Jutrooo, eto jedne kavice za ranoranioce ;)
Printable View
Jutrooo, eto jedne kavice za ranoranioce ;)
Jutro. Popijem kafu i odoh vadit betu.
HK i a_je_to
~~~~~~~~~ do neba!!!!!
Jutrooo!
Sretno za betu!
Molim pomoć: može li biti O bez EW iscjetka, smo uz W iscjedak? :?: Svašta sam čitala, još da pitam vas. Osim toga, dajte mi postotak koliko ste u sigurne u svoje mišljenje...
100% moze bez ewcm biti O :-)
Nije doduse osobno iskustvo nego jaaako puno googlanja i raspitivanja.
Hello Kitty & A_je_to - za školske trudnoće!!! Bit će sve ok! Navijam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro!
Za betu HK i A_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutroo :coffee: !
A JE TO i HK :fige: :fige: :fige: za veliku betu :-D
ajmo cure, javljajte bete, ovdje raste nestrpljenje :-D:-D
88 - cekam dr!!!
A je to i Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe brojcice i skolske trudnoce!!!!
Meni papa uredna i prvi hormoni,danas vadila progesteron u cetvrtak konzultacije na klinici.
Svima jos puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
HK pa to je vec ljepsa brojka!! I dalje navijamo!!! Javi.sta kaze dr
Hocu. Sva sam ko na iglama, ali izgleda kao da pravilno raste?
HK, itekako pravilno raste!! jeeeah super!
HK dobar je porast
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam do neba!!!!!!!!! Sve bi vas sad izgrlila i izljubila!!!!
U cekaonici sam. Cekam dr. Ima punkciju. Ali mi je lakse kako sam dobila nalaz.
HK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
A_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čekamo!
:raspa:
AJT, ima li te s nalazom bete???
Ja jos cekam dr da vidim sta cu dalje.
HK:-D
Evo, meni herpes siplex na usni kukavički dolazi... :gaah: Ali to me neće spriječiti u pravljenju bebe no. 2 :lol:
Sreco, ja sam prije par dana imala problem s herpesom. Stala sam u kraj sa udarnom dozom C vitamina.
Pravila bi sebi limunadu ujutro i navecer, ali bi u casu od 2dcl cijedila 2 limuna i pila bez secera.
Herpes se povukao brzinom munje.
ajt, ima li te?
HK, imam ja herplex kući, ali majku mu, očito ga moram nosati sa sobom svuuuuda.......:sick:
HelooKitty :-D čestitam i opet!
A_je_to :fige:
Curke gdje ste?
HK, a je to... ima kakvih novosti?
Mi propustamo ovaj ciklus zbog tsh...
Evo me... Imam dobru i lošu vijest, koju ćete prvo?
Jutros kod brisanja rozi iscjedak. Poslije ga nije bilo. Beta danas 248. Zvala sam svoju doktoricu, malo smo popričale, smirila me, rekla da je sve to još jako rana trudnoća. Sutra je nema, rekla da dođem preksutra odmah ujutro da škicnemo uzv. rekla je da je glavno da ništa ne boli.
a je to nek ostanu kao dobre vijesti :-D
HKitty šta reče dr na kraju?
Nazalost, ja ti o betama pravo malo znam, pa ti ne znam reci nista. Ali onako laicki mi djeluje ok. A za rozi iscjedak isto nemam pojma. Ja sam imala par kapi neke boje bijele kafe, ali svega par kapi. Vise nemam.
Nismo se cule danas. Guzva joj velika. Tako da cemo sutra.
Sta mislite da li bi se u srijedu moglo ista vidjeti na UZV? Tek toliko da se vidi jel u maternici?
Cure gestacijska vrecica vidljiva je kad beta prijedje 1000.
A do tada mi je beta jedini mjerodavan pokazatelj da nije VM?
Meni treba samo da vidim tacku, ali da znam da je u maternici.
Čestitam cure na betama :-D a_je_to,ako će te barem malo utješiti i ja sam imala roskasto na papiru dva puta,prvi put možda par dana nakon poz testa,a drugi put poslije vaginalnog prvog UZV (kad se jos nije plod ni vidio) i jako sam se uplasila naravno,ali eto pročitala da je i to normalno ako je
u tako malim količinama ...
A je to dobra ti je beta, mogla bi je i ponoviti u srijedu... CESTITAM!!!
HK nece se na uzv nista vidjeti, nazalost.. Kako je bubi rekla, tek nakon bete od 1000... Hoces opet vaditi betu?
Hocu, naravno. Vadim sve dok se ne bude moglo vidjeti u maternici.
Drugacije nebi imala mira.