-
anka, meni su trakice do sada uvijek pokazivale sto se zbiva - ako su tamnile bilo je ovulacije (vidjelo se kasnije na uzv ili po progest.), ako nisu nije je bilo...no ja pratim samo uz njih+sluz, a vidim da je tebi graf sasvim dobar za sada... nadam se da su trakice u krivu :)
-
Gou ljubi,gou ljubi :rock:
mravak,:love:
anka,:fige: za uspješno ulovljenu O,neka to bude-to!
Šiškice,bravo za odluku,al navijam svejedno da do mpo ni ne dođete i da vas prije razveseli plusić!
Sandra,di si nam? :pivo:
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i big kiss!
-
sinoć je fasovao, a bome će i večeras :storma: :lol: (samo da se dovučem kući s posla i da ne krepam od umora)
anka javljaj novosti o testićima
-
pišite sutra 2dc, stigla M nakon 8 dana spotinga..
-
Ah - cure ništa mi nije jasno. Danas mi T pala ekstremno!! A imala sam sve naznake ovulacije - ovulacijsku bol itd. Sve je nešto čudno - a ovo mi je 3. ciklus nakon postupka - pa već se trebalo sve izregulirati!!!! Uglavnom nastavljamo keks dijetu, a šta bude bude.
Da - jučer LH i dalje snježno-bijeli. A ako ovo bude anovulatoran ciklus - bit će prvi u dvije godine.
Šiškica :love2:
-
Siskica :love2: vec ovaj ciklus idete na brdo? ~~~~~~~~ za bracu ili seku
Anka neznam sta bi ti rekla! Sta je sa sluzi, sisama? Jel ti to sta govori? Samo vi nastavite s keks dijetom, nece skoditi
Meni sinoc vec svjetlija Lh trakica al zato me sad desni jajnik ziga svjetski, sise-0 bodova. Keks je pao pa sad kaj bu, bu.
-
-
lista za 20.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
-
Hej, curke, pozdrav od mene!!!
Nisam dugo bila ovdje, ali vas redovito pratim. Šaljem pregršt pusa i ************************************************** **************** i javljam da nosim curicu!!:zaljubljen:
-
bravo peony ako ti znas spol onda ne sumljam da i meni dr ne bude rekao za dva tjedna!
-
Peony divnooooo....:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
-
Peony čestitam na curici !!! :klap:
Sushi meni je danas 2 dc....prijavila sam ali ti je promaklo....
ajmo cure jedan plusic
-
Peony,čestitam na curici!! :zaljubljen:
-
Peony, bravo za curku purku :zaljubljen:
-
Znači sad smo samo Sushi i ja u gornjem domu...Ja mislim da će moja večeras ili sutra...a ti Sushi hoćeš piškati ili?
-
mravak i šiškica ajme zao mi je, nisam vas upisala danas :( zurila sam ujutro zato da lista ne bude tek navecer i eto... ispricavam se i ispravljam sutra, no hard feelings
peony cestitam!
ljudi posvadjala sam se sa svojim ciklusom, opet me zeza...lh trakica je bila pozitivna 23.dc, nakon toga poceo mi po svemu tipican drugi dio c, a zadnja 2 dana eggw i opet ful pozitivne trakice, radila sam ih zbog te sluzi. pms me pustio...kao da sam se probudila u 14.dc :zbunj: inace mi je problem sto ne bude o pa ni trakice ne tamne, ovakvo duplanje mi se ne dogadja... vec sam sama sebi smijesna, poludit cu :gaah:
-
naručena sam u četvrtak ujutro na "brdu" :yes:.. krećemo :yes:
-
šiškica ooo pa brzi ste, super :) sretno!
-
Sushi bome i tebe zeza ovaj ciklus
Meni i danas pozitivna lh trakica
Siskice sretno na brdu
-
Jutro cure!
Šiškica sretnoooooooo i da što prije dođete do svoje mrvice!
Prijavljujem 1dc...točna kao urica. Što je najbolje, nisam u bedu..:raspa:
Ništa od kupanja ovaj vikend.
Sushi tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
-
lista za 21.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
-
vucice a steta...al bar je tocna, a sada u nove pobjede :) sad sam se sjetila...jeste napravili onaj sgram? i da, kupanje? :-o ti si skroz na jugu? ufff a ja upravo jutros razmisljam o otvaranju sezone grijanja
anka jesu jos uvijek bijeli? vidim da je temp i dalje niska...
zigzag gdje si nam nestala, sta ima kod tebe? jel pratis kad ti je o?
meni test jutros negativan, od m ni traga za sada :cekam: razmisljam o ponovnom pokusavanju mjerenja bt sa slijedecim c...
-
Jutro koke
Vucice sad u nove pobjede. I ja razmisljam o sezoni grijanja, bas mi je hladno
Meni je graf pokazao O na 14dc. Sad da li smo pravilno pokrili nemam pojma.
Inace, mislim da me nesto hvata-jedva gutam :-(
Odoh u berbu, tipkamo se kasnije
Uzivajte
-
Sushi nismo ga napravili, za to moramo u St, jer ćemo ga radit privatno. Budemo, al ne znam kad..nemam zivaca za ništa zbog trenutnog stanja. I da, kupanje, ja sam u Du..more je još 24 (prošli vikend je bilo super more), a i danas će bit i fina temp. zraka.
Obozavam ovu klimu, tako da sam se odvikla one kontinentalne..
Ljubi odmah čaja i meda..ima tih viroza, sad će krenuti. Ja baš idem pojesti sladoled..8-)
-
Sushi uhodavam se na grafu fertility friend i nije mi još označio ovulaciju, jučer mi je bio pozitivan LH test, al ne osjećam nikakvo probadanje, šta sam inače znala osjetiti...uglavnom zabavljali smo se sinoć i jutros pa smo valjda pokrili ovulaciju.
Vucice imam osjećaj da si u nekoj drugoj dimenziji kad govoriš o kupanju i sladoledu, ovdje u zg sam davno zaboravila na to :)
-
Zigzag~~~~~~~~~~~~~~~ za pokrivanje O...vjerojatno bi i meni bio sok sad doci gore kad je vec hladnije..ajme, kad dodjem kod svojih u Slavoniju, pa bude ona magla, brrr...ovdje toga nema..
-
jutro curke... nudim jednu nedjeljnu :coffee:, čaj, nes
Ja sam prekrasno prehlađena, boli me grlo samo tako :cupakosu:, mislim da će se uskoro i nos začepiti
Uglavnom, meni i danas pozitivna LH trakica i to fajn, skoro kao i kontrolna, nikad tako nije bilo, trajalo bi plafon 2 dana. Ili s trakicama neš nije u redu :lol:
Bitno da mi pokrivamo te dane, mm presretan, ja više ne mogu. Imam osjećaj da sam kao stroj, želim onaj stari, neopterećeni keks :psiholog:
-
Joj ljubinadam se da ces ozdravit brzo, grozno je bit bolestan a pogotovo se jos keksat tako..
Ja sam zadnjih par ciklusa ful napaljena kad je O..dobro mi dodje..;-) Kolegice koje su prosle muku zvanu pravosudni, rekle su da se nisu keksale mj, kod mene to ocito nije problem..:lol:
-
lista za 22.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
odbrojavalice:
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
-
-
Bok cure! FF kaže da je O bila prije 3 dana, a meni je prije 2 dana bio pozitivan LH i to tamniji od kontrolne crte, možda se FF malo prenaglio :-)
Sushi možda da ponoviš test? ;-)
-
Tako je i meni, na dan oznacene O na FF, LH neg., a od sutradan i nadolazece dane pozitivna trakica... Sad ga znaj.
-
Sushi - ajde daj ponovi test! Navijam ~~~~~~~~~~
Meni se na kraju ipak pokazao pozitivan LH-test (odnosno za nijansu svijetliji od kontrolne crtice - tako to biva kod mene kad je O blizu).
A definitivno mi je O bila 15dc- cijeli dan me je pomalo bolilo, a navečer sam imala očajne bolove s lijeve strane pri svakom koraku, a najviše pri ustajanju. A i cike me bole na dodir od tada - dakle O-bol i cice-bol su se vratili na staro - 3. ciklus od postupka. Ja happy što se toga tiče - ali do sada mi je O bila više-manje 12dc - i graf nikada ovakav. A dobro - svjesna sam da ne može sve biti cakung pakung. 8-)
Izgleda da je nešto u zraku - nije slučajno da nam je svima nekaj u ovome ciklusu pobrkano - za koji dan otvorit ćemo višestruko odbrojavanje - Sushi, Ljubilica, ZigZag, ja i sve druge curke koje ciklus također zeza!!!:mama:
-
lista za 23.09.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
zigzag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
-
krojachica dobrodosla, napokon nisam vise usamljena gore :)
hvala vam svima na vibricama...al negativan je opet nakon 2 dana, sad :cekam: mengu
zigzag, ljubilica i anka a sto vam je sa sluzi? ona je najbolji pokazatelj, a i najvazniji faktor za zacece koji mozemo pratiti... o se dogadja na njen zadnji dan, kad je najobilnija, a slijedeci dan je nagli rez - nema je vise.
-
Ajoj, meni jučer, dakle 23 d.c. lagani lagani spoting, blijeda smeđa mrljica, koja mi obično bude 2 dana prije M.
Ali inače sam ko vurica svakih 28 dana, a kud je sad krenulo tako rano.
Cure jel još nekome M tako neobično počinje, 2 dana prije lagana smeđa mrljica, onda dan prije nula, ono baš ništa, i onda tek dan iza krene ful.
Tako je meni u zadnje 3 godine. Mislim da mi je ranije kretala bez te mrljice 2 dana prije.
Mrzim to jer se svaki puta ponovno nadam da nije možda implantacijsko jer stvarno bude tako minimalno i iza toga ništa.
Da je nizak progesteron, vjerujem da bi bio kontinuirani spotting bez prekida sve do M.
Uh, uh, uh!
-
Kad smo kod O i trakica i lijevo i desno: ja sam u ovoj zadnjoj T taj mjesec ovulirala dva puta. Sa oba jajnika u par dana razmaka..
Nakon prve O nisam više pratila trakicama ni ničime jer je to bilo to a ono kasnije na uzv - iznenađenje!
Ali eto, uzalud mi oba jajeta..
No eto, događa se i to tako da ću nadalje pratiti cijeli mjesec
Ljubučicama držim fige!
-
došla sam vas pozdravit i posut sa malo prašine,možda sad ima veču djelotvornost pred kraj***************************************
************************************************** *********************!!!
majuška tek sad vidim potpis,draga žao mi je jako,ali budi hrabra i drži se!! :love2::kiss:
sretno svima i nadam se da čete nas uskoro razveselit sa puno novih plusiča i odbrojavanja!!!
-
Sushi bila je egg white na dan kada sam mislila da je prije O, a ispao je dan O, al nema veze, pokrili smo i taj dan 8-) Možda da se ipak prebacim na intenzivnije praćenje sluzi :yes:
Anka super je šta sa takvim simptomima ne možeš fulat O ;-)
Jedva čekam odbrojavanje :-)
-
Jutrooo!
Kavica je skuhana, poslužite se!
Nema me baš, mm stigao napokon doma pa uživamo.