Iva777 hvala ti puno, a isto želim i tebi :)
Printable View
Iva777 hvala ti puno, a isto želim i tebi :)
Ej curke, evo krenula sam sa pikanjima za ivf
sutra mi je 8 dan pa ćemo vidjeti šta će reći kada je punkcija
zanima me dali ste dobile anesteziju ili ste popile normabel i ketonal?
Možeš tražiti anesteziju samo im moraš reći na zadnjoj folikulometriji da te upišu,ako imaš više folikula bolje sa anestezijom da se ne patiš...sretno
Hvala na odgovoru! joj neznam šta bi radije
Na lijevom jajniku 15,16,16 a desni 13,13,12
9 dan mi je
Kaže doktor da je to super, pa ćemo vidjeti
u pon ili utorak punkcija
Meni ih jucer nije ni brojao... Samo je rekao brojni folikuli. Jel se to kome desilo?
Meni uvijek zapišu na papir koliko imam folikula, tebi nisu ništa napisali?
koji ti je dan?
Pa i meni su zapisivali prošli ivf. Bio mi je 5. dan al sam morala ići jer mi je 7. bio u nedelju, iako me i sad naručio za nedjelju. Možda mi tad kaže broj. Baš mi je čudno bilo... Ništa zapisano, samo komentar brojni folikuli.
čudno, možda jer je peti dan
mislim da će ti u nedjelju zapisati , mora
javi uglavnom
Pa danas su 13mm al mu se svejedno nije dalo brojat :) ma samo nek ih ima :)
Bila sam jučer na punkciji i danas sam nazvala labos i kaže da ima oplođenih i
da u petak dođem na embriotransfer sa suprugom!
Dali su vama isto tako rekli da ima dosta oplođenih ili su vam rekli broj koliko ih je oplođeno
i zašto treba ići ponovo moj muž samnom ?
Zbog potpisa i odlučivanja koliko ćemo vratiti?
Meni nisu ni a rekli osim dođite tad i tad s mužem i ponesite vode. Muž mora potpisat papir sličan onom s punkcije... Malo bzvz... Sretno!
ja sam ih pitala šta se događa sa mojim jajnim stanicama pa mi je rekla:)
e da vodu moram, jer treba biti pun mjehur jel?
to sam i mislila da treba doći ali ok
hvala laine
Da, da pun mjehur, ali ne prepun :)
Ponesi vode jer ne znaš kolko češ čekat dr. pa da ne trpiš dugo :)
ovako sam napuhnuta a kamoli da još trpim :)
lagano cu pijuckati vodu i čeketi i čekati :)
Cure ,kako su prošli transferi?
Na ET su mi vratili 2 šestostanična ! :ghug:
i sada čekam 12 dana :):coffee::raspa::fige:
Odlično,sretno!
Hvala
laine kako ide sa postupkom?
Evo čekam transfer. Od 12 ih se oplodilo 10 ali 7 ih se razvija za sada. U srijedu (5.dan) transfer pa ću vidjet šta je ostalo. Za sada je sve super, da ne ureknem :)
I moram pohvaliti sve na SD, ne znam što se dogodilo u proteklih 6 mjeseci ali ovaj put su svi bili extra ljubazni i voljni davat informacije.
Kako je kod tebe?
Kakva su vam iskustva s Dr Baumanom? Naručeni smo kod njega na konzultacije (ali u privatnoj poliklinici). Ne znam nista o njemu, osim sto su mi iskočili neki negativni Članci pa sam stvorila neku losu sliku, ali se nadam da sam u krivu...
Oooo super, držim fige da ih bude puno :)))
držim fige za srijedu :)bit ce sve super
i meni je bilo super, svi ljubazni , normalni, sestre super!
ja sam nekako jako dobre volje od početka pikanja do sada a nadam se da ce i tako ostati !!
ja sada čekam betuuuuuuuuuuu, malo sam nastrpljiva ali se dobro osječam
javi kako je prošao ET
Meni je doktor Bauman bio na folikumetriji cijelo vrijeme i na punkciji
Ja sam jako zadovoljna sa njim, uz to da sam imala sto pitanja i nisam znala jel cu lokalnu itd.. neodlučna sam bila
ali ima stvarno strpljenja i lijepo sve objasni, i punkciju je super odradio
gle, ja to ovako gledam meni može biti super a tebi ne, a i uz to ima svakakvih ljudi
sa različitim karakterima!
vidjet ceš na konzultacijama :)
ja sam čula dobre stvari o njemu
Sretno cure!
Paulina, je li imate smrzlića?
Evo ja sam prošla minimalno 10-12 postupaka na kod dr.Baumana i mogu samo reći pozitivne komentare.Otvoren za dogovore,jednostavan a najvažnije stručan.Nadam se da će te i vi steći takav dojam...sretno i javi kako je prošlo
Ako sam dobro shvatila, tu folikulometrije i punkciju odrađuje doktor kod kojeg se zatekneš, a ne doktor s kojim sve dogovaraš, jel tako?
iva777 kakva je situacija kod tebe?
Tinka_31 evo cekam 1 dan ciklusa joji ce bit danas ili sutra po mom izracunu.u svakom slucaju sutra sam na sv.duhu na kontrolnom pregledu kod doktorice pa ce mi odrediti terapiju...kako si ti? U kojoj si fazi?
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Čekaj, doktorica ti još nije odredila terapiju? Ja 7.10. idem po lijekove i meni je odmah ispisala šta trebam koristiti i da joj tek 6. ili 7. dc dođem na prvu folikulometriju
A inače sam isto u isčekivanju m koja je još jučer trebala doći, bojim se da će mi sve poremetiti kako ne dolazi :/
Paulina, koliko ste imali js, kakvu stimulaciju? Koliko imaš godina, kakve su vam dijagnoze?
Puno sreće ~~~~~
Draga Paulina, od srca ti želim da za 8 mjeseci zagrlite svoje dijete.
Ali tuga i očaj me hvata kad vidim da u našim bolnicama rade stimulirane postupke u kojima mlade, zdrave žene dobivaju nekoliko jajnih stanica i jedva neki embrij za svježi transfer. Embrija za kriopohranu u bolnicama rijetko da bude. Ako tako prolaze parovi u kojima je žena mlada i zdrava a muškarac bez osobito teške dijagnoze, kakve su onda šanse za dijete onih parova gdje žene više nisu tako mlade, gdje žene imaju dijagnozu i/ ili se radi o teškom muškom faktoru neplodnosti?