Apsu :lol:
Ja ne dajem ništa, zasad.
Printable View
Apsu :lol:
Ja ne dajem ništa, zasad.
ha-ha
Lako vama neispavanu mamu za*bavat :)
Apsu :lol: ne spavam ni ja,već priko godinu dana....časna pionirska :-)
Gornja jedinica izbila. Ali danas je malac skroz nezadovoljan, ozbiljan. Kakao je hrpu puta, valjda 10. Ali svaki puta nešto malo do srednje. I sad mu se zacrvenila guza :(
Jel to sve spada pod čari zubića? Čini mi se da bi se sad mogla aktivirati druga jedinica, jer sad jako žvače stvari s tim dijelom desni
A evo i lagane temperature, 37,8 ispod ruke. Okupala sam ga,i sad spava
Vrci da može ti to bit sve od zubica,mome kad je izlazila jedinica dobija je temperaturu a sad kad mu je dvojka puno je kakija i to dosta rijetko , sad čekamo drugu dvojku pa ćemo vidit s čime će bit praćena.
Za donje jedinice nismo ni znali,stvarno. Ovo ga baš muči...
Budem mu još u snu izmjerila temperaturu, valjda ne bude dugo trajala
Moja ima samo donje jedinice i prošlo je isto bez ikakvih problema. Ljubi malenog :)
Jap. Već mjesec dana mi je takav. Ne spava po noći, stalno je grintav, stalno sere i rumen je, guza se zacrveni često. Jedino mu temperaturu još nikad nisam mjerila, al znalo mu je i čelo biti dosta toplo.. ah ah.. ja se nadam da će uskoro muci doći kraj. Idem sutra na eeg pa ću vidjet dal ne spava od zuba il od uzbuđenja.. Ne znam ni šta bi mi bilo draže..
Apsu, vodiš ga na eeg zato što ne spava?
A ne znam, neuropedijatrica me pitala kako spava pa sam rekla da se zadnjih nekoliko tjedana budi svakih sat do dva i neutješno plače, ne pomaže nekad ni cica.. Pa me poslala na eeg..
Apsu,moj nocu spava. U zadnja 2tj od kad je poceo taj zub samo je jednu noc imao plac u 1, pa budenje 3-4, i onda u pola 7. Sve ostalo prespava (sinoc cak od 22:30 jutros do 8,rekord,inace oko 7 jede. Al sam cula da se u neko doba igrao u kreveticu,no nastavio spavati).
Danju je uzasan,i spava kratko, i zna se buditi u vristanju i placu
Evo mi smo od sinoć u temperaturi, neznam Jel od zuba ili ne, neznam vodit ga Dr ili ne??? Još je vikend mrzim kad se pred vikend razboli.
Kolika temp?
Moj je imao samo 2 veceri,preko dana ok
A evo opet ima size, mislim da stize i 4.zubic
Uf to mi se čini dosta visoko... budući da je vikend, ako ti ped radi popodne, ja bih išla, za svaki slučaj. Al opet, ako mu ništa drugo nije...
Mom je raslo do 37,8 maksimalno, pa se nisam previše zabrinula
Da radi popodne mislim da ću otić kad se probudi nek ona njega pogleda.natecena mu je dvojka Al opet tolika temperatura neznam.
Moj je od zuba imao i 40.
Dali smo mu nešto za temperaturu.
Opet zub. Opet temperatura 40.
Je li to normalno???
(Radili su mu pretrage stolice na neke viruse i bakterije i dve je negativno. A i ne izgleda bolesno)
Meni je Dr rekla da tako velika temperatura ne može bit od zuba a sad ko će znat.
Hm..mislim da je zub. Jer je imao samo tu noc. Onda ujutro, slinio. I nakon toga opet sve normalno.
(I prvi put u zadnjih 5 mjeseci da je prospavao noc! :-D )
I, jel zub izbio?
Prema mom zubaru, nicanje zuba samo po sebi ne uzrokuje temperaturu nego je temperatura posljedica oslabljenog imuniteta kad izlaze zubići i svih mogućih virusa i bakterija koje unesu trpajući ruke (i ino) u usta. :?:
Nije.
A moguce da je od virusa (ili bakterija). Pokupi u vrticu sve kaj ima. Stalno je smrkav.
jeli imao netko od vas slucaj da je bebi od 13mj izrasla petica?? G ima gornje jedinice i dvice, donje jedinice i sada lijevu peticu??! wtf?
mozda je to i cetvorka ali mi je nekako daleko a i dosta je debela.
Klempi su sa 15 mjeseci izbile donje 4-orke, a sad izlazi desna gornja. 3-ice jos nema.
To je cetvorka,nama je tako daleko izgledalo,al ipak je bila cetvorka :-)
dobro je. to je onda cetvorka. valjda ce joj sada i dvice izaci? da se malo popuni ta praznina do cetvorke :-)
mozda se zato budi u placu po 357 puta nocu... :roll:
Jel ima netko iskustva s eruptivnom cistom/hematomom? Ja se evo s trecim s tim upoznala.na gornjim cetvorkama.trebala bi ga zubaru vodit sljedeci tjedan.
Evo nama ce izgleda izaci gornja dvojkica.... Nateceno je i samo sta ne izviri...
Je li baš neophodno da desni budu crvene i natečene prije izbijanja zubića? Moja već tri mjeseca glođe prste i slini, a sad je počela noću gristi pokrivač i buditi se. Pomažu li oni gelovi barem malo?
nama nije bilo natečeno, samo su se vidile 2 crtice i za par dana su izašli jedan po jedan. Što se tice gelova oni su jako kratkotrajni, mislim da ti je to bacanje novaca
Ne znam jel smijem lijepit slike al zanima me jesu li ovo krenuli zubici ili sta? Nervoza je tu,slinjenje je nemoguce,grize i zvace sve sta mu dodje pod desni i onda se jos jace ljuti,spavanje ni nocu nije nesto a danju jedva par puta po 10 min.. 4mj mu je a i sister i ja smo s tako negdje prve zubice dobile.. mama mi kaze da je frendica da nije.. a on je jadan toliko van sebe
Ups evo link na sliku ne vidim da ju je digao https://imageshack.us/i/p4cPPE8Vj
Tako se i moj malac poceo ponasati sa 4 mjeseca a prvi zubic dobio sa 6. Izbijanju su predhodile dvije crtice na mesu, ne dolje bijelo kod usnice nego gore di zub izbija. Baš skužiš te dvije crtice bijele i onda čekaš neko vrijeme pa izbiju.
Nije mu baš na vrhu desni, i mene zanima što će iskusne mame reći...