s tobom je i dalje sve ok. jednostavno ne reagiramo svi jednako na svaki lijek... drugacija stimulacija mozda ispadne puno bolja. ne brini se,glavu gore bit ce sve ok
Printable View
s tobom je i dalje sve ok. jednostavno ne reagiramo svi jednako na svaki lijek... drugacija stimulacija mozda ispadne puno bolja. ne brini se,glavu gore bit ce sve ok
:love2:
Pozdrav iz sunčano praga. ♡
Nisam dugo pisala...Posle pobacaja u osmoj nedelji trudnoce,bili smo ponovo u PFC bolnici na ubacivanju zaledjenih embriona,ali beta je bila negativna.
Isla sam tri puta na postupak u godini dana,ali donacijom jajnih celija,pa me interesuje da li neko zna koliko se puta smijem podvgavati terapiji?
Koliko vremena treba da prodje od postupka do postupka?Hvala unapred!
leeloo, lijepo te čitati, bravo za dečkiće :klap: :zaljubljen:
AAL6, sretno u Pragu
Lana77, žao mi je :love2: Između postupaka par mjeseci stanka.
svima velika pusa i sretno :kiss:
Je Sejla..napokon se i nama ostvario san ♥♥
Svim mojim dragim Čehinjama samo da pošaljem puuunoooo:love2:
AAL6 sretno u Pragu i neka ovaj postupak bude dobitan i uzivaš sa veeelikom bušom kao ja sada:klap::klap:Sretno draga i da nam uskoro javiš veeeeliku betu!!Uzivaj u Pragu!!!!!!
leeloo, iskrene čestitke :zaljubljen:
lana, meni su rekli bar 3 ciklusa pauze s obzirom da sam u 45. mlađim curama možda daju veći razmak između postupaka.
Cure...
Danas mi je 16 dan ciklusa i procurila sam. Bila sam na Gonalima i prekinuli smo postupak zbog slabe reakcije na njega. Da li je normalno da sam već procurila ili da idem doktoru? Boli me i maternica i jajnici, sve me boli :(
Kada možemo opet na postupak obzirom da nisam ni došla do punkcije, samo sam prošla stimulaciju?
Hvala, na podršci. Uživali smo u Pragu, sad čekamo ......
Po toj logici bi smo imali pravo...ali koja drzava EU ima sta je pruzala Češka?
mozda provjeriti s fertilityfrend??
ali opet sta je s nas parova koji imamo zamrznute embrije u Češkoj?mi se ne mozemo samo tako prebaciti u drugu drzavu...
Cure i dečki, prvo da vas sve pozdravim!
Molila bih sve vas koji ste od 10. / 11. mjeseca 2013., tj. od kako su nastali problemi sa Češkom i HZZO-om, išli na postupke u CZ preko HZZO-a ili upravo planirate, da mi se javite na prv. mail: bvranic@gmail.com
Znam da je još uvijek stanje sa postupcima preko HZZO-a isto, ali su mi potrebne najnovije informacije, pogotovo od nekog tko je u "žaru borbe" sa HZZO-om ili tko je već bio na postupku preko HZZO-a po novoj odredbi.
Drage moje, evo i mene opet na ovim stranicama. Nakon prvog neuspjesnog ET u decembru prosle god, nakon 3 ciklusa, evo me opet na estrofemima i pripremama za Prag i PFC......
Ide li neka od vas u 4mjesecu uPrag?
Pozdrav svima,
zanima me na koji mail se javite dr.Mardešiću.Slala sam mu mail na onaj sanatorium@pronatal.cz,ali mi ne odgovara.Ima li neki drugi mail?
Inna, probaj na pronatal@pronatal.cz, javit će se Marina ili Ksenija.
Pozdrav svima, ja isto imam problem sa neodgovaranjem na mail. Poslal sam prosli tjedan 2 maila u PFC i Mirni i na kliniku i nema odgovora :( vec sam u brigama. A na prvi mail koji sam slala prije 2 tjedna su mi odgovorili u roku od 5 min.
hejla, i meni je Mirna odgovorila odmah na prvi mail prije desetak dana, a na zadnja 2 ništa (jedan prije 5 dana, jedan jučer)...
inače pozdrav svima! ja se dugo nisam javljala na ovaj forum, svašta nam se iskompliciralo od statusa u potpisu. mi smo probali postupak jednom jer je suprug imao 3 spermija. u međuvremenu se to pogoršalo i na nekoliko spermiograma je bilo nekoliko spermija, ali nijedan živ. Sada nam preostaje samo postupak s doniranim sjemenom. Obzirom na komplikacije s hzzom možda se uputimo slijedeći mjesec u pfc o svom trošku.
ispricavam se sto upadam na temu, ali imam pitanje...
dola zasto TESA/TESE nisu opcija kod vas? mi se isto trenutacno borimo s novim saznanjem - svega nekoliko spermija u ejakulatu, ali predlozena nam je biopsija.
Evo da javim da se je Mirna jucer javila na moj mail a danas opet ne odgovar, ocito je guzva kod njih :)
bubekica, radili smo u zg biopsiju i nije bilo materijala za smrzavanje, vec tamo nam je doktor rekao da je donacija jedina opcija, ali u kbc rijeka su nas "nagovorili" da probamo postupak s tih nekoliko spermija koji su se u tom momentu pojavili...sad su zadnja tri spermiograma u zadnjih godinu dana sa spermijima koji nisu zivi ( i to desetak njih). imam osjecaj da smo zapravo gubili vrijeme...
p.s. javila mi se mirna iz pfc :)
Ja sam Mirni poslala mail isto prošli tjedan, nakon nekoliko dana ne odgovaranja zvala sam ju i rekla mi je da je vidjela mail ali da doktorica nije stigla pogledati moje papire, tako da potvrđujem da im je užasno gužva.
Evo i ja sam ih uspjela dobiti :)..još jedno pitanjce...jel netko bio u hotelu Inn u sklopu sanatorija i kolika je cijena?
zdravo.Javljam se po prvi put na vas forum i nadam se da cete mi pomoci za potrebne informacije.Planiram ivf u Pronatal.Cekam samo na odgovor gosp.Danice za potrebnu papirologiju.inace radila prvi ivf u Bahceci i totalno razocarana s njihovim radom. diagnoza nam je azoospermija.molim ako tko ima iskustva sa ovom klinikom i s njihovim cjenovnikom sa obzirom da snosim troskove sama
zdravo tin.jeste li isli u kliniku i kakvo je iskustvo. i mi planiramo ubrzo jer smo i mi oko 4 god u nekom iscekivanju a ova mi se klinika cini sasvim ok
Pozdrav,
http://upload.slike.com/slike/2014/0...405_214237.jpg
I kod nas je dijagnoza azoospermija.
06.02.2014. smo bili u Pronatalu na konzultacijama kod doc.Mardešića.
15.03.2014. bili smo na AID-u,sada čekamo...
U sklopu klinike je hotel,cijena prvog noćenja je 70 eura,svako slijedeće noćenje je 60 eura.U cijenu je uračunat doručak.
Sve je prekrasno,čisto,ugodno... TV,free WIFI.Komunikacija na hrvatskom i engleskom jeziku,susretljivi.
U klinici sve ide ko po traci.Sve lijepo izorganizirano,sve lijepo objašnjeno,jako ljubazno osoblje(mislim,tako bi i trebalo biti,ali mi nismo na to navikli,pa...)
Sve u svemu, mi smo oduševljeni sa svime!
Nadam se da sam barem malo pomogla,sretno!!!!!!! :-)
:lol:
Oprosti,
zaboravila sam napisati da je link slika cijenika koji smo dobili u Pronatalu.
Ako još mogu kako pomoći,samo reci. :-)
nismo išli pošto naša županija ne snosi toškove umjetne oplodnje, inače smo iz FBiH, pa smo se prebacili u drugu županiju..istrošili smo se kad sam bila na postupku u sarajevu u bahceciju koji nije uspio..slali smo meil u kliniku gdje radi dr.Mardešić, kad se mi odlučimo rekli su da dođemo sa nalazima samo da s enajavimo oni bi osigurali i smještaj..slala sam ja meil i u kliniku PFC međutim oni su nam rekli da sa diagnozom azoospermije mala je stopa uspjeha(svega 5 % ) (a kod moga muža je kriptozoospemija -jako mali broj spermija), a iz Pronatala su nam rekli da me mogu reći ništa za stopu uspjeha sa ovom dijaggnozom dok ne vide nalaze..pa evo čim se srede kod nas papiri idemo i mi za prag
Hi! Nova sam na forumu. Zanima me je li itko isao u prague fertility centre i uspio?!
Ja sam bila tamo po prvi put,a imala sam 4 neuspjela pokusaja u drugoj klinici prije. Iscekujem rezultat pa sam poprilicno nestrpljiva. Vracena su mi 2 osmostanicna embrija plus smo koristili embrio gen. Treba mi pozitivnih iskustava!!!! Hvala
Susy ovako odokativno od 2010. kad su se otvorili na našem forumu ima desetak PFC beba...
uključujući i našu :)
ja imam tri!!!!sretno
a imaš i statistiku klinike za 4 godine unazad...
http://www.pragueivf.com/cs/o-nas/
u desnom stupcu "Výroční zpráva 2010,11,12,13"...malo google prevoditelja i to je to...
Susy, prije 2 mjeseca stigao i nas mali PFC bebac i to smrzlic, nakon 12 godina pokusavanja drugdje! Vrlo pozitivno iskustvo. Prvi ICSI nije uspio, ali drugi FET je :)
Žabac draga, čestitke od srca, veseli me tvoje javljanje :zaljubljen: :love:
Susy, dobro nam došla i sretno za ovaj postupak :-)