cure, vi koje imate normalne-duže cikluse, jeste kad imale ranu ovulaciju?? oko 10dc????
Printable View
cure, vi koje imate normalne-duže cikluse, jeste kad imale ranu ovulaciju?? oko 10dc????
Meni npr menga dojde uvijek 15. dan od ovulacije.
Bila meni O na 9. ili 13. dc,menga dojde 15 dana nakon.Tak da,ako oču znati koji dan očekujem mengu,moram si odrediti O-Day 8-)
kudri,možda te samo osječaj vara....al ako ti i bude ovaj ciklus ranije ovulacija,shvati to kao izuzetak,ne brini.
Jesi ipak pišnula lh danas?
žužy, dok dođem s posla, oko 18h
Daaaaa...u cetvrtak novo tromjesjecje :weee:
Nego, pukao mi film, moje ginicke nema do daljnjega...ima zamjena i sutra se idemo pogledati. Rekoh da moram otputovati:hehe:
Mucnine polako nestaju,jos su prisutne ali puno manje. Sve ide skolski, umor nastupa...krvna slika mi je savrsena, urinokultura sve super.
Yummy pa daaaj se javi!
Kris :-D bas super! Samo tako skolski do kraja!
do pred par godina kad sam bila mlađa:)...bile su mi školske 28 dana...onda su sad zadnjih godina jako kratki ciklusi...25 dana...tako da ako dobijem na početku mj...stigne mi i pred kraj...bljak...:(
14-ti dan nakon o...stigne vještica...ali uvijek je ta brojka u pitanju...
a traju...bolovi počnu skoro 10 dana pred m...i to traje...traje...par dana...dan dva prije nego stigne...ponovi se bol...
trajanje 1 dan spoting...2 dan jako...3 skoro pa niš...ali onda se taj "skoro pa niš"razvuče sve do 7 dana...:)
pisale smo u isto vrijeme.
čuj pa definitivno bi, u najmanju ruku, trebala uzimati dufiće i to ne samo zato jer želiš ostati T.
moj ginić nije niti s mojom zadovoljan, a ipak je malo sređenija je od tvoje :(
(nemam spotting prije M)
koliki ti je progesteron 21 d.c.? i jesu li te slali da ga vadiš više puta u drugom dijelu ciklusa?
Meni je m oduvjek 5-6 dana bila, sve zajeno sa završnim spotingom i onda je prije cca 4 god sve se pošemerilo, eto zadnja dva mjeseca spoting je krenuo na 23 dc prije toga jako dugi period na 18 dc pa do 26dc kad krene m.
Svima skupa s kojim sam razgovarala to ne predstavlja problem, sa mpo dr, sa bivšim i sadašnjim gin, i sa privatnicom u eljugi.
Ni meni nije nrmalno, pa pola ciklusa imam uložak, čak sam zadnji put kod bivšeg gin, došla i rekla mu nek nekaj više učini jer mi je dosta i da trpi moj sexualni život i da me to frustrira, i čovjek mi je fino rekao da sam mu super i da nitko nije nikad s njim tako razgovarao, pa kaj mi vrijedi kaj sam super kad je opet isto sranje.
Mami 2 :(
žužy welcome back !
ja nekak imam osjećaj da ti budeš upravo na ovom odbrojavanju došla na svoje :klap:
Heej curke tu sam :-D !
Nisam se naljutila nego mi je jednostavno dosta svega pukla sam i sve sam poslala kvragu, odlucila sam se malo zabavljati i zaboraviti i na trudnocu i sve ostale probleme! I dobro mi ide, uopce ne razmisljam vise o trudnoci, kad bude bice!
Klomifeni su mi totalno pobrkali ciklus i jos nisam dobila ali evo budem uskoro, trbuh i cicke boolee jako :-D
Žužy konacnooooo sada u nove radne pobjede :heart:
:storma: Jaooo šta ću bit vrijedna za koji dan... :alexis:
Viki88, go girl! :-D
Evo, s obzirom da virkam ovdje svaki dan i iako cu vas sve otpratiti na trudnicke forume, a ja cu ostati vječna odbrojavalica, molim šeficu od liste :) Srecu da me od sutra uvrsti na listu....sutra mi je 2DC(ne mogu podebljati s mobitela)
:-D
Od sutra skupa odbrojavamo Sandra!
:) do sad sam mjesecima potajno odbrojavala s Yummy....a sad cemo na njeno odbrojavanje! Gdje nam je Yummy?!
Yummy izgleda promatra negdje iza coska. I ja imam osjecaj da cu vjecno tu odbrojavati... I uz to cice su me pocele bolit :-( A ful je prerano za M....
Eh, Nivesa ja sam vec odustajala pa se vracala...ma svaki dan odustajem 2-3 puta pa se opet ipak nadam i tak iz dana u dan...
Svaki put pred m padnem u depresiju...Ovaj put skroz jer me stiscu problemi sa svih strana...bas sam si sva nikakva,nemogu ni spavat ni jest,nista...
Dobro jutro, drage moje!!
Prvo da se javim, a onda ću pročitati sve zaostatke. Bila sam na mini godišnjem, tako da nisam bila onlajn nikako. Danas u nove radne pobjede.
Pusa svima :-D
Jutro!
Prije no sastavim listu s povratnicama:pivo: pitam se što da radim s Vikki? Obzirom da je umorna od svega i razumijem je, znači li to da je maknem s liste?
dobro jutro cure evo ja se silom digla rano pa rekoh da vam skuham kavicu..:coffee:
lista za 06.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 30 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Vikki, nemoj se ljutiti jer sam te maknula s liste. Lako ćeš mi javiti, ukoliko želiš natrag. :) Odmori se ti nama...
Žužy i Sandra1971, dobrodošle natrag! Odselite se na trudnički dio, eto to bih ja najradije... :)
Imamo dvije nove ljubičice, to su nam Nivesa i Vucica, dobrooodošle! Sretno, dame!:-D
Emiliy, nema te kod nas?! Javi nam se!
Ja prijavljujem učinak marulje, barem to pripisujem njoj. Primijećujem pojavu W sluzi, a tek mi je 8 DC (ili su mi se jednostavno skratili ciklusi pa sve dolazi ranije?!) Povećana mi je seksulana želja:oops: (tijekom odnosa zbilja dosta sluzi). Ima li tko ovakva iskustva?
Kalemice, zar i ti?Evo ja glavinjam po kuci od 5:30..mutava vrana mi graktala pod prozorom.
Cure, evo malo trudnicke prasine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trudilice:)
jutro....mene ova lista izaziva da popišam još jedan testić....
Jutro!
Tigrić, pa ajde pish-pish! :-D
moram čekati pauzu da trknem u ljekarnu.
Evo me drage moje evo me, citala sam vas sada sve od pocetka jer sam bila malo offline! Ja sam trenutno u fazi mjenjanja posla, tako da sada opusteno uzivamo i ako se dogodi, supac , ako ne idemo dalje! 28/05 sam se narucila kod moje ginicke na redovan pregled! Skuzila sam da je nepotrebno biti uvijek u grcu jer nikada nece doci, ovako ako se opustim mislim da imamo sanse! Sreco mozes me skinuti s liste, ja cu vas citati stalno, samo cu se malo sada baviti drugim stvarima, i naravno javim se ako cu imati lijepe vijesti! Pusa svima
:-)
jutar...
...prvi put kad sam je počela koristit,i ja sam imala takvu sluz kakvu nikad nisam imala,i uvijek je još imam kad je koristim do o.a za sex želju...pojavila mi se samo prošli mjesec onako ful jako:)
Citiraj:
S
Ja prijavljujem učinak marulje, barem to pripisujem njoj. Primijećujem pojavu W sluzi, a tek mi je 8 DC (ili su mi se jednostavno skratili ciklusi pa sve dolazi ranije?!) Povećana mi je seksulana želja:oops: (tijekom odnosa zbilja dosta sluzi). [U prvotno napisa