Bemu, sad vidim hiperlink :D
Hvala jos jednom!
Printable View
Bemu, sad vidim hiperlink :D
Hvala jos jednom!
sasa izgleda predobro, svaka čast!
preko neta sam naručila. nisam ni taj na linku. samo sam išla staviti link na koju foru je to uže.
zwow75:
10 - one arm weighted (6kg) squat (jedna ruka pa druga ruka. ukupno 20)
20 - low jacks
1 - push up
30 - dragon lunges + side kick - mjenjat noge
20 - low jack
1 - push up
10 - weighted (6kg) side squat (bučica do stopala) and twist (bučica iznad glave i zakrenut se) - jedna strana pa druga, ukupnp 20
20 - low jack
1 - push up
3 takve serije na vrijeme
Prijavak: willow je macka i pol :-)
Ja sam danas tatianu za lower. Mislila sam jos ubaciti ovaj gore zwow koje je inesica isto stavila, ali nije bilo sanse.
Mozda ga sutra ujutro odvalim. I nakon toga rest do ponedjeljka. Osim ako ne budem gletala na gruntu. Al to je pimplavo i staticno pa se ne racuna. :-)
:naklon: a i svima kaj vam treba pola kartice da nabrojite kaj ste vježbale....majke't ja sam tek išla na youtube studirati kaj je to jumping jack i sve ono..ono "sjedenje" uz zid ...itd....
:coffee: danas "samo" trčanje za djecom po kvartovskim parkovima - od 11-17.....od toga 3 sata hodanja...jel se to računa? :roll:
Ccccc, za ovaj puta ti priznamo :mrgreen:
čuj. meni ti ovo sve izgleda pre-genijalno.....al..vi ste za mene tak-i-tak genijalke :mrgreen:
dočim kod mene trenutno ovo dvoumljenje: sad je 22h pa ne znam bih li peglala, čistila kuhinju, radila klopu za put sutra...oprala kosu....složila veš ili odvalial neki trening....:-P
u biti 8-)...sad se smijem sama sebi ...od silnog cjelodnevnog multitaskinga sad osjećam "krivnju" da nisam već napravila i par čučnjeva neg tu čitam :lol: hihihih (sori, neću više):-P
Canaj :lol:
ja prijavljujem dvodnevnu pauzu, grlobolju, zlovolju i popi.ditis :mrgreen:
Danas je muz vidio par (muz i zena ili cura i decko :D) kako rade sklekove kraj auta. Svaki kraj svojih vrata :mrgreen:
Aj da cujem, koja je?
Canaj, jednom se oprasta! Vjezbanje u 22 je meni tesko, to ti priznam. Uvijek gledam uglaviti u normalan dio dana. Ako sam na GO, onda dopodne. Kad radim poslijepodne. Djeca se ili igraju ili pogledaju zli crtic :mrgreen: ili ak bas ne ide, cackaju malo po ajfonu :lol:
Nisam ja , auto mi je na popravku (a muž niti u binilu ne bi sklek napravio).:mrgreen:
ja sam danas odradila bobov izazov , ali ne najbolje ( nisam uspjela odraditi sve u zadanom vremenu , ali obzirom da nisam radila lakše verzije nije tako loše ). http://m.youtube.com/watch?v=ajrOOTr...%3DajrOOTrH6oc
Nisam ja , auto mi je na popravku (a muž niti u bunilu ne bi sklek napravio).:mrgreen:
ja sam danas odradila bobov izazov , ali ne najbolje ( nisam uspjela odraditi sve u zadanom vremenu , ali obzirom da nisam radila lakše verzije nije tako loše ). http://m.youtube.com/watch?v=ajrOOTr...%3DajrOOTrH6oc
odvaljujem na ovo sa sklekovima :lol:
kavofob, pop..ditis je vjerojatno posljedica nedostatka endorfina :-) hoće to tako kad te nešto izbaci na par dana iz rutine. Zato ćeš sljedeći trening sto posto razvaliti :-D Meni je danas dan odmora,sutra se nadam otrčati,ako se uspijem izgubiti na sat vremena iz kuće, s obzirom na to da u nedjelju krstimo bebolinu i bit će promenada u kući cijeli dan. Ima li netko kakav recept za nedoživljavanje živčanog sloma uzrokovanog cjelodnevnim posluživanjem rodbine (Normabel sam već pripremila :x ).
aries, kaj da ti velim, ja svoje zato još nisam krstila :mrgreen: dobro, ne baš zato, ali ni ideja okupljanja rodbine nije pomogla
Nisam ni ja lol
Ja danas prenjela cijelu biblioteku iz jedne sobe i drugu. Starije djete nazicalo da dobije svoju sobu. I jos izabrao a za svoj raj zeli radnu. Pa sad igraliste postaje radna, a radna njegova.
Sve u svemu se nateglila, sto knjiga sto ormara.
U jednom trenu smo bili u West Gate i vidjeli Willow, pisem da zna ko ju je napao ispred Muellera. Jer nije skuzila da sam ja.
Mrtva sam idem spqvati. Sutra se sele atolovi i kreveti.
ma skužila sam, ali sam jučer bila kao da me netko opalio mokrom krpom po glavi :lol:
dezorijentirana od puta i umora
i vidiš, mogla sam te pitati hoće li biti rasprodaje, ajd pošalji mi na pp 8-)
uglavnom, konačno sam si kupila novi badić :-D
a inače što se tiče slika, ovdje sve neki fit komadi, onako djevojački mršave cure u formi 8-)
za naše prostore poprilično netipično
Bliski susreti :D
Ja pobjegla u pauzi od kise i istrcala 6.5 km!
Sad sam mirna :)
ku kuuuu,samo da se kratko javim,nastancale ste 3 strane a samo 2dn nisam bila on-line....
animirat sestru je teze nego sto sam mislila,ja sam sinoc samo 100 cucnjeva i 100 jumpin jacks odradila jer trcanje za 3je djece me umori..( 1 moje i 2je od sestre)...
idemo na kupanje 2x dnevno,dosta plivam, malu s rive umacem u more,ne znam ni ja koliko sam ju puta tako bucnula pa sam to kontala ko' dobar dead-lift sa 11kg! :))))
prehrana?odoljevam silnoj junkozi koje je odi puna kuca....
ja danas zwow 75 za 14.25 i standardni 56. malo me bole koljena. kao da skripe. od čega to dodje
Morala sam ovo prokomentirati. Nabavila si ja uže za preskakanje iz intersporta koje čak broji koliko puta ga okreneš. I znam ja da sam kao mala preskakala uže ko luda i su se susjedi žalili na mene, nisam birala ni vrijeme ni mjesto- skakala-skakala...... i mislim si ja kako sam maher u tome (prošlo 20 godina). Majko moja. Pokušavala sam jedno petnaest minuta a onda, nakon što mi je špaga lupila po ušnoj školjci da sam zvijezde vidjela, tlak mi se dignuo na 300 i od onda nisam više skakala nit imam želju. :preskaceuze: Ko voli nek izvoli. Ne i ja.
Optimisticna :lol:
Sasa, nemam ti pojma od cega bi bilo...
Inesice, Zhang, koliko cesto vi ubacite tabata trening?
prijavak za jučer... 30 DS L1, D3, ipak odrađeno :)
i danas me skoro pa više ništa ne boli :)
30 min Yogillan i planiram predvečer brzo hodanje
sklekove ne mogu ni doma a kamoli kraj auta ;-)
evo odradila i ja 30DR. Točnije pokušala uz vrištavog Malog. Prekidala sam 4 puta. Kad ode spavat onda ću još nešto dodatno. Ne nam kako vi vježbate uz svoje jednogodišnjake, ja ne mogu nikako. Izbezumi se kad počnem skakti.
Bravo ninik!!
Prijavak za jucer: uspjela 2h brzog hoda (dosla kasno s puta).
Prijavak za danas: 1h brzi hod + 1h prsno plivanje (u vrlo hladnoj vodi, bas je zahladilo more).
odradila svoje 30 daYS 2 LEVEL - sutra još dvojku pa prelazim na 3
umorna sam i zadovoljna
žuljam dvopek i kad završim odo u krpe :drama:
Odvalila 6,5 km,taman sam si u zen fazi,spremna za sutrasnju navalu rodbine :-D
Covjece, kako smo sve aktivne! Bravo, cure!
Posebno onima koji tek uce klingonski i ide im super.
Aries, negdje smo tu po kilometrazi danas :)
Idem ti vidjeti average pace :kompetitivka: :D
odradila i danas :)
dan 4!!!
sva sam si ponosna!
Dok mi se koljeno ne oporavi prijavljujem danas samo kratki program: 50 sklekova, nešto vježbi iz jillianinog kick boxinga, 100-tinjak trbušnjaka...