Mi smo danas 16+3 i dr. je rekao da je muško
Printable View
Mi smo danas 16+3 i dr. je rekao da je muško
nama je sa 18 t rekao da je dečko, a na sljedeći UZV idemo za 10 t pa ćemo vidjeti jeli i stvarno dečec
U 14.tjednu kaže moja gin: Hm... A moj dragi na to: A k'o da se vidi neka izbočina... Je, je veli ona, al' više na izbočinu nepiše!
I tako smo još u dilemi.
Mi saznali danas 15+4 da nam stiže pišonja! Skroz smo sigurni, pišonja se vidi iz aviona :mrgreen:
Mi saznali danas 15+4 da nam stiže pišonja! Skroz smo sigurni, pišonja se vidi iz aviona :mrgreen:
što se tiče tog pišonje, mene iskreno već sram kod doktorice, mali svaki put pokaže tog pišonju ko da je u najmanju ruku perverznjak iz parka, a facu skriva, zabije se u posteljicu i ni makac! Tako da sad imamo jedno 2-3 slike njegovog spolovila a nijednu lica..
evo meni danas sa 20+1 rekla da decko :heart: ....bas sam happy
pff meni 26 i kusur i jos NISTA... bebac nece pokazat i bog!! Svaki put stisne nogice uz tijelo i nema sanse da se vidi, a mene zanimaaa :cry:
biće da je cura :mrgreen:Citiraj:
BebaBeba prvotno napisa
mi smo 29 tjednu saznali
iako sam ja od samog početka znala da je cura
a sad neznam koliko to veze ima al ja em nosim jako nisko, em mi beba tako drzi nogice, em se sakriva stalno iza posteljice.... pa mogla bi bit cura, srami se :)
A i imam neki predosjecaj da je zensko, od pocetka... 21. idem na 3d ultrazvuk i jos neki pregled pa mozda bude napokon srece!!
u 18 tjednu na redovnom pregledu, a i na pretkodnom pregledu negde u 14 tjednu doktror je rekao da je decko ali sa rezervom pa je posle samo potvrdio.
he heCitiraj:
BebaBeba prvotno napisa
ne mora znaciti, meni se u prvoj trudnoci deckic isto skrivao :mrgreen:
Nakon hematoma, serklaže i pretrpljenih strahova odlučili se iznenaditi. Nisam čak ni znatiželjna. Cura, dečko svejedno. Samo da bez daljnjih problema izguramo do kraja.
ginekolog mi je u 24 . tjednu potvrdio ono što sam znala od početka ... da je dečko!!!
saznala sam u 18 tjednu...
a onda sam saznala i 41 tjednu....naravno da nije ono šta sam saznala u 18 tjednu :roll:
a sto si ti falili, rekli da je cura pa bio decko ili obrnuto? :mrgreen:
navodno se dosta rano (cak od 10. tjedna) moze vdjeti spol, curice tada imaju klitac jednako veliki kao deckici pimpac, i samo dobar uzv strucnjak moze razlikovati jedno od drugog i to po kutu pod kojim stoji.
meni je sa 10 tjedana ginic vidio (i sama sam vidjela) nesto veliko medju nogicama :mrgreen: ali nije nista mogao potvrditi jer je bilo jako rano.
od tad sam totalno zabrijala da je decko, i razmisljam i izrazavam se u muskom rodu.
iduci tjedan kad napunim 14 tjedana imam kontrolu i nadam se da ce sve vec biti puno jasnije :)
Ja sam saznala da je curica onog trena kad sam rodila.Jednostavno nisam baš znatiželjna osoba,a i bitnije mi je bilo da je s bebicom sve u redu nego da znam spol.
rekli da je curica.. a eno dečka.. živ i zdrav :)Citiraj:
BP prvotno napisa
u prošloj T mi je tek oko 25 tj.rekao da je cura.
sada sam bila u 22 tj.i nije mi još htio reći da li vidi šta je.nadam se da ćemo slijedeću put,u 26 tj.napokon saznati. :)
Meni dr. u bolnici rekla s 15 tj. da je dečko, a s 18 tj. sam bila na 4D uzv nakon drugog ležanja na patologiji trudnoće da je 95% cura. Na uzv s 20 tj. dr. u bolnici nije ništa vidio, njega je više zanimala posteljica koja je kako reče "neobična", pa je bjesomučno telefonirao neka ostali dođu vidjeti čudo. Ja se osjećam kao "slučaj".
U prvoj t nije bilo dileme, s 14 tj. bio i ostao dečko.
sa 20 tjedana sam saznala da nosim deckica tako nesto i sa prvom kcerkicom
meni je dr. harni rekla da se spol formira u 12. , 13 tjednu.Citiraj:
argentina prvotno napisa
s 15 tjedana.....jedan se jako "hvalio" a budući su jednojajčani druga potvrda nam je bila očigledna da su dva dečka... :mrgreen:
Mihim spolni organi fetusa pocinju se razvijati dosta ranije, samo sto ih je na uzv tesko vidjeti prije nekih 12 tjedana :)
u 10 tom tjednu... doktorica rekla.... nezahvalno je u ovim tjednima išta govoriti ali meni se čini da smo mi cura :)
nakon 5 minuta rekla je.. ma ja sam 90% sigurna da smo mi cura.....
i eto.... tada sam saznala :)
znam, al rekla je da je bas formiran spol tek tada. a dobro, to mi nije bas vazno jako. meni je ona u 14,3 rekla da je decko prosli put.
ja nisam pitala! ali osjećaj me nije prevario, rodio se dečko!
ni drugi put neću pitat!!
ja sam sad na pauzi na kavi razbila casu, konobar je reko bit ce musko :lol:
naravno ne vidi se bas da sam trudna, al sutra imam pregled pa cemo vidjeti ;)
i danas dr rekao da je decko :D :heart:
u 18 tjednu rečeno da je dečko 90% te potvrđeno u 29tjednu ...čak mi je dr dao slikicu s pišom da pokažem tati :mrgreen:
Evo ja saznala danas sa 27+1.... kaze bit ce princezica :) :)
Ja sam oduvijek htjela curicu i ispalo je da je prvi dečko a drugi put se posrećilo pa je došla cura..... Samo kaj je dečko toliko mili i dragi i dobar a cura je totalni vražičak....a ja mislila da bude obrnuto.....
U 16. tjednu, na nekom super-duper UZV-u.
Sad na zadnjem pregledu se naša mala toliko "pokazala" da mi je došlo da viknem "Pokrij se, dijete, pokrij se!". :lol:
U prvoj trudnoći sam saznala spol sa 14 tj.
A sada u drugoj ćemo vidjeti.
Taman ću za dva tj. na pregled i tada će biti 14 tj. pa možda saznamo spol. :)
Ja sam u 23 saznala da je curica na 3d u Harniju, a na redovnom pregledu na Sv. Duhu u 28+5 je teta rekla da joj se čini da je dečko. Na moje pitanje da li joj se čini vidi se šta je ili nevidi je rekla da se nevidi dobro. Tako da potvrdu spola čekamo na slijedećem ultrazvuku 01.07. Ja mislim i nekako osječam da je ipak princeza. :?
Poprilično kasno kad vas čitam, u 23. tjednu :)
meni dr. harni sad sa 16 + 2 rekla da misli da je cura, al da se ne vidi dobro. ja vidla 3 crtice - ne lici mi na onog pisu kojeg sam vidla sa 14 + 3 u prvoj trudnoci, pa ja vjerujem da je curka.
ja sam isto vidila u 16+3....
vidila mi je pišu pa sam ja pretpostavila da će imat "velikog" kad ga je tako rano uočila...hihi
Jučer smo bili u poliklinici Vili sa 14+5 i dr. kaže da bi mogla biti curica :D
Za Doriana mi je rekla sa 14+3 da bi mogao biti dečko i pogodila je!