ankaa je *iga, baš je uranila...idemo dalje..i moja će uskoro pa ćemo biti zajedno na dnu listice:love2:
mucica draga hvala na tvojim vibrama, i ja tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Printable View
ankaa je *iga, baš je uranila...idemo dalje..i moja će uskoro pa ćemo biti zajedno na dnu listice:love2:
mucica draga hvala na tvojim vibrama, i ja tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
curke moje, evo i mene sa zuboboljom.... bila sam kod zubara, sad trebam malo istrpiti jer su me upozorili na bol (pa sam se od pustog jada počastila čizmama :lol: )
od danas pijem andol 100. znam da sam trebala i ranije početi, odnosno neznam da li sam trebala, ali zaboravila sam na prve dane :facepalm:
anka žao mi je zbog vještice.... valjda nam takav grah pao... svanut će i nama
:kiss: svima
ljubi:love2: da ti sto prije prođe zubobolja..ali dobar ti je shoppingoholičarski lijek:yes:
broculla~~~~~~~~~~~~ da ti ne dođe M do subote, pa ni kasnije!
Ljubi, a za sta pijes andol? To ti je terapija ili?
Da se pohvalim pišnula sam testić :yes: i naravno da je bio -:mrgreen:..
ja nebi bila ja da se ne nadam :yes:.. Čudu.:mrgreen:
lulu-mama savjetovale su mi cure andol 100 kao jedna od pomoći za zadebljanje endića
vučice a kad je bilo sniženje - a šta da radim :lol: Zamisli da stalno koristim tu vrstu "lijekova" gdje bi dospjela
šiškica nadam se da je pokvaren test :-*
hehe :lol:moš mislit;-)
rezultat je okrutna istina :yes:
ljubilica jesi probala klopati cikle i ananasa, kažu da je to super za endić?! Ja sam počela mlatiti po svježe iscijeđenom soku od cikle i po zalihama konzervi ananasa (ostalo od T) jer mi je super pasalo poslije kiretaže, a poslije sam dobila i stručnu potvrdu iz literature da mi upravo to i treba. Očito je tijelo samo znalo :)
Inače, danas je moja draga stara gin rekla da se niš' ne brinem ak' nam se "dogodi" već sljedeći mjesec:) Vidjela je kak sam ukomirana, naravno da sam se i pred njom rascmoljila pa je nekak' prešutno dala zeleno svjetlo. Bumo vidjeli, neka samo prva M prođe, a onda šta Bog da...
broculla makni taj uložak da ne dozoveš vješticu :lol:
carmina ubijamo se u ananasu, obožavamo ga, cikla malo manje
pa kaj bu, bu!! :-)
snupi i meni je tvoj super :-)
ljubilica meni je pomogla cikla! mjesec kad ju nisam uzimala endic je bio tanji, a kada sam ju jela skoro svakodnevno (obozavam ju :kuhar: ) savrseno zadebljan :-) pa sad...mozda stvarno ima nesto u tome
vesele ~~~~~~~~~~ svima! bas mi je drago da sam vam se napokon pridruzila :love:
Vucica, hvala na vibrama. carmina, ne, baš time ju odvraćam. Po onom principu da mlijeko koje promatraš nikad ne zakipi. ;-)
Jutro curke! Kako smo danas..meni se javlja onaj osjećaj dolje kao da ću dobiti, a mislim ono, nisam se ni nadala da neću..sigurno će doći u toku dana ili do navečer. Samo mrzim te bolove, moram se naoružati tabletama.
šiškica baš mi je žao za -, a normalno je da se svaki ciklus nadamo čudu.:love2:
ljubi da smo stalno na tom "lijeku" bilo bi :oklagija: al taj shopping stvarno liječi..s tim da ja i za njega moram biti raspoložena..
broculla~~~~~~~~~ i dalje da ne dođe, fali nam novo odbrojavanje da nas digne!
carmina ma brzo ćeš se ti oporaviti, vidim ja..i opet će se stvoriti malo slatko čudo!
LISTA ZA 29.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
ODBROJAVALICE:
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro!
Aaaa...koji lijepi dan...sutra krećem za HR i jedva čekam da više stignem u južnije krajeve.
Vucica, jel vještica stiže ili piškaš testić?
Ljubi, jesi radila neke pretrage koliki ti je endić? Svaki ciklus je pretanak ili? Da li i trajanje M može pokazati da je endić tanji?
Sushi, ljubi, carmina, koliko cikle/ananasa dnevno jedete? Meni je super cikla kao čips. Izrežem je na tanko i u pećnicu 15ak min. No to je max 1 cikla.
Šiškica, baš mi je žao za - .
Carmina, ti si nam sunčeko na temi. Baš inspiriraš svojom pozitivom! :-)
19 dc a mene cice i bradavice vec bole :lol:...cim sam se vratila na listu poceli i simptomi :mrgreen:...
hvala svima na toploj dobrodoslici :-)
lulu-mama a gdje je odredište u južnijim krajevima? I ja sam na jugu..Ma ne piškim nikakav testić, dolazi vještica, osjećam..za par sati evo je.
željanasamo neka ostanu ti simptomi do kraja.
Gornjodomkama ~~~~~~~~~~~~~~ da koja objavi +, a i ostalima također ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Vučica, prvo sam u ZG, a onda ST. Ma nek mi samo malo zasja sunčeko i ja sam sretna. Hehehe
Eh da, jel bi mogla neka od vas preuzeti listu na dva tjedna? Biti ću on-off s netom dok samna putu, pa da ipak bude listica redovita. A i znate onu narodnu, tko preuzme listu ostaje odmah T :lol:
Cure - hvala na riječima utjehe!
Ljubilice - valjda će nas M uskoro preskočiti na neko vrijeme. Idemo u postupak - ali ipak se nadam best-care-scenariju - a to je da uspijemo prirodno! I ako još budu i blizanci - uf - to bi bilo savršeno - sretan kraj kao u bajkama!
Lulu- mama - ja sam se htila odjaviti na produženi vikend. Zato ne mogu preuzeti listicu - eventualno od četvrtka- ako se ne nađe drugi dobrovoljac.
Budući da ne znam da li ću idućih dana uhvatiti vremena - želim vam SRETAN USKRS! :mama:
lulu-mama ja sam još juznije, u Du. Evo meni došla M, sutra mi je 2dc..Uh, ne znam tko će nam preuzeti listicu..netko se bio i prije javio, prije nego si ti uzela listu..al ne znam tko:?:
anka i tebi Sretan Uskrs!
Ajde Vucica ti preuzmi na par dana! Ja cu sigurno imati net od utorka.
Nadam se daće do tada netko spasiti listicu. Ako nikog nema da preuzme, onda slijedeća lista slijedi u ut.
Pusa svima! Sretan vam svima Uskrs!
vucica iz tvojih usta u Božje uši :kiss:
lulu-mama stisnem 2 svježe cikle kroz sokovnik i dobijem cca 2dl gustog soka, to maznem pol sata prije ručka na prazan želudac, a ostatak pomiješam s ribanim hrenom, jabukom, malo jogurta i začinim pa si drugi dan serviram kao salatu uz doručak ili ručak. A kad mi se ne da cijediti (u biti mrzim to, pa nadrlja mm ili kći :)) pijem sok od Enciana (ima u Getrou za 20 kn 750 ml), onaj Biotin je 0,5 l=35 kn i to mi je too much! Sokovi imaju najjači efekt jer su koncentrirani, ali ak' ti paše klopati i onu iz staklenke-go for it!
I hvala ti za ovo "sunčeko" - tu se pojavim samo kad mi je roller coaster raspoloženja na vrhu, a dotle se vrtim na onom anđeoskom pdf-u, još čekam one T hormone da odustanu :)
broculla onda maši krilcima iš, iš M! :lol:
Lulu mama evo preuzet ću ja listu do utorka samo mi please pošalji na pp objašnjenje kako se barata s tim čudom ;)
uh, odlično Mucica, prepala sam se da do utorka mrtvilo.:naklon:
carmina baš tako, mašem krilcima da ju otjeram.
ali opet imam neki pritisak i grčeve lagane potmule tako da se bojim da ne djeluje.
cijeli dan sam pospana, kao zombie se osjećam, vjerojatno od promjene vremena.
Vucica :love2: žao mi je što je vještica ipak došla, al sad u nove pobjede, ja ~~~~~~~~~~~ i dalje pa nek bude ovog puta dobitan ciklus :*
Cure nadam se da ću se snaći sa listom :) dat ću sve od sebe da budm točna i na vrijeme ;)
svima :*
broculla tek sad vidim iz potpisa... Mi još ne smijemo, tek je prošlo 12 dana :(
A mogle bi otvoriti neko zajedničko odbrojavanje... prije ljeta :)
Jutro cure!
mucica ajde super za listu, mislila sam na kraju i ja uskočiti ako baš nitko ne bude. Ma nadala sam se da će M doći, stvarno nismo pratili ovaj ciklus..ali idemo daljeee..:-*
broculla nadam se da ni danas vještica nije došla!
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~ ljubičicama koje su još u gornjem domu, a naravno i svima drugima! Sad odoh pravit kolače!
LISTA ZA 30.3.2013
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE:
Šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
mura ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
piki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
broculla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
ODBROJAVALICE:
Peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Mucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
MAMI 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
lulu-mama ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
HelloKitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro drage moje :*
Evo i moje prve liste :-D nadam se da je sve na mjestu ;) ako nije ispričavam se i popravit ću sutra
Vucica draga moja još jednom žao mi je zbog M :love2: ali glavu gore i u nove pobjede
Svima, a posebno ljubičicama, šaljem puno preduskrsnih ~~~~~~~~~~~~~ da nas sve ugodno iznenade plusićima
a sad odoh i ja peči kolače :*
Mucica :-D za listu!
Meni od simptoma i dalje samo bolne grudi, još me ništa ne šarafi inadam se da ni ne bude!
Ako već mjesec ljubavi (veljača) nije bio uspješan možda nam zeko pomogne!
Sretan Uskrs svima koji slave!
Pozdrav curke,
Pozdrav s mora... Naravno, pao i morski keks :-D
Vucice vjestica ne odustaje :love2: jedva cekam kad cemo joj dosaditi i nek nas ostavi vise
Lulu mama do prosle god mi je endic bio super, gledala sam starr nalaze, al od rujna od kad sam krenula u mpo i puste pretrage, ni endic vise nije bio kao nekad, 4.8mm?!?!? Pod stimulacijom cca 9mm.
Cijeli zivot nemam neke obilne menge, 2 dana lije ko iz kabla i onda moze vec manji ulozak
mucica:-D za listu! Ja i anka se pratimo..idemo dalje, naravno!
ljubi znači uzivas na morskom zraku..neka, fino se opusti..samo prakticiraj keks dijetu..
piki ~~~~~~~~~~~~ da ne dođe!
kakvo je stanje kod tikki, mure? a šiškica?
Napravila 1 kolač, sad radim drugi..Potpisujem piki, nadam se da će zeko nekome u gornjem domu donijet +!!!!
Vucice, vrijedna si!
Mi smo sami na moru ali imat cemo kosaricu za posvetu, fini rucak (juha, purica i mlinci). Kolac-kupila strudlu pa cu ispeci, neda mi se ubijati za 3 dana. Al zato danas orada njami!!!!
Samo uzivanje!!!!
Zenice moje, uzivajte sa svojim najdrazina
ljubi a moram udovoljiti mm..on obozava slatko, pa tako i kolače..ručak ti je super, :njam:.. Samo uzivaj draga!
I naravno neka se svi odmore i fino provedu sljedeće dane...:-* zene!
Vucica :love2: novi ciklus nova nada draga...
Mucica bravo za listu...ako budete trebale pomoc ja sam nekoc stavljala listu pa mogu usokciti ili pomoci ;-)...
Sretan Uskrs sviima koji slave!
Neka nam zeko u gnijezdo donese pluseke, a za Bozic pod bor dobijemo mirisne smotuljke :zaljubljen:
Bok cure,
kuham i pečem uz pomoć mojih velikih klinaca, ali sam vam se došla javiti.
M još nije došla, ali jutros sam radila test Clear Blue compact i minus k'o kuća. :-(
Moram priznati da sam se jako ubedirala, ne znam zašto, ali umislila sam da mi je mučno.:lol:
Koje sam sreće sad, idući ciklus će mi plodni dani uletjeti dok sam na službenom putu.
A valjda idem jednom ili dva puta godišnje. :twisted: Bad luck.
Carmina, bilo bi baš lijepo jedno zajedničko, čim prije.
Vucica, biti će više sreće drugi puta.
Svima želim + za Uskrs! I puno čokoladnih jaja naravno.
Hvala Mucica!
Dosta je bilo kuhanja, vrijeme je za klopu:mljac:
mucica hvala za preuzimanje liste :-D
broculla vucica šiškica anka :fige: da slijedeci ciklus bude bas taj!
lulu-mama ljubi carmina jedem u prosjeku po jednu srednju ciklu u dva dana...nekad vise, nekad manje. obicno onu iz staklenke ili mi mm smiksa sok (meni gora varijanta, ali navodno efikasnija). endic mi je u par ciklusa kada ju nisam uzimala bio 8mm, a nakon sto sam se pocela sopati 14mm. pocela sam ju jesti jer sam tu ideju procitala ovdje...nastavljam dalje s eksperimentom :bouncing: a planiram isprobati i jos koji savjet s foruma. imam i dobro iskustvo s vrkutom&maruljom i reguliranjem duzine ciklusa...ali nisu mi pokrenule ovulaciju u tih nekoliko mjeseci koliko sam pila prije startanja s klomicima. to je valjda bilo previse za ocekivati
evo jutros lh trakica negativna, a 15.dc...izgleda da nece biti nista od moje O ovaj ciklus...ali jos koji dan cu se nadati :štrika:
uzivajte, lijepo se odmorite i puno vibrica za nove plusice :heart:
Drage moje nek vam je ovaj Uskrs plodan i rodan!:fige: