne ili sa bebačima do godinu dana, srce mi se cijepalo, raspala se na milijun komada, tako sam tužna, depresivna, očajna, ma najradije bih iz svoje kože, a ne mogu, ne mogu ni spavati, a kada zaspim sanjam ružne snove u kojima su sve žene svijeta trudne a ja znam da ja nikada neću biti...a da vam ne pričam o svim odvratnim i glupim savjetima koje sam primila ovih dana, za eksplodirati....uh :-(
Mury ogradi se od svih naklapanja i gledaj sebe.
I ja mrzim razne savjete od dušebrižnika, koji su ostali trudni, pa su se zbog toga morali ženiti.
Doći će i tvoje vrijeme, samo nemoj odustati.
Ja ti od sveg srca želim da to bude što prije.
Matahari :(((((((((((((((((((((((( strašno je to šta vam se dogodilo! Jako mi je žao! Neka mali anđeo s neba pazi na vas!
eva, za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mury, moraš se naučiti "obraniti" od tih savjeta tako da im ne padne napamet pitati uopće išta po tom pitanju!
Mury i matahari....tako sam tuzna zbog vasih prica...i sama sad prolazim nesto slicno ali mislim da se nista ne moze usporediti s gubitkom u kojem se zena vec navikne na cinjenicu da je trudna. Tu nema puno utjehe nego samo vrijeme.... Sto kaze jedna moja prijateljica....ponekad je red za srecu malo duzi nego se cinio, ali bitno je ne izlaziti iz linije nego nastaviti cekati! Cesto i sebe moram uvjeravati da je tako i sva sreca za ovaj forum jer se mozemo medjusobno razumjeti i utjesiti:heart:
ah mury :love2:..skroz te kuzim , skroz
bila sam i ja na svadbi ubrzo poslije moje neg. bete....onako sva nikakva pokusala da se opustim ,da se malo provedem ali tesko , preko puta mene sjedila poznanica trudna 6-7mj koja nije vadila cigaru iz usta :roll: , tesko mi je bilo gledat kako nerođeno dijete truje :-( ....Boze kako bi ja svoje pazila ...
matahari veliki :love2: bas mi je zao draga :-(
imal trudnica od odmrz.js ?
bar jedna ?
znam za jim ali ovih novih koje su u postupku ,
Ima Dani82 :)
Mislim da je i Iva Mia
Matahari jako mi je zao:cry::love2:
I Tally, ako me dobro pamćenje služi :)!
Svim curama koje će sutra vaditi bete želim puno sreće.:heart:
I tebi Eva puno, puuno srece sutra!
eva133, i ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Matahari :love2:
Mury drago mi je da si se javila :love:
Sutrašnjim betalicama od :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i trudničke prašine za sve sutrašnje betalice ~~~~~~~~~~~~~~~~ cure, pojačajte listu za ovaj sparni i dosadni kolovoz ~~~~~~~~~~~~~~~~