I mene. Baš sam jutros objašnjavala za doručkom zašto mi je to puno draža sportska vijest.
Printable View
Meni obje vijesti drage.:mrgreen:. Ne bih umanjivala jednu drugom.
Ne želim ništa umanjiti, samo mi se čini da taj Mirjanin podvig nije dobio dovoljno pažnje. Općenito i u mojoj kući.
Pa to obično bude tako kad se poklopi više super-događaja..Citiraj:
taj Mirjanin podvig nije dobio dovoljno pažnje
Mikica svakako zaslužuje naklon.
Slazem se za sve postove o Mirjani. Ovo je velika stvar.
godine kosjenka, godine. sad mi lako promakne neka utakmica.
Nama bude super gledat utakmice, dođe i moj tata i baš nam je to dobar đir.
Rukomet jest brz i zabavan, samo ga je po mom mišljenju, previše. Prečesto je svake dvije godine i za svjetsko i za evropsko. Svake godine veliko prvenstvo, nema iščekivanja.
ajme, mi smo bez glasa ostali jučer, djizs, m je glavu sa jastukom pokrivala, ne moš to, one zadnje dvije minute sve živce ti popiju :mrgreen:
a mirjana lučić...svaka čast rukometašima, ali njen uspjeh... zna netko gdje se moze gledati meč u četvrtak, protiv serene?
Ma Mirjanina priča je sasvim druga kategorija od rukometne. To je baš nešto iznimno.
Miću ne podnosim uopće. Nikad nisam bila u stanju slušati šta on lupeta. Jednostavno bih utišala do kraja.
:lool:
Ne bi mi bili mi kad ne bi barem malo popljuvali...
mene vuče sad malo guglat zašto se ginger ne sviđaju :mrgreen:
al nema veze to. danas sam pod dojmom mirjane lučić. mislim, imam dovoljno godina :D pa se sjećam kroz maglu to kad je nestala i pobjegla u ameriku. danas sam se prisjetila priče. to je stvarno strašno. tko zna koliko ima takvih pacijenata od roditelja.
mislim, i taj ante kostelić. gledaš kako ti se djeca lome. nikad neću zaboraviti onaj strašan pad janice u st moritzu i njegovu izjavu u stilu, ova sezona je izgubljena. sjećam se da mi je to bio totalni šok.
a opet, vjerojatno janica i ivica ne bi mijenjali te svoje živote. a opet, kako će ih mijenjati kad ni ne znaju za drugo.
ma pustite mene, uvatilo me :mrgreen:
Opet navijamo. :coffee:
Ujutro u 6:30 h slijede svi popjevci o debelim guzama i kakanim pelenama, koje sam osmislila u zadnje dvije godine.
Zuta a da se odselis iz zgrade u kucu? Nek ti to postane cilj. Zivjet ces znatno ugodnije.
zutaminuta, još barem 10 minuta ćeš morati patiti :) produžeci.
Ovo treba čut i doživjet.
Zbilja ne kužim gdje živite?
Ne nužno ti Cathy, za tebe znam.
Općenito i retorički pitam.
Ja sam u centru, u zgradi sa stodeset stanova, trg ispred, sve okolo zgrade, nekoliko kafića.... I nitko, baš nitko ne urla, pjeva, puca...
Ništa, apsolutna tišina.
A znam da ljudi gledaju utakmice.
Gledala sam i ja.
I žao mi je kako je završilo :-(
Nemam ništa protiv navijanja, dapače nek se ljudi vesele barem tome.
No u blizini stana (100 m zračne linije) je kafić u kojem se uredno gledaju tekme. Posebno živo je tijekom toplijih mjeseci kad se gleda vani na terasi. Proslo ljeto sam se doslovno bojala nasih pobjeda na nogometnom prvenstvu. To se uredno zavrsavalo pijankom do svitanja, gromoglasnim urlikanjem Thompsonovih i Bulicevih pjesama, pa potom onih iz doba Pavelica. Onda bi nakon toga krenuli sa prekodrinskim cajkama. Jednom su oko 2 h ujutro i cigani trubaci svirali na cesti! Kad su vec bili toliko pijani poceli bi se svadjati, a nakon toga bi redovno izbila i tuca, medju tim istim "navijacima". Onda bi dosle 2-3 marice, potrpali bi ih unutra i odvezli. Bilo je tu i zena i muzeva. E tad bi susjedstvo konacno moglo zaspati. Do iduce tekme... tj. pobjede. Kad bi izgubili, svi bi se pokunjeno pokupili doma do ponoci.
E to ne kuzim...
Naletim ja na ovu temu, a danas mi je aktualna :)
Navijaci "Rijeke" stizu u Zagreb u golemim kolicinama.
Po vec osvojen pehar u Maksimir!
Naravno da sam bila na prosloj utakmici na Rujevici. Svo navijanje je bilo posve kulturno. Bilo je puno i djece i zena. Bila je i moja kci.
Navijati se moze i fino, ali bez buke- ne moze :)