Hvala vam cure na savjetima. Ja evo pokušavam dobiti dr. Alebića da čujem i njegovo mišljenej, jer dr. na SD koja me vodial ovih dana ne mogu dobiti. A moj gin. iskreno je malo zbunjen sav, pa nisam sigurna u ono što on kaže.
Printable View
Hvala vam cure na savjetima. Ja evo pokušavam dobiti dr. Alebića da čujem i njegovo mišljenej, jer dr. na SD koja me vodial ovih dana ne mogu dobiti. A moj gin. iskreno je malo zbunjen sav, pa nisam sigurna u ono što on kaže.
Mury, sretno!
Da se ove beštije od escherichije čim prije riješiš i da nam se pridružiš na Blizacima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Progesteron u trudnoći smanjuje kontrakcije, pa se zato ponekad i daje puno dulje od 12./13. tt. Svi smo mi individue i zato postoji liječnička procjena pri propisivanju terapije; Mury, ja bi ih poslušala. Što se tiče postepenog "skidanja" s terapije, ja sam prvo bila na Crinone gelu 2x dnevno, pa na utrogestanima 3x2 do kombiniranog. Istodobno su mi došli nalazi krvi iz kojih se vidjelo da su mi jetreni enzimi otišli nebu pod oblake, pa sam bez ikakvih posljedica skinuta s terapije doslovno preko noći.
Mary 123 - ti si krenula, to je sutra folikulometrija? Držim :fige: (i za proboj do Zagreba, ako bude vrijeme po prognozi)
doslo je toga da nam ni BB vise ne zna gdje je tko s postupkom pa lijepim svjezu listu.
anny5 cestitam na trudnoci! molim sve curke koje su zapisane u sijecnju da krecu u postupak da jave ako su krenule, pokusavam prekopati, ali nejde.
svim betocekalicama, pogotovo ceskim slajem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
PROSINAC 2012. (8)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH) – GEMINI
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Čekalice bete~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
valiana (PFC Prag) 28.01.
luc, (PFC Prag) 1. AID
hannah8 (PFC Prag) 29.01.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF); butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
ON-GO
1/2013 ~~~~~~~~~~
Anemona (VV)
bmaric, PFC Prag, 1. AID
Črkica, Petrova, IVF
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF)
ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
Lotta81, Vg, 1. IVF
ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
mima32, SD, 1. IVF
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
tina_julija, VV, 1. IVF
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; ljubilica, Petrova, 1. IVF; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); barkica, Petrova, IVF/ICSI; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće);
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, kruca, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, MAMI 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
A kaj mislis zast joj polako skida dozu? Jer ju skida s progesterona. Ne znam odkad ja to ne smijem napisat da ne razumijem zakaj se daje iznad 14tt? Ima to kakvo pravilo kaj nesmijem napisat? I da malo vise surfate i engl stranice vidjele bi da nije toliko bezopasan kasnije.
Beilana, draga, cemu takva agresiva!?
Svi smo mi jedinke za sebe, razlikuju nam se trudnoce, razliciti lijecnici nas vode, a i oni imaju razlicita misljenja i iskustva...
Sto se tice eng/hrv stranica, ukoliko ne govorimo o relevantnim istrazivanjima, to je sve rekla-kazala, na sto Mare41 upravo i upozorava.
A relevantna istrazivanja nisu jednoznacna, otuda i razlike u preporukama lijecnika i praksi!
izvinjavam se mare41 i maco ako ste se našle uvrijeđene
amo pozdrav! hvala na ohrbrenju... mogu ja to i sve ce biti super sutra...
samo vi lipo raspravljajte da nesto naucimo...
(isti taj post sam stavila na temu di cestitamo tikici78... super sam... :lol: )
Mary, kako ne, pod pikalicama si :-)
BB,hvala na zeljama za rjesavanja od e coli.
Cure,nemojte dizat tenzije oko mojih utrice,zvala sam i dr. Alebica,i on mi je potvrdio da je ok da sad uzimam po 2x1.Tako da mi je sada savjest cista glede utrica.
Saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba!!!
bubekice,možeš me maknut s liste pikalica moj postupak je prekinut novi pokušaj u 5 mjesec.
Bubi bravo za listu. Stvarno si temeljita. :-)
Svima saljem ~~~~~~~~~~~~ pa se posluzite kome treba. :-*
sta bi zeljkice, nadam se da ti nece racunati kao potroseni 1 postupak
Pa nisam ništa reagirala pa je odlučila da prekinemo,jajnici zakazali :evil: možda je doza bila mala jer sam u prvom postupku dobila 12 js neznam ni sama :neznam: razočarana sam!Pitala sam dr šta će pisat rekla je da će napisat kao blago stimulirano (pa sad šta to značilo).
Ti crvenkapice kako si?
željkica-baš mi je žao što je tako ispalo,drugi put će biti bolje,sigurno,samo hrabro dalje! :love2:,:kiss:
tina29 hvala ti :love2:
nisam,u petak,ali svejedno,hvalaaaaa!:-)
željkica zao mi je :love2: ako je blago stimulirani, to znaci da ti se taj postupak racunao kao stimulirani, a ne kao prirodnjak, a to nije dobro, jer prek hzzo imas pravo na samo 4 stimulirana, a ispucati 1 od ta 4 na nesto ovakvo je suludo... imaju li doktori plan za dalje?
željkica i meni je bas zao sta nisi reagirala... mora bit bolje u 5 mj. saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti vrijeme sto prije prodje... :love2:
Zeljkica,jako mi je zao. Ovo je stvarno bezveze,nadam se da ce te vratiti na uspjesan protokol
Inace, jel za amh bitno u kojem se dijelu ciklusa vadi?
Zeljkica,zao mi je:(
Vrci,nije bitan dc..
Svim parovima u postupku,cekalicama kojecega saljem hrpu pizitivnih vibri~~~~~~~~~~~~
Sretno!!
jutro svima uz kavu! ne zavidim onima koji idu radit po ovom vremenu
dodajem i kroasane uz kavu koju mare nudi. dobro jutro svima...
jutro, fala na kavici
željkice, baš mi je žao
al nemoj joj to pustiti samo tako, pa brojat će ti to u ona 4 stimulirana
Željkice, Grlim...
Cure hvala na kavi, a s ovom ponudom kroasana ste mi potaknule da odem do pekarne po jedan... :)
Hvala na kavi, ja ći ipak toplo mlijeko, a slatko, pa i kroasane ako su slatki ne mogu pomirisati :-)
Željkica, drži se, evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti vrijeme brzo prođe do sljedećeg postupka iz kojeg ćeš izaći trbušasta!!!!
I ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Joj željkice, jel imaš kakvih mogućnosti da odeš u Zg na postupak, mislim da je to što ti je dr. odredila bila preslaba doza za tvoje jajnike i onda će ti se još brojat kao potrošeni postupak a zašto? Nije tvoja greška što je ona krivo procjenila stanje
Hvala vam cure na ohrabljenju :heart: ste! toliko sam čekala taj 1 mj da krenemo ( još sam i na go) i onda ovakav scenarij za poludit :cupakosu:Äl zainatit ću se ja svima njima i jajnicima i spermićima-pokrenut će se oni jadnici jedni neće oni mene zezat ženu od ???kila :lol: i doktorima ...........i ja iz sljedećeg postupka izlazim sa svojom mrvicom-ama!!!!!!eto tako!
Puno sreće vam svima želim da mi šta prije postanete trbušaste!:kiss:
zeljkice, a lijekovi koje su ti dali ? to ce oni sve naplatit ....ako imas novaca plati lijekove nek ti ne racunaju nikakav postupak, ipak je njihova greska a cija druga ?
bas mi je zao da njihovom greskom gubimo postupke kojih samo imamo 4 :/
eto zasto ja necu u kbc , zato sto oni po svom rade ne gledajuci prijasnje postupke, prijasnji protokol i rezultat
sretno draga u 5mj ~~~~~~~~~~~
ja sam ok, u 3mj smo u postupku opet
crvenkapice, gonale sam ja platila jedino su oni cetrotide evo baš sad zivkam u bolnicu da vidim jel može šta napravit, inače ja sam dr dala nalaze od prošlog postupka al eto.......očito im privatnici idu na živce premda je meni dr P. odličan!!!!!!!!!!
željkice, je li to dobro shvaćam-
ti si platila gonale za postupak u bolnici? i oni bi ti to računali kao "blagu stimulaciju"? znači, tebi bi računali kao jedan od 4 stimulirana postupka, sama si kupila gonale, a radi greške u stimulaciji postupak je prekinut?
ja bih odmah otišla u bolnicu i inzistirala da se to ne računa kao postupak (nikakav, a kamoli stimulirani) zvala bih HZZO da ih izvjestim o situaciji...
čekaj, željkice - platila si gonale i to ti svejedno računaju kao potrošeni postupak??!! znači, ne samo da su skroz zeznuli stvar jer se nisu držali već uspješnih protokola nego ti i prikrpavaju ovu kao jedan od 4 stimulirana preko HZZO-a, a sama si nabavila lijekove???!!! i kako je to uopće moguće?? po novom zakonu možeš platiti čitav postupak u državnoj klinici, ali ne i samo lijekove! nije kao prije kada su postupci bili neograničeni, a lijekove su parovi sami donosili.
zahtijevaj da ti ovo ne pribroje u 4 postupka - sami su odgovorni za fijasko jer se nisu pridržavali protokola koji se pokazao uspješnim. i uz to - ovo nije bio blago stimulirani (klomifen/femara + koji gonal/menopur) već stimulirani, ali s potpuno promašenom dozom lijekova. svaki imalo iskusan dr ne bi smanjio lijekove s 3 na 1 dnevno ako su protokoli s 3 rezultirali s 12 js! ne daj se navlačiti! i svakako razmisli o Zg ili nekoj drugoj opciji!
Da zato šta ih oni nisu imali ( stigli su im tek 7.1) i da mi ne propadne postupak( na kraju mi je i propa) ja sam pitala jel mogu sama kupit gonale i naravno da mogu!jučer sam sva bila smušena pa nisam dobro ni pitala ali hoću probat ću se izborit.
idi odmah u bolnicu. zašto da ti računaju postupak uopće? radi nekoliko folikulometrija i nekoliko ampula cetrotida? nije bilo punkcije, nije bilo rada biologa i troškova ivfa-a, nije bilo transfera? pa za boga, kako oni to misle onda računati kao stimulirani postupak?
odmah draga u akciju.