Joj Žuži i ja bi svoju m tako rado pomaknula za dva - tri dana, jer ako mi dođe prije 5-tog onda čekam drugi ciklus.
Evo ja pečem kolač, pa dok se hladi krema skoknula do vas.
Printable View
Joj Žuži i ja bi svoju m tako rado pomaknula za dva - tri dana, jer ako mi dođe prije 5-tog onda čekam drugi ciklus.
Evo ja pečem kolač, pa dok se hladi krema skoknula do vas.
hvala cure na dobrodoslici :-)
danas mi je 21 dc
lijepo mi se sve provedite na doceku..nadam se da cu do NG imat automatsko objavljivanje poruka..ovako imam osjecaj da pricam sama sa sobom
Dobro jutro, drage moje :heart:
Kavica je poslužena, ima i pokoja palačinka za one koji ne stežu remen :)
Ovčice strpi se još malo, probaj biti što aktivnija, pa će se brzo skupiti broj postova dovoljan za automatsko objavljivanje.
I evo, danas mi se graf ponovno penje prema gore. Nadala sam se malo većem skoku, da će skočiti opet na 36,9 - al bolje išta, nego ništa :mrgreen:
Jutro!
Znala sam da će Tayla biti ujutro na Rodi. :-) A vidi ti nju, grafić skače gore! :-D
Srećo
tu sam ja, jutarnje dežurstvo :mrgreen:
Kako si mi ti jutros? Danas si u ljubičicama :-D
Joj, raste temp, raste... samo da ostane gore... da uđem s plusićem u 2014.
E mislim da osjetim trbuh lagano. Tješim se samo time da sam i u 1. trudnoći osjetila isto. :unsure: Jadne mi žene, čime se sve zamaramo... Teško nam je. Cijeli mjesec podijelimo u faze, stalno nešto očekujemo... Nisam imala psihički ispad ovaj mjesec, a s druge strane, znaš što radim... Inače sam impulzivna i radim na tome da se smirujem, pa čak i kad krenem živčaniti, prisilno se smirujem. Možda sam tako odradila i psihički ispad PMS-a! :lol: Ipak, ne vjerujem u to jer kad me uhvati, protiv toga ne mogu, to je totalno nekontrolirano.8-)
Danas sam u Gornjem domu! :yes: :dancingfever:
Baš sam jutros dok sam išla na posao razmišljala o tome koliko dugo mi zapravo traju ovih 2WW, koje se sve faze izmjenjuju tijekom tog realno kratkog perioda. Nade, iščekivanja, razočarenja...
Stvarno smo posebno snažne i jake, jer treba se znati s tim nositi i boriti!
P.S. Ne znam šta temp i grafikon žele, al grudi mi žele iskočiti iz grudnjaka. Baš su otekle, narasle, tvrde..
:lol: Mogu ti reći i da je fino, nisam baš navikla na to :lol:
lista za 31.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Morgen! :tele:
Srećo,Šiškice,welcome u gornji dom i sretno drage moje!
crna-ovčice,dobro nam došla i što prije otišla na trudničke teme!Nadam se da ći biti ugodno dijeliti svoje simptome i svakodnevicu s nama!Kaj se postova tiče,dok nabereš desetak,objavljivat će ti se automatski.
kudri,jesu prošli udarni dani? :aparatic:
HelloKitty,super za briseve!Nadam se da ti je danas malo bolje!:love:
Tayla, :rock:
A moje cice zakazale ovaj ciklus...tek sad me boluckaju al to je 10% od inače...koga vraga..tak mi je bilo par ciklusa nakon spont.,al se unormalilo.Pa me sad ovo čudi.
Moje su bogme lude, stvarno vam govorim da nije samo da mi se pričinja. MM je ko' malo dijete :facepalm::joggler:
I tako su mi jednako buknule ljetos kad je bio spontani, nažalost.
Žužy vidim da je počeo graf rasti. Jutros sam ti ga baš škicnula i iznenadila se kako je ravan. Al evo leti, leti u visine :)
Žužyić hvala ti! Ej, koliko imaš godina? Zbog nicka mi se činiš, hm, nešto starija. :lol: Daj me razuvjeri, vidiš da ti tepam... :-)
Tayla,svakak ti :fige: da nam uljepšaš malo ove naredne dane jednim plusekom!:-D
Ma,gradim ja autoput s vremena na vrijeme s tim grafićem...al uredno naletim na neki tunel il vijadukt i skrenem s puta.Odnosno strovalim se u provaliju...:ban:
HK, bravo za nalaze! Sretno u siječnju, sretno!!! :peace:
Sitna su ti slova u potpisu! Ah! :lol: A i ja pitam gluposti pored zdravih očiju, no dobro, nosim naočale... Nemoj mi uzeti za zlo! :lol:
strpljena-spašena..evo skupljam postiće :-D i nadam se da sam uspijela uvalit grafić u potpis bez obzira što ne ovaj mjesec pauziram od mjerenja tempice
Drage moje suborke,
Sretna nam Nova godina!!!!
Da se u najranijem periodu preselimo na trudnicki podforum, a zatim i na uzrast 0-6 mj :) I to sve u ovoj godini (nadam se da ste na Prcnju docekale ponoc) ;)
Ljubim vas i volim!!!!!
lista za 01.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Veeeliki X na HK!
Drage moje,želim vam Sretniju Novu i neka nam bude plodna,rodna i zdrava!!
:pivo::pivo:
Ja nisam dočekala na Prčnju,al sam se probudila tamo...
SREEEEEEEEETNA NOVA!
U ponoć sam skoro zaplakala, zaželjeh svim trudilicama bebicu! :-D
Bile ste mi u molitvama jučer cijeli dan... Puse svima
P.S. Sinoć me bolio trbuh. Nećemo o lošem.
tayla dip i spotting na 10dpo? me like :fige:
sretna vam nova ... da vam se ispune sve želje i da se sve skupa ubrzo preselimo na trudnice
Jutrooo!
Evo da skuham kavicu u novoj za sve.
Sretna Vam i uspješna nova.
Moj je spoting krenuo, tako da ništa ovaj mjesec a ni od postupka ništa do drugog ciklusa.
Jutro, drage!
Mami, hvala na ranoranilačkoj kavici. :-) Žao mi je što crvena armija OPET dolazi... :cry:
Pinkicu me boli trbuh, pinkicu, a grudi su malo osjetljive. Miriše na PMS, ali nadamo se da nije. Svi simptomi M. mogu biti simptomi T., to sve znamo... Heh! Nije gotovo, dok nije gotovo!
Glavno da sam ja gore u ljubičicama!:-D
Sretnaaaa Nova trudilice moje! :heart: Želim nam svima sretnu godinu, punu ljubavi i bebača :-D
Nadam se da ste se lijepo provele na dočeku.
Dip je bio, samo me muči što se nekako nije baš visoko temp dignula nakon toga. A spoting je bio fakat, dvije kapljičice smećkaste... :fige:
Strah me još samo sutrašnje temp. Padne li, sve će mi biti jasno....
Curke,
sretna Vam Nova i nek bude bolja od prošle!!!!! :pivo:
Tayla & Žužy - grafovi su vam mrak! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami - k vrapcu da morate čekati idući ciklus za postupak :ban:-
Možda budemo koji dan skupa u Petrovoj i budemo imali priliku za druženje! Mi čekamo O, a od 21dc krećem s pikanjem! Dakle - još malo se družimo na Odbrojavanju i onda gibam ja u postupak No 2.
Nestrpljiva Anka hvala na dobrim vibracijama. Baš i ja gledam Žužykin graf, stvarno joj dobro izgleda :fige:
Ja se tješim što ne osjećam onu PMS bol u trbuhu. Sutra je 14 DPO, ako temp ne padne, imam se čemu nadati. Joooj :-D
Želim ti svu sreću u Novoj i da postupak broj 2 bude uspješan :fige:
Tayla, draga, baš mi je drago zbog tebe, stvarno navijam da to bude to i da ovaj put bude sve u redu!:-)
Mene, pak, trbuh malo bolucka. Ja se tješim time što nisam bila agresivna ovaj ciklus, a svaki budem. Najozbiljnije. Ipak bih radije da me trbuh ne boli. I da se ne zacrveni, na kraju krajeva - NIJEDNOJ od nas!:-D
Srećo hvala ti, nadam se i ja svemu tome. Ne želim se previše pustiti, da se ne bih prejako razočarala. Ali moram priznati da se nade bude.
Zna li itko zašto mi pregnancy monitor na FeFe nije obilježio implantacijski dip, odnosno zašto ga nije prepoznao kao takvog?
Kako bi trebalo izgledati da ga je prepoznao ili zar bi nešto trebalo pisati? Naime, ne znam odgovor, samo se interesiram. :)
Ne znam ni ja točno. Samo sam primjetila surfajući da nekim ženama koje prate temp na FF, on označi (flag) trofazni graf, implantaciju i sl.
Ubija me ovo iščekivanje dotične M. Tako bih htjela ubrzati stvar ili još bolje, kad bih barem imala nekakav uređaj kojim bih mogla vidjeti što se događa u mom tijelu! Kakav mi je endometrij, što smjera... :lol: A jesam luda! Tek je četvrtak, i to jutro... Očekujem je najranije u subotu. Ja bih se tada testirala, ali vjerujem da će me dotična preduhitriti... :cekam:
Ja sam išla po test i na staru godinu :lol: srećom ljekarna nije radila.
Tako sve da hoću, najranije se mogu ujutro testirati (ako želim s prvim jutarnjim urinom). Danas mi je 13 DPO, još sutra i onda je očekujem preksutra.
Onda nam držim fige objema! :fige:
Evo još jedne zanimljivosti: svaki PMS mi se jede slatko, ono zamiriše čokolada negdje, u trgovini je vidim, već je nema, pojedem u roku od odmah. Uopće mi se ne jede slatko - u ovo vrijeme napominjem. Ali ova trbuhobolja sve pokvari, sve nade... :ulje:
Pa ne mora ništa loše značiti trbuhobolja, uvijek se govori da su simptomi slični.
Zašto ne mjeriš temp, Srećo? Mislim da je ona stvarno najbolji način. Ovako već znam da se nemam čemu nadati padne li upravo sutra temp.
lista za 02.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Ženice moje, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće!
bubekica,znaš kaj u vezi nane?
Tayla, mjerila sam u 7. mjesecu i to mi je super stvar, to iskreno mislim. Ali... Ema nemirno spava, ne želi u svom krevetiću biti pa je uzimam kod nas, to već nije mirno spavanje. S druge strane, već 4 noći više je ni ne stavljam u njen krevetić, cijelo vrijeme je kod nas pa odspavam 5-6 sati u komadu, što je preduvjet za mjerenje BT. Možda da ipak krenem s tim, ukoliko mi bude trebalo, hihihhi!:-) Nadam se da neće trebati... Držim se toga da nisam bila agresivna i nemam volju za slatkim. :-D