Naravno da nije, ono malo ruma u glazuri nije moglo nis napraviti hahhaha ...
Printable View
Naravno da nije, ono malo ruma u glazuri nije moglo nis napraviti hahhaha ...
Sad ce me sve trudnice htjet udavit, ma mrva mala ruma, ni mrav se ne bi opio od toga ;)
Definitivno je radler kriv ;)
A mozda cak i svo ono pjesacenje po kljuca pa odlazak do wc pa vracanje kljuca...
Cranky tamo idemo samo kad neko treba rodit ubuduce pa da se naseta kako spada... ;))))
Jos najbolje da trudnice ne jedu kolace di ima ruma i piju radlere pred porod! Cool i smireno! Puse od mene i cicoljupca!
Ako će nam se Tigrical i mali cicoljubac pridružiti - stižem i ja! Hmmm... možda malo prerano?! :neznam:
Prerano...
Šta Snekice mi ostali nismo dovoljna motivacija da ti dođeš na kavu?
A daaaaj! Dok tebe uspijem vidjeti mali će krenuti u vrtić! Oni su nam sad novi, ali ni vi niste za baciti :lol: A u Rovinju je i Red Bull pa neznam da li ćemo ići taj dan ili u nedjelju.
Sve nekako vuče da vi dođete do mene, eto i na FB se potegao razgovor, a i Zg nam se počeo pridruživati! Koliko čujem neki pršut i kobasice su u pitanju :)
Tema je Riječanke kava, a tu se počelo organizirat pršut u Istri sa Zagrepčankama...situacija se lijepo razvija...samo naprijed :)
Pa sve to spada pod tu temu..hrpa rijecanki na kafi...zar je lokacija kave bitna ;)))
Što se izrodi od slike svinje...
Gdje je kava na kraju?
a je tamo samo taj jedan jedini kafić? ako ne treba mi ime jer ni taj dio grada mi nije previše poznat..
Galaxy. Jedan jedini. Dolje je slasticarna a stepenicama gore kafic s velikom terasom.
Hvala
I koliko vas onda dolazi na tu kavu sutra, meni se čini da ih se nije baš puno prijavilo?
Samo ti donesi kolace jer pola njih se ne prijavi a pojavi!
hoće li tko doći na kavu danas
Hoće
jel pada tamo kiša? Jer ovdje je nešto malo padalo pa šta ćemo ako pojača?
Ne pada kiša. Inače imaju velike suncobrane, pa ako baš ne opiči nije ni kiša bed. A ako baš opiči možemo i unutra....
Vidimo se ;-)
Pa da sumiramo
1. Mali Mimi i njm i J :zaljubljen:
2. Nina32
3. Kameleon
4. Kiki30
5. Phiphy
6. Red peper
7. Kikica1
8. Argente i D :zaljubljen:
9. Cranky i mm i S :zaljubljen:
Malo i ugodno društvance ;-)
A za sve koje su bile spriječene ovaj put, a što reči... Vidimo se uskoro ;-)
Kakvo malo drustvance? Baš vas je bilo puno. Zao mi je što nisam mogla doći i upoznat vas sve... A sve se mislim i da bih bila kao kakav padobranac, nikoga ne poznajem...
A_je_to, sve smo mi u nekom trenutku bile padobranci :lol: , ništa ne brini i slobodno se pridruži.
malo kasno palim...ali izvanredna kavica,baš je bilo zabavno!!! :preskaceuze:
A_je_to dobro zbori phiphy, svi smo jednom pali s marsa na kavu, ali tu smo da si pomognemo, jer zajedno smo jači...tako da se pridružiš kad budeš mogla, meni ove kave jako puno znače :heart:
uskoro će valjda opet biti kafenisanje!?!?! :-D
I ja bi jos jednu tamo za kakvih mjesec dana, poslije vjerojatno idem na pauzu od kavica kakvih mjesec-dva.
Na tu i mi stižemo!
Tigrical mislim da ce to biti jedna od najposjecenijih kava u povijesti :)
Hoćemo onda uglavit datum na 17.05. u 17 na Zametu ;-)
Dovoljno da se svi organizirate :-P
Ja se upisujem odmah!:-)
phiphy :storma:
Tko je vidio - vidio je, tko nije, nek' ode na Oglasnu.
Oooooooops :mrgreen: . No smajlić je tako dobar da se isplatilo zaraditi brisanje :lol:.
Da ne dobijem opet po prstima, evo, upisujem se za sljedeću kavu :) .
Da ponovimo 17.05. u 17 sati na Zametu ;-)
Dizem! Pobrojite se...
Šefica is back! :klap:
Baš sam danas mislila dić temu!
Duga je pauza, bit će nas...srećom, tigrical je napekla kolača još dok je mići va trbuhu bil...
Bit ce kolaca ali lako za njih...ja zelim isprobat onaj drzac za boce na kolicima...da vidim ako stane radleric!