hehe
Robinu sam spremna svašta oprostit.
Neka pećine u krevetu, ako je ravnopravnost u životu :mrgreen:
A neću ni čitat članak, ja sam svoju sliku stvorila, lol.
Printable View
ako bi glazbu gledali sa feminictickog stajalista, bome bih mogla sve glazbene idole moje mladosti pod tepih... :mrgreen:
tako da ja ... iskljucim sklopku razumijevanja teksta
Meni su antologijski ovi stihovi od Olivera Mandića.
čak se mm sprdao da će nam to biti za prvi ples na vjenčanju :lol:
Nije za nju, nije za nju
Covek ko ja da je ocima pije
NIje za nju covek ko ja
Za nju je tip da je psuje i bije.
To mi je već onkraj osobnih granica :lool:
Ja sam navikla na crnjake,pa...8-)
Ova je isto onako, kao ispovijed žrtve zlostavljanja
http://www.youtube.com/watch?v=erW0--_C0I4
A joj jeste udarile crnjak po Gabi, ovo bi onda bio nastavak pamtim samo sretne dane
Ali ja je baš volim, draga mi je :-)
ma ok je gabi, ali mi je uvijek smiješno kad čujem tu pjesmu.
Ma znam, ja Arsena baš zbog toga smislit ne mogu, iako je odličan kao umjetnik, ali ono, bla..ne volim ga.
A meni ova stvar zove ljeto
smooth ovo naravno nije orig video, ali fora :lool:
originalni video mi je super, vi ga vjerojatno možete vidjeti, ja ne zbog grr geme
evo jedna kombinacija super home-made spota i Gabi
http://www.youtube.com/watch?v=PovrLZOFh2M
Ja pak obozavam Arsena.
Meni Arsen ima prekrasnih pjesama, ali se u zadnje vrijeme malo ofucao.
Ma i ja ga cijenim kao umjetnika, to što je on pisao, komponirao, ne mogu reći ništa, samo šutjeti i reći skidam kapu, ali ga ne volim kaočvojeka, za mene je on papak, ježi ga, koliko god bio odličan umjetnik.
Ova pjesma je predivna.
Tko je taj Predin, moram malo ići googlati i youtubirati, totalno sam out sa našom domaćom scenom...
Premlada si da bi ga znala... Mislim da sam već stavljala link - Lačni Franz: http://www.youtube.com/watch?v=A0CcEmShMW0
ALI Predin nije samo to. Danas više piše glazbu za kazalište, bar koliko ja znam.
šafran, bivši frontmen lačnog franza.
znaš sigurno, ne može biti da ne znaš :mrgreen:
meni je on strašno zgodan.
a lačni franz jako volim.
Praslovan
:sing:Citiraj:
Kdo je tebe Praslovan plavati učil,
da si preplaval tisto rusko reko
in se v mojih genih naselil.
i još uvijek non stop pjevušim onu koju sam prije postala pjesmu, sad me već opako nervira :lool: :sing:
A jesam, otvorila sam taj link, ali nisam upamtila ime, sad se sjećam, blink, blink..
Što se tiće Arsena, razumijem što govorite, ali ja to ne mogu baš nekad tako lako, moja teta je od rane mladosti prijateljica sa Zdenkom Vučković, pa ono, naslušala sam se prićai o Kesoviji i Arsenu i tak, možda zato što me to od djetinjstva prati, pa imam osjećaj kao da ih i ja znam sve osobno...jest možda malo glupo, ali šta da radim, ali velim kao umjetnik, nemam šta reći osim sve naj.
Pa evo Cvijeta da me ubiješ ne mogu se sjetiti, moram malo ići posurfati i poslšati par pjesama, nisamtako mlada kvragu, morala bi ga onda znati :mrgreen:
Ali ima još nešto, baš sad razmišljam, ja one umjetnike koje volim po umjetnosti koju stvaraju, volim znati o njima i privatno, pogotovo kad je glazba u pitanju, jer ipak je ta glazba proizašla iz njih, intimno, često, pa se njihov život reflektira i kroz glazbu, ne znam, meni je to ipak povezano. Ok kod glume možda ne toliko, ali kod glazbe, mislim da je.
Recimo oduvijek mi je Čorba bio odbojan, tako mi je bio odbojan da ga nisma mogla lgedati, imao mi je nešto totalno perverzo u očima, nešto sirovo, životinjsko, šta ja znam, nsam ga mogla gledati, pa evo baš tu saznam o njemu par crtica pa sam išla malo i surfati, pa ima nešto u tome, čovjek koji stvara glazbu je sam glazba.
a ja ne znam, čorba, momo kapor ...
neke jednostavno ne mogu otpisati, zaboraviti, valjda zato što bih s njima morala i dio sebe izbrisati. jednostavno, došli su u tom nekom razdoblju kad stvaraš sebe, kad se formiraš kao osoba...jako važnom razdoblju...i ostale su dio mene. dio mog odgoja, ajmo tako reći.
Za Kapora se slažem (Foliranti :heart: mi prvi padaju na pamet) ali Čorba mi se nikad nije uvukao pod kožu, ni kad je bio mlad. Nije mi ta glazba vrijedila ni ona popularna 2 dinara druže... A našlo bi se takvih bendova iz čitave ondašnje juge. Bilo ih je punooooo... Neke smo voljeli, za druge nismo marili (svatko je imao svoje liblinge), ali nekako mi se čini da je općenito kvaliteta glazbe bila bolja nego danas (starimo :mrgreen:).
Ma ja ne bi htjela pokvariti ovaj lijepi topic sa nekom teškom filozofijom, malo me povuklo, pa ono, ali glazba je glazba i mogla bi se složiti sa Peterlin, ali hej stara pa sjeti se samo Amy i Nirvane itd.. da sad ne nabrajam, ja mislim da mi ipak starimo :mrgreen:, a i Anasti je fakat postala par dobirh stvari novih, neki lijepi novi ritmovi i zvukovi, fakat nije loše i još par njih, ne mogu se sad sjetiti iz rukava, ma ima i danas dobre glazbe, samo je moža više lupom treba tražiti :mrgreen:
a evo jedno kontroverznog umjetnika i ful kontroverzne stvari
Falco - Jeanny
Opićen tip i opićena glazba, voljela sam ga i žao mi je što ga više nema.
I ja sam ga voljela, moj njemački je znatno napredovao zbog njega :mrgreen:
pa i Jeanny II odnosno Coming home mi je super bila...
ah predin :heart:
eh cvijeta bas si podsjetila na praslovan, predivna stvar.
i meni corba nije nikada bio nesto. i prije nego sto je cetnicki prolupao, mi je riblja corba bila nekako sirova, zenskomrzeca... nije mi uopce sjeo.
bajaga mi je bio puno simpaticniji, mada njegova glazba onako malo koketira sa kuruzom, ali on je onako djelovao kao fin momak :mrgreen:
Da, da to je nastavak na priču o Jeanny, samo što su fanovi ostali zbunjeni jer im nije bilo jasno jer on nju stvarno koknuo (ne u stvarnom životu), ili nije, ili je to pokajanje i oporavak iz ludnice ili nešto treće, uglavnom do danas nije poznato :mrgreen:
Opet ta kuruza, ja još uvijek nisam baš najbolje skopčala to o kuruzi :lool:, Svimbalo daj malo pojasni pleas :-)
Kako ne kuzis? Pa to ti je rock s americkog srednjeg zapada, Sweet Home Alabama, al ne u izvedbi Killdozera. :lol:
Aaa super mi je ta stvar, odmah si me sjetila one romantične komedijice istog naziva sa Reese Witherspoon, baš mi je bio simpa.
Ok, ok sad kužim, ali moram priznati trebalo mi je malo vremena da skužim i ovo, klik, klik, dok se kotačići pokrenu, sreća božja da postoji internet:mrgreen:
Nikad čula ovu obradu od Killdozera, ja sam onda definitivno kuruza fan:mrgreen:
Evo onda i za nekuruzne i kuruzne fanove obje za dobro jutro :-)
Killdozer
Lynyrd Skynyrd
ne znam jeste li ga spominjale now that the magic has gone i druge njegove
outlines su mi genijalni sa rain again
volim i ja domaće - drama
Mara Pogibejčić
http://www.youtube.com/watch?v=XNSKKOaHVFY
a kako je tek ovo dobro!
oh, pa poznajem i ja jedne pogibejčiće ! hehe :love:
U zadnje vrijeme sam baš u klincu zbog stanja (da ne kažem s.anja u državi), zbog ružnih stvari koje se događaju dragim ljudima, totalna depra me pere, pa evo jedna prikladna:
http://www.youtube.com/watch?v=oM1Tibqm9rs
Optimistica samo za tebe:heart:
Marck Antoine - Amor
Nadam se da će ti se svidjeti:-)