Bravo mucica! Savrseno. Ljubi bebicu i odmaraj.
Isvetica, pakuj se i pravac odmor u vilu medarevo. Ja sam ti na donjem katu.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Printable View
Bravo mucica! Savrseno. Ljubi bebicu i odmaraj.
Isvetica, pakuj se i pravac odmor u vilu medarevo. Ja sam ti na donjem katu.
Mucica, čestitke i ovdje! Tvoj porod zvuči primamljivo! :)
mucica,još jednom čestitke!!
mucica čestitke!
Mucuca cestitke na bebici
S2000, pedijatrija? Nadam se da je sve u redu?
Mrvica zeza s vagom i papanjem, inace sve ok. I moram priznat da mi dobro doslo malo mira od starijeg. Doslovno pa odmorim malo.
Miš mali
Mucice, evo tek sad vidim da si rodila. Čestitke do neba!!!:-D:-D:-D Danas je inače rođendan MM, zato se i javljam tek sad.
Freya, čestitke i na tvojoj princezi!!
A što je sa Apsu? Nisam uspjela popratiti.
Ja sam još u komadu.. Uhvatila me danas strasna energija, prevrnula sam stan naopacke, izribala radijatore (to je bitno jer sam potrosila 2 i pol sata na ciscenje neceg sto se ne vidi ali ja osjecam da je tamo :roll: ), sve sam ulaštila i sad se nadam da sam se dovoljno gnjezdila i da cu snest jaje :)
Apsu, ajde koko! :-) mora biti sad skoro
Apsu, :coffee:.
Vodenjak pukao u 2, voda krvava , umrla sam od straha i krenula odmah u bolnicu.. Dosla otvorena 1 prst bez trudova, sad su na 3-4 minute, umirem, vec sam slaba i nadam se da necu jos dugo :(
Zasto je voda krvava? Drz se, ide to ... jos malo i beba dolaziii :)
apsu super da je krenulo...
još malo i držat ćeš svog mišića :-)...
javljaj šta bude :-*...
Apsu,Apsu!!!!:-D
Apsu :love:
Nadam se da sad već držiš smotuljak u zagrljaju!!!
Ako ne, puuuuuuuuuno snage želim!!!
Moje maleno čudo je stiglo na ovaj svijet u 8.15, ima 3650g i imali smo skroz prirodan porod , ako zanemarimo epizotomiju :) ljubim vas sve koje ste bile uz mene , idem se maziti :heart:
Ajme,6 sati poroda:-D Divota!
Čestitke na bebi,samo se vi mazite :)
A jeste brzi! Cestitke i mazi bebusku!
Cestitke Apsu...bome ste sve brze....da li jos netko krece?nema ginger vec duze da nije i ona krenula ...
Apsu cestitam!!!!!
Čestitam Apsu :)
Apsu, čestitam puno puno!!
apsu čestitam :-*
Link za čestitarenje: http://forum.roda.hr/threads/83540-A...07#post2546907
Pa nitko nije otvorio cestitke za freyu7
Joj joj, odoh ja...
isvetica, jesi se naspavala?
Ja sam do neki dan imala slicnu situaciju s curama + moja upala sinusa (koja je trajala tjedan dana)
I onda sam ja osla spat u boravak,a ostavila muza da pazi njih dvije i bas me briga tko spava u kojoj sobi, je li plakao, piskio ili bio zedan :mrgreen:
Mislim da cu tak do poroda, jer radjati totalno neispavana mi bas ne zvuci privlacno...
Mislim, padala sam s nogu od iscrpljenosti...
ja već neko vrijeme spavam u boravku, točnije od kad sam počela kašljati, pa nisam mogla ležati, nego sam spavala sjedeći
u neko doba noći dobauljam u boravak nakon prvog hodočašća na wc, pa piti vode, pa opet wc, pa insomnia...
bome i moje BH kontrakcije postaju sve bolnije
do sad sam ih osjećala samo kao stvrdnjavanje trbuha, a sad bome boli prilično
a definitivno mi nije još vrijeme :-/
pregled imam tek 21.1. i to mi je zadnji kod ginekologice, a onda ću u bolnicu
Cestitam Apsu, divno :-)... bebica se sigurno vec smjeska svojoj duhovitoj mamici...volite se i sve najbolje zelim.
Cestitke Apsu!!!!!
ja doma stigla danas
Cestitam Apsu!
Nisam se naspavala, organizirala sam si mamu da ih preuzme sedam dana dok je na praznicima da skupim snagu i ocistim kucu, sutra putuju, a ja na spavanac! Biti ce mi cudno bez njih, malo sam i tuzna, ali u ovom stanju ne mogu radjati, bit ce im lijepo s nonom.
Pozdrav
Nesto utihnula tema...nena valjda bolova...hehe
Meni danas bas tako neki dobar dan zapoceo,valjda zato kaj sam cak i spavala nekoliko sati u komadu....pa mi je odmah sve bolje....beba se doduse gura i rasteze me do jakih bolova al to je nista jel prema onome sto me ceka....gledam prognozu stalno i nista od snijega do daljneg pa me i to malo tjesi...lakse doci do bolnice kad nema snijega....apsu kako je bebica i ti ? Sad me zanimaju svi detalji svih poroda....izludit cu do termina koda mi je prvi porod....bas nisam normalna..:-)
Sinoc napravila setnju od nekih 2 km pa navecer me ledja ubijala....mislila sam da cu zavrsiti u bolnici....danas sam ko nova opet....nece nista biti prijem termina....jos ovaj tjedan i drugi da izguram i onda nek krene van.....samo da nejde posljje termina....to cekanje iza mi sve zivce oduzme....u ponedjeljak moram na pregled pa cemo viditi koliko smo se podebljali....pozdrav svima
ja sam jutros imala 3 opako bolne kontrakcije
nisam imala tako jake kontrakcije u prošlim trudnoćama, ali osjećam da ovo ipak nije ono pravo, tako da me nije strah
al da je nalagodno dok traju, bome je
PObogu,svi neki ekspres porodi. Sad vam zavidim 8-)
Čestitke svim novim majkama,vidimo se na dječjim forumima i onima o dojenju :lol:
mene rasturaju prepone....
a kontrakcije su mi najjace predvecer i po noci, po danu puno manje
cesto su u kombinaciji s nekom menstrualnim boli
i ja se sve nadan da se otvaram ovako skoro pa bezbolno, he he
rahela, pijes mg?
ja sam prestala s njim kad sam bila punih 36tt i par dana nakon toga su se pojacale kontrakcije i grcevi u nogama...