Učka se čisti, kod nas više ne pada, Zamet mi je blizu! Kolačiiii?!:-) Ja sam za!
Printable View
Učka se čisti, kod nas više ne pada, Zamet mi je blizu! Kolačiiii?!:-) Ja sam za!
Ko izda - pi*da :-P
Dakle, kava svakako ostaje! A kolači....ako je za rođenje male M onda phiphy slobodno donesi!
Plan je bio da nam nova trudnica danas na kavi sama kaže. Samo ću vam pomoć malo. Drugo joj je dijete i nije bila u postupku - nego u bračnoj postelji!
Vojvođanka trudna! Drugo prirodno!
Taman sam se vratila u RI i bas razmisljam jel neka kava u planu :) bilo bi lijepo vidjet friske trudnice
Okej sad tek vidim da sam zakasnila :facepalm:
Jejja ne brini, brzo ćemo reprizu ;-)
Komadi puse, bilo je super kao i uvjek!
Oćemo kladionicu koja će prije, sad nakon kave, Argente ili Mali Mimi? :lol:
heheh ajde klađenje, ali da definiramo ulog..
ja se kladim argente!!
kavica izvrsna kao i uvijek!!!
:-D za vojvođanku!!!
I ja se kladim na Argente.
Bilo je lijepo vidjeti vas opet...i ja se kladim na Argente8-) znači trebala bi u roku 3 dana jel...
Ja ću riskirati, bolji je koeficijent :lol: i reći Mali Mimi...Recimo da bi današnja vožnja mogla ubrzati stvar :mrgreen: , a osim toga, Argente voli čekati 4, 5 sat na pregled na 4. katu pa šteta da joj se uskrati taj užitak :lol: .
mudro phiphy, kockarice stara, i ja bih tako zaigrala 8-)
Meni je Mali Mimi izgledala zrelija za porod od Argente. Zato i ja kazem da ce Mali Mimi prije roditi.
Cure pozz! Vidim da je bilo zabavno..bas mi je zao da nisam bila, ali bit ce jos kava.
Vojvodjanko cestitam na T!!
Zelim Argente i Maloj Mimi sto brzi i skolski porod... Ja se ne volim kladiti..ali reci cu Argente
Tigrice kako si mi ti?
Saljem svima veeeeeliku pusu!!!
Vojvodjanka :-D cestitam!
Vidim da su oklade padale i na moj račun, a ja još jednom koristim priliku i čestitam dragoj Vojvođanki! Vidimo se na sljedećoj jesenskoj kavici, nadam se sa još više trudnica i novih bebica! :yes::-)
Hvala curke :)
Radio Mileva mi pokvarila iznenađenje! cccc :)
Navijam za što više trudnica na sl kavici (to se odnosi pogotovo na one gore nabrojane :))
čitamo se sad malo češće........
Ok, šefica nam je u nirvani :-* pa ću evo, ja dignut temu :mrgreen:
Ajmo prijave za 28.09.2013. 17 sati u Premieru!!!!! Raaašoooo stižemoooo :mrgreen:
1.cranky
1.cranky
2.phiphy
uz prijedlog - može Zamet pa ako bude hladno/ružno Premier? (na zraku je ljepše :) )
3. tigrical
Otvorila temu bez mene!!! Hoces jecmenac??!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ja sam u bolnici na strogom mirovanju.... :'(
A ja oooopet ne mogu! :cupakosu: ni taj ni sljedeći!
mene isto nema :-(,aaaaaaaaaaaaaaa, može mijenjanje termina za onaj slijedeći vikend? 5.10?????ili 27.9??????? :*
Mene nije briga ja sam na bolovanju! Ja hocu kavuuuu! I hocu cesce! Meni pase i po noci i tako sam na wc-u...
a može i ovaj vikend, npr.nedjelja?bit će lijepo vrijeme
Nisam, nemoj :-o samo sam je digla :lol:
27. je petak ja radim do 5, a onda mi se S zalijepi ko priljepak, tako da mi to baš ne paše.
phiphy ne paše ovaj vikend, tj ne znam dali joj ne paše cijeli vikend ili samo subota?
Sneki!!!! :-*
Šefice preuzmi, meni ne ide :oops:
Mi smo se danas prvi put cijepili pa bih voljela biti doma zbog mogućih reakcija, mm ne bi bilo baš drago ostati sam s phiphycom...ako bude ovaj vikend, preskačem pa se pridružim na sljedećoj :)
Oćemo onda 05.10. u 17?
Mjesto još možemo dogovorit naknadno ;-)
Nek' šefica presudi.Meni sve paše, blaženi porodiljni!!!
Vatra, stai zitta, miruj i gotovo, šaljem ti veliki pozdrav u kbc!
05.10. je baš nekako kasno...a?
Tko može ovu nedjelju 22.09. a
tko bi rađe drugu subotu 28.09.???
Pa ćemo 05.10. ponovit...hehe
Ma jooj da :oops: smotana sam ko sajla, falila sam red na kalendaru :lol:
Da, da 28.09. ne 05.10. predaleko je to!!!!
Meni paše i 22. i 28. ;-) (a možemo i oboje pa nek dođe kome kako paše : ovisnikokavama: )
Ja mislim da i meni pase i 22. i 28.pa vi uglavite kako hocete.
meni je trenutno ideja o kavi bljaaak, ljak, fuj, al ću rado popit čaj :), mada mi ni on neće pomoć :(
kad se dogovorite, eto mene :)
aaa kavaaaaaa, 22.09. ne morem, svekru je rodjendan.. ako budete vikend iza onda bi jos i mogla :njam:
Ča ćemo?
Ako si uspijem namjestit smjenu (samo ne znam na koji datum :) eto i mene.
Pa tu se svašta događalo a ja pojma nemam.
Vojvođanka, bravo, čestititke :-D
Vatrice, izdrži! Što se mora nije teško :heart:
Ma bolje vam je 28.9. :lol:
Nisam u kbc nego u puli, zadnjih 24 sata je mi je bolje, ali sam prikovana za krevet
Cure, liipo se zabavite i mislite na mene.. :-*